Θέλει να σε χωρίσει: Πως θα το καταλάβεις - Women's Bible

Θέλει να σε χωρίσει: Πως θα το καταλάβεις

Θέλει να σε χωρίσει: Πως θα το καταλάβεις

Ένας χωρισμός μπορεί να είναι αρκετά δύσκολος. Μερικές φορές είναι ξαφνικός, ενώ άλλες φορές θα το καταλάβεις από την συμπεριφορά του συντρόφου σου ότι θέλει να σε χωρίσει.

Πιθανότατα ο σύντροφος σου να δείχνει με τον τρόπο του ότι υπάρχει ένα θέμα στη σχέση σας, το οποίο μπορείτε ή δεν αξίζει να επιλύσετε. Λάβε υπόψη σου, ότι αυτά τα σημάδια δεν προμηνύουν απαραίτητα χωρισμό, αλλά μπορεί να σημαίνουν ότι ο σύντροφος σου δεν είναι χαρούμενος στη σχέση σας.

Ο καλύτερος τρόπος για να για να καταλάβεις πού βρίσκεται η σχέση σου είναι να κάνεις μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφο σου. Παρακάτω υπάρχουν μερικά από τα σημάδια ότι ο σύντροφος σου θέλει να σε χωρίσει.

#1 Θέλει να σε χωρίσει όταν αποφεύγει να σου μιλήσει για την καθημερινότητα του

Εάν ο σύντροφος σου δεν μοιράζεται πολλά πράγματα όπως παλιά, μπορεί να μην νιώθει πλέον τόσο κοντά σου.

Όταν ο σύντροφός σου δεν ενδιαφέρεται να σου μιλήσει για τα σημαντικά γεγονότα της ζωής του, η οικειότητα μεταξύ σας έχει αρχίσει να ξεθωριάζει. Όσα λιγότερα μοιράζεται μαζί σου, τόσο μεγαλύτερο είναι το «τείχος» που χτίζεται μεταξύ σας.

Επομένως, αντί να προσποιείσαι ότι όλα είναι καλά, πες του πως νιώθεις και σκέψου ποιες δραστηριότητες θα μπορούσαν να σας φέρουν πιο κοντά.

Δεν πρέπει να αγνοήσεις το πρόβλημα, θα πρέπει να μιλήσεις στον σύντροφο σου, να βρείτε μια λύση από κοινού και να του δείξεις ότι είσαι πρόθυμη να κάνεις ότι χρειαστεί για να βελτιωθεί η σχέση σας.

#2 Δεν κάνει μελλοντικά σχέδια μαζί σου και δεν είναι έτοιμος να δεσμευτεί

Είναι φυσιολογικό για ορισμένους να τρομάζουν με τη δέσμευση και τα μελλοντικά σχέδια. Παρόλα αυτά, αν ο σύντροφος σου κάποτε μιλούσε για το μέλλον σας και έκανε μακροπρόθεσμα σχέδια, αλλά δεν φαίνεται να το κάνει με την ίδια άνεση τώρα, θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι θέλει να σε χωρίσει και να δώσει τέλος στη σχέση σας.

Είναι σημαντικό, να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να αντιδράσεις χωρίς να μιλήσεις πρώτα μαζί του. Ενδεχομένως, άλλοι να είναι οι παράγοντες που τον επηρεάζουν, όπως για παράδειγμα το άγχος και δικά του προσωπικά προβλήματα.

#3 Αν αισθάνεσαι ότι ο σύντροφος σου δεν απολαμβάνει το χρόνο μαζί σου, τότε ίσως θέλει να σε χωρίσει

Αν ο σύντροφος σου φαίνεται να θέλει να περνάει χρόνο με οποιονδήποτε άλλο εκτός από εσένα, είναι κακό σημάδι. Στην αρχή της σχέσης είναι φυσιολογικό το ζευγάρι να περνάει πολύ χρόνο μαζί, αλλά αυτό όσο περνάει ο καιρός αλλάζει.

Είναι υγιές για τα ζευγάρια να περνούν χρόνο χωριστά, αλλά αν ο σύντροφος σου φαίνεται να αντιμετωπίζει το χρόνο μαζί σου σαν αγγαρεία ή δεν επιδιώκει καθόλου να περνάει χρόνο μαζί σου, δεν είναι καλό σημάδι.

Επιπλέον, είναι σημαντικό ο καθένας να έχει τα δικά του προσωπικά όρια και να περνά χρόνο με τους φίλους και την οικογένεια του. Ωστόσο, αν ο σύντροφος σου σε αντιμετωπίζει σαν ένα ακόμα άτομο που θα πρέπει να του αφιερώσει χρόνο, μάλλον θέλει να σε χωρίσει.

Αν παρατηρήσεις ότι ο απομακρύνεται ή δεν είσαι μια από τις προτεραιότητες του, θα πρέπει να συζητήσεις μαζί του σχετικά με αυτό και το ενδεχόμενο να δοθεί τέλος στη σχέση σας.

Να βγω μαζί του ή όχι; 2 Πράγματα που πρέπει να Σκεφτείς θέλει να σε χωρίσει

#4 Αν δεν είναι παρών όταν είστε μαζί, τότε έχει χάσει το ενδιαφέρον του

Αν ο φαίνεται να είναι αλλού συναισθηματικά και διανοητικά όταν περνάτε χρόνο μαζί, τότε μπορεί η σχέση να έχει φτάσει ήδη στο τέλος της και να μη το γνωρίζεις.

Θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον σύντροφο σου, να του πεις τι αλλαγές έχεις παρατηρήσει στη συμπεριφορά του και να τον ρωτήσεις ευθέως αν θέλει να συνεχίσετε να είστε μαζί.

#5 Αν βλέπει συνεχώς τα αρνητικά σε παλιότερες χαρούμενες αναμνήσεις, τότε θέλει να σε χωρίσει

Μερικές φορές δεν έχει να κάνει με εσένα. Αν ο σύντροφος σου μιλάει και θυμάται μόνο τα αρνητικά από αναμνήσεις που θεωρούσατε και οι δύο ως ευτυχισμένες, αυτό είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά.

Επίσης, αν ο σύντροφος σου αναπολεί τις χαρούμενες στιγμές που έχετε περάσει μαζί στο παρελθόν και το μόνο που αναφέρει από αυτές είναι μικρά ασήμαντα πράγματα που πήγαν στραβά ή περίμενε να πάνε στραβά, τότε θα πρέπει να του ζητήσεις τον λόγο που το κάνει.

Ενδεχομένως, ο λόγος να μην είσαι εσύ, απλά να θέλει να μοιραστεί και κάτι το οποίο δεν έχετε μοιραστεί με άλλους ξανά.

Έχεις προβλήματα με την σχέση σου; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

#6 Δεν υπάρχουν καυγάδες και διαφωνίες πλέον στη σχέση σας

Αν ο σύντροφος σου έχει γίνει απαθής και έχει χάσει πλέον την προθυμία ακόμα και να διαφωνήσει ή να καυγαδίσει μαζί σου, τότε αυτό ίσως είναι ένα σημάδι ότι δεν ενδιαφέρεται πλέον για την σχέση σας.

Τα ζευγάρια δεν συμφωνούν σε όλα συνέχεια και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν περιστασιακές διαφωνίες ακόμη και μικροί καυγάδες. Παρόλα αυτά, αν ο σύντροφος σου δεν βρίσκει νόημα στο να αντιμετωπίσει ορισμένα προβλήματα που υπάρχουν, τότε ίσως η σχέση σου να έχει φτάσει στο τέλος της.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.