6 Σημάδια που δείχνουν πως χάνει το Ενδιαφέρον του - Women's Bible

6 Σημάδια που δείχνουν πως χάνει το Ενδιαφέρον του

Σημάδια που δείχνουν πως το αγόρι σου χάνει το ενδιαφέρον του για σένα

Η αρχή μιας σχέσης είναι πολύ συναρπαστική. Έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα νέο άτομο με το οποίο έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Έχετε χημεία και περνάτε ωραία μαζί. Δυστυχώς όμως όλα αυτά τα ευχάριστα συναισθήματα που νιώθεις, κάποια στιγμή αρχίζουν να φθείρονται και πως ο σύντροφος σου χάνει το ενδιαφέρον του.

Υπάρχει μια βαρεμάρα, μια στασιμότητα και γενικότερα μειωμένο ενδιαφέρον προς το άλλο άτομο. Άλλες φορές βλέπεις την αλλαγή σταδιακά και άλλες ξυπνάς μια μέρα και δε γνωρίζεις το άτομο που έχεις δίπλα σου. Υπάρχουν όμως κάποια σημάδια που μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις πως το άτομο που έχεις δίπλα σου έχει αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του προς το πρόσωπό σου.

6 Σημάδια που δείχνουν πως το αγόρι σου χάνει το ενδιαφέρον του για σένα

#1 Αργεί να απαντήσει στα μηνύματά σου

Στις αρχές της σχέσης μιλούσατε όλη την ώρα. Έστελνε μήνυμα ο ένας και ο άλλος απαντούσε αμέσως. Τώρα όμως περνάνε ώρες ανάμεσα στα μηνύματά σας. Αν αυτό συμβαίνει συνέχεια και ξέρεις πως δεν έχει κάποια δουλειά, σημαίνει πως δεν είσαι η πρώτη προτεραιότητά του.

Μην τον πιέζεις. Το να του στέλνεις περισσότερα μηνύματα δε θα τον κάνει να απαντήσει ούτε να αλλάξει γνώμη. Το πιο πιθανό είναι να νιώσει πολύ πιεσμένος. Άφησέ τον και αν δεις πως συνεχίζει να μην απαντάει στα μηνύματά σου, έχει έρθει η ώρα να τον χωρίσεις και να βρεις κάποιον που θέλει να είναι μαζί σου και να μιλάτε.

#2 Βγαίνει πολύ συχνά χωρίς εσένα

Ξαφνικά αρχίζει να βγαίνει όλο και πιο πολύ με τους φίλους του. Είναι αποδεκτό και φυσιολογικό να έχει ζωή και πέρα από τη σχέση σας, αλλά όταν συνέχεια σε αφήνει μόνη σου, είναι σημάδι πως του λείπει η εποχή που ήταν ελεύθερος. Κανονίζει συνέχεια με άλλους και πολλές φορές, αποφεύγει με δικαιολογίες τις συναντήσεις μαζί σου.

#3 Δε σε παίρνει μαζί του σε σημαντικά γεγονότα

Αν συνήθιζε να σε παίρνει μαζί του σε οικογενειακούς γάμους και τραπέζια και τώρα δεν το κάνει, μάλλον ο χωρισμός είναι κοντά. Αν πάλι δεν έχεις γνωρίσει ποτέ την οικογένεια ή τους φίλους του, ίσως να μη σε βλέπει σοβαρά. Το να γνωρίσεις τη σχέση σου στους γονείς σου είναι αρκετά δύσκολο και αν δε σε βλέπει σοβαρά, δε θα μπει σε αυτήν τη διαδικασία.

#4 Δε σου κάνει πλέον κοπλιμέντα

Μήπως στην αρχή της σχέσης σού έκανε συνεχώς κοπλιμέντα και σε φώναζε με διάφορα χαϊδευτικά; Μήπως τώρα σου είναι δύσκολο να θυμηθείς πότε ήταν η τελευταία φορά που άκουσες καλά λόγια από αυτόν;

Εννοείται πως η αυτοπεποίθηση πρέπει να πηγάζει από μέσα σου και όχι να περιμένεις από άλλους να σε κάνουν να νιώσεις καλά. Αν όμως συνήθιζε να σου κάνει κοπλιμέντα και τώρα τα έχει σταματήσει, μάλλον υπάρχει μια πτώση στη σχέση σας.Σημάδια που δείχνουν πως το αγόρι σου χάνει το ενδιαφέρον του για σένα

#5 Είναι οξύθυμος

Οι τσακωμοί είναι αναγκαίοι σε κάθε σχέση. Όταν όμως νιώθεις πως οτιδήποτε και αν πείτε καταλήγει σε τσακωμό, δεν είναι φυσιολογικό. Ίσως ξεκινάει το τσακωμό ελπίζοντας να είσαι εσύ αυτή που θα τον χωρίσει ή δεν αντέχει άλλο στη σχέση και πνίγεται. Όταν χάνεις το ενδιαφέρον σου για κάποιον, πολλά πράγματα που παλιά έμοιαζαν διασκεδαστικά έχουν γίνει ανυπόφορα.

#6 Δε μιλάει πλέον για το μέλλον σας

Συνηθίζατε να μιλάτε για το μέλλον σας, για γάμο ή ακόμα και παιδιά. Τώρα όμως όταν φέρνεις στην κουβέντα το μέλλον σας, τον βλέπεις πως δυσανασχετεί. Αλλάζει θέμα ή φεύγει. Δεν το κάνει γιατί έχει άλλη δουλειά αλλά γιατί προσπαθεί να το αποφύγει.

Την επόμενη φορά που θα αναφερθείς στο μέλλον σας, παρατήρησε την αντίδρασή του. Η αντίδρασή του θα σου πει όλα όσα θέλεις να ξέρεις.

Είναι δύσκολο να αποδεχτείς πως η σχέση σου που ξεκίνησε γεμάτη έρωτα, έχει αρχίσει να φθείρεται. Συμβαίνει συχνά δυο άνθρωποι που αγαπιούνται να καταλήξουν να μη θέλουν να είναι μαζί. Δεν είναι δικό σου λάθος όμως, αλλά ούτε και δικό του.

Δε σημαίνει πως είσαι βαρετή επειδή ο σύντροφός σου έχασε το ενδιαφέρον του για εσένα. Σημαίνει πως απλώς δεν είστε στην ίδια φάση. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι εκεί έξω με τους οποίους θα ταιριάξεις και θα περάσεις καλά!

Θες να βελτιώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το ενδιαφέρον του για εσένα; Δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.