Γίνε η καλύτερη Εκδοχή σου - Women's Bible

Γίνε η καλύτερη Εκδοχή σου

Γίνε η καλύτερη Εκδοχή σου, 4 Τρόποι να κάνεις άριστη Εντύπωση σε κάθε περίσταση, Γιατί το να είσαι Single σε οποιαδήποτε ηλικία είναι μια απίστευτη ευκαιρία

Η επιτυχία, λέει ένα ρητό, δεν είναι κάτι που κυνηγάς και τρέχεις από πίσω του, αλλά κάτι που ελκύεις και μαγνητίζεις με τη συνεχή βελτίωση του εαυτού σου. Αν λοιπόν δυσκολεύεσαι να γευτείς μέχρι τώρα την επιτυχία στη ζωή σου, τότε δεν έχεις φτάσει ακόμα στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Για αυτό σου παρουσιάζουμε μερικούς τομείς, που η βελτίωση τους θα σε βοηθήσει να χτίσεις ένα περισσότερο επιτυχημένο και γοητευτικό εαυτό.

Εμφάνιση

Η εμφάνιση είναι σημαντική. Και αυτό γιατί αποτελεί μια άμεση συνισταμένη του πόσο επενδύει κάποιος στον εαυτό του.

Δεν χρειάζεται να είσαι fitness model, όύτε να ξημεροβραδιάζεσαι στα γυμναστήρια. Αυτό που κυρίως έχει σημασία είναι η εικόνα που παρουσιάζεις στον κόσμο γύρω σου. Άρα χρειάζεται να μεγιστοποιήσεις τα δυνατά σου σημεία, να βελτιώσεις τα σημεία που θες βελτίωση και να εκφράσεις την προσωπικότητα σου μέσα από το στυλ σου και την εμφάνιση σου.

Αυτοπεποίθηση

Η εσωτερική δύναμη, η πίστη στον εαυτό σου και η ικανότητα να προχωράς παρά τις δυσκολίες κάνει τους άλλους να σε υπολογίζουν και να σε σέβονται. Κάθε φορά που είσαι αναποφάσιστη, που αλλάζεις τις απόψεις σου για να ακολουθήσεις απόψεις και γνώμες άλλων, που δε παραδέχεσαι τα λάθη σου ή που δεν αναλαμβάνεις πρωτοβουλία, δείχνεις εσωτερική αδυναμία.

Προσπάθησε να έχεις πάντα μια γνώμη για τα πράγματα και να είσαι αποφασιστική όταν πρόκειται να λάβεις μια απόφαση. Ειδικά μάλιστα όταν αυτό το κάτι δεν είναι κάτι σημαντικό.

Μείνε σταθερή στους κανόνες και τις αξίες που η ίδια έχεις θέσει και μην τους σπας για να φανείς περισσότερο συμπαθητική στους άλλους. Παραδέξου τα λάθη σου, δεν είναι απαραίτητο να συμπεριφέρεσαι σκληρά ή αυστηρά για να δείξεις δυνατή.

Η ειλικρίνεια και το να παραδέχεσαι τα λάθη σου είναι σημάδι εσωτερικής δύναμης και σε βοηθούν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου.

Φτιάξε την καλύτερη Εκδοχή του εαυτού σου

Στόχοι

Είναι σημαντικό να έχεις στόχους στη ζωή σου. Κανείς δεν λέει πως πρέπει να κυνηγήσεις μια καριέρα σαν τραπεζικός, γιατρός ή δικηγόρος αν δεν είναι αυτό που θες. Γίνε ζωγράφος, επιστήμονας, αθλήτρια ή ότι άλλο θες αρκεί να έχεις φιλοδοξίες και ένα πλάνο για να φτάσεις εκεί που ονειρεύεσαι.

Φαντάσου τον εαυτό σου σε 10 χρόνια, σκέψου τι θες και πως θες να είσαι τότε και θέσε ενδιάμεσους στόχους για να το πετύχεις. Σαν μια σκάλα που οδηγεί στην κορυφή.

Αυτοεκτίμηση

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως η αυτοεκτίμηση είναι το ίδιο με την αυτοπεποίθηση. Υπάρχουν όμως διαφορές.

Την αυτοπεποίθηση μπορεί να την υποκριθεί κάποιος, την αυτοεκτίμηση όχι. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση μας παραλύει και μας κρατάει πίσω εμποδίζοντας μας να βγάλουμε τον πραγματικό μας εαυτό και να πετύχουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας.

Δοκίμασε να κρατήσεις ένα ημερολόγιο για ένα μήνα. Εκεί θα καταγράφεις όλα τα γεγονότα και τις αυτόματες σκέψεις που κάνεις που σου προκαλούν αρνητικά συναισθήματα.

Έπειτα σκέψου πόσο ρεαλιστικές είναι οι σκέψεις αυτές και προσπάθησε να τις αντικαταστήσεις με θετικές. Με τον καιρό θα αρχίσεις να βλέπεις πως πολλές από τις αρνητικές σκέψεις που κάνεις δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο θετικά και αισιόδοξα.

Το φλερτ και γενικά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι κατά κάποιο τρόπο μια διαδικασία δούνε και λαβείν. Αν θες να γνωρίζεις ποιοτικούς άνδρες τότε πρέπει κι εσύ να έχεις τη ζωή σου και τον εαυτό σου υπό έλεγχο.

Κάνε αλλαγές στη ζωή σου, δοκίμασε καινούρια πράγματα και εμπειρίες και βγες από τη ζώνη άνεσης σου. Κράτα ότι σε βελτιώνει και σου ταιριάζει. Έτσι θα γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.