Παντρεμένη και Φλερτ: Τι είναι υγιές και τι ξεπερνά τα όρια; - Women's Bible

Παντρεμένη και Φλερτ: Τι είναι υγιές και τι ξεπερνά τα όρια;

Παντρεμένη και φλερτ: τι είναι υγιές και τι ξεπερνά τα όρια;

Το γεγονός ότι είσαι παντρεμένη δε σημαίνει πως τυφλώθηκες ούτε πως έπαψες να είσαι γυναίκα. Βλέπεις το ωραίο, το θαυμάζεις και θέλεις να δέχεσαι φλερτ από άλλους άντρες. Θέλεις να νιώθεις ακόμα πως αρέσεις. Ο άντρας σου δεν είναι το μόνο αρσενικό που θα γνωρίσεις στη ζωή σου. Θα συναναστραφείς με πάρα πολλούς ακόμα και πολύ πιθανό, να φλερτάρεις με μερικούς.

Είμαστε άνθρωποι και μας αρέσει να αρέσουμε. Το φλερτ σου ανεβάζει την αυτοπεποίθηση ακόμα και αν δεν προέρχεται από τον άντρα σου. Τα όρια όμως ανάμεσα στο υγιές και το μη υγιές φλερτ είναι πολύ εύκολο να χαθούν.

Δεν είναι κακό να φλερτάρεις αθώα με άλλους άντρες ενώ είσαι παντρεμένη. Κακό είναι να ξεπερνάς τα όρια. Το να μπορείς να ξεχωρίσεις τι θεωρείται υγιές φλερτ και τι ξεπερνά τα όρια, θα σε βοηθήσει να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις.

Ποιο θεωρείται υγιές φλερτ όταν είσαι παντρεμένη;

Το υγιές φλερτ είναι για παράδειγμα τα κοπλιμέντα, η βλεμματική επαφή ή το πείραγμα, αλλά χωρίς να προσπαθείς να κερδίσεις τον άλλο. Είναι το πιο ασφαλές φλερτ, γιατί ενώ ξέρεις πως αρέσεις και σε άλλους, ξέρεις πως θες να είσαι με τον άντρα σου και με κανέναν άλλον.

Ο πιο ασφαλής τρόπος για να δεις αν αυτό που κάνεις είναι υγιές φλερτ, είναι να σκεφτείς πως θα ένιωθες αν στο έκανε ο άντρας σου. Πως θα ένιωθες αν ήσουν μπροστά; Περίεργα, άβολα ή θα ήσουν μια χαρά;

Ποιο φλερτ ξεπερνάει τα όρια;

Το φλερτ που ξεπερνάει τα όρια είναι όταν για παράδειγμα χρησιμοποιείς λέξεις ή κινήσεις που «προσκαλούν» το άλλο άτομο. Του δίνουν την άδεια να σε διεκδικήσει. Φαίνεσαι διαθέσιμη για άλλους άντρες ακόμα και αν δεν είσαι. Αυτό είναι ένα είδος φλερτ που δε συνάδει με το γεγονός πως είσαι παντρεμένη.Τι πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με έναν χωρισμένο άνδρα, Παντρεμένη και φλερτ: τι είναι υγιές και τι ξεπερνά τα όρια;

Μερικά παραδείγματα του φλερτ που ξεπερνάει τα όρια

#1 Να βρίσκεις δικαιολογίες για ιδιωτικές συζητήσεις

Ξεκινάς μια συζήτηση που μπορεί να σε οδηγήσει να πας κάπου πιο ήσυχα και ιδιωτικά. Μπορεί να μιλάς με τις ώρες μαζί του είτε από κοντά είτε μέσω μηνυμάτων.  Απομονώνεσαι από τους γύρω σου για να νιώθεις πιο άνετα και να μην ακούει κανείς τι λέτε. Όλο αυτό δείχνει στο άτομο που φλερτάρεις πως ενδιαφέρεσαι για αυτόν.

#2 Σωματική επαφή

Μια αγκαλιά για να χαιρετηθείτε είναι μια χαρά. Αν όμως για παράδειγμα ακουμπάς το γόνατό του, πέφτεις πάνω στον ώμο του ή γενικότερα βρίσκεις ευκαιρίες για να τον ακουμπήσεις, σημαίνει πως ενδιαφέρεσαι. Το φλερτ όταν υπάρχει σωματική επαφή (ακόμα και αν δεν είναι σεξ) έχει ξεφύγει.

#3 Μιλάς συνέχεια για το σεξ

Μήπως αναφέρεσαι συνέχεια στη σεξουαλική σου ζωή ή τη δική του; Του μιλάς για τη ερωτική σχέση που έχεις με τον άντρα σου; Όταν το κάνεις αυτό, κάνεις τον άλλο να σε σκέφτεται με σεξουαλικό τρόπο. Ίσως υποσυνείδητα θέλεις να σε σκέφτεται ο άλλος έτσι, παρ’ όλο που ξέρεις πως δεν μπορείς να έχεις αυτού του είδους τη σχέση μαζί του.

#4 Δεν είσαι ξεκάθαρη

Αν δεν κάνεις ξεκάθαρο εξ’ αρχής πως είσαι παντρεμένη, τότε κάνεις ακόμα και το υγιές φλερτ να ξεπερνάει τα όρια. Είτε ο γάμος σου είναι πρόσφατος είτε όχι, πρέπει να είσαι σταθερή σε αυτά που λες και κάνεις όταν φλερτάρεις με κάποιον άλλον πέρα από τον άντρα σου.

Το να μην είσαι σταθερή μπορεί να σε οδηγήσει σε όλο και περισσότερο φλερτ με άλλους, ακόμα και στο να προχωρήσεις τόσο μαζί τους, που μετά θα το μετανιώσεις.

Το φλερτ είναι διασκεδαστικό, σου θυμίζει πως ήταν πριν παντρευτείς και σε κάνει να νιώθεις ωραία. Όμως έχεις παντρευτεί τον άνθρωπο που αγάπησες και διάλεξες να περάσετε μαζί την υπόλοιπη ζωή σας. Αν δεν είσαι καλά μαζί του μπορείς να χωρίσεις και όχι να φλερτάρεις με άλλους άντρες συνέχεια. Αυτό δεν είναι σωστό ούτε για τον άντρα σου αλλά ούτε και για αυτούς που φλερτάρεις.

Το υγιές φλερτ δεν είναι κακό, αλλά αυτό που ξεπερνάει τα όρια είναι. Θες να είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς ή θέλεις να φλερτάρεις με όλους όσους σου αρέσουν;

Θες να βελτιώσεις τη σχέση σου; Δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.