Πως θα βρεις τον Ιδανικό Άνδρα για εσένα - Women's Bible

Πως θα βρεις τον Ιδανικό Άνδρα για εσένα

Πως θα βρεις τον Ιδανικό Άνδρα για εσένα

Αν δεν αρκείσαι με ότι να ‘ναι, αν θες να βρεις κάτι ξεχωριστό, τότε πρέπει να ξέρεις πώς να ψάξεις για αυτό. Αν σε ενδιαφέρει ένας συγκεκριμένος τύπος άνδρα, πρέπει να τον κατανοήσεις. Αν έχεις κατά νου μια συγκεκριμένη λίστα χαρακτηριστικών που θες να έχει ο σύντροφός σου, τότε θα είναι πιο εύκολο να βρεις μία.

Αυτό το σχολιάσαμε και πρόσφατα: Πρέπει να γνωρίζεις τι θέλεις από μία σχέση

Ψάξε στα σωστά μέρη

Υπό μία έννοια, σκέψου το όπως ένας …κυνηγός: Μπορείς είτε να περιπλανιέσαι άσκοπα στο δάσος με την ελπίδα ότι όλο και πάνω σε κάποιο ελάφι θα πέσεις, ή να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητές σου πηγαίνοντας εκεί που μαζεύονται τα ελάφια. Όταν λοιπόν ψάχνεις για κάποιον με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τότε θες να τον βρεις εκεί που πιθανότατα θα είναι.

Το άλλο που πρέπει να έχεις υπόψη είναι ότι: είσαι αυτό που κάνεις και ελκύεις αυτό που είσαι.

Είναι πολύ πιο πιθανό να πετύχεις να γνωρίσεις τους άνδρες που θες, αν εστιάσεις την προσοχή σου σε κομμάτια της ζωής σου που ευχαριστιέσαι. Αν για παράδειγμα είσαι βιβλιοφάγος, είναι πολύ πιο πιθανό να γνωρίσεις άνδρες με τους οποίους κάνεις κλικ σε βιβλιοπωλεία, λογοτεχνικές βραδιές κλπ.

Αν σου αρέσει το σινεμά, τότε είναι πολύ πιο εύκολο να γνωρίσεις κάποιον σε φεστιβάλ κινηματογράφου ή σχετικά μαθήματα. Με αυτό τον τρόπο θα είσαι πολύ πιο αποδοτική, αν επικεντρώνεσαι σε σημαντικά για τον δικό σου τρόπο ζωής γεγονότα.

Πως θα βρεις τον Ιδανικό Άνδρα για εσένα

Ξεδιάλεξε βάσει αυτού που θέλεις

Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται στα ραντεβού τους γιατί τα αντιμετωπίζουν σαν ένα είδος οντισιόν. Αγχώνονται τόσο πολύ να κάνουν καλή εντύπωση και να μη χαλάσουν το κλίμα που δεν μπορούν να εστιάσουν στο να γνωρίσουν καλύτερα τον άνδρα με τον οποίο έχουν βγεί.

Όμως όλο το νόημα του ραντεβού είναι να γνωρίσεις καλύτερα αυτόν που έχεις δίπλα σου.  Οπότε θες να βεβαιωθείς ότι είσαι με κάποιον που ταιριάζει με αυτό που ψάχνεις και σου κάνει.

Η συμπεριφορά είναι ένας ακόμη τρόπος να ξεδιαλέξεις αν αυτός έχει τα χαρακτηριστικά που επιθυμείς σε έναν σύντροφο.

Ο τρόπος που αλληλεπιδρούμε με τους ανθρώπους αποτελεί και έναν τρόπο να τους ξεδιαλέξουμε. Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα, μου αρέσει ιδιαίτερα το πείραγμα στο φλερτ. Οπότε οι γυναίκες που ανταποκρίνονται καλά στα πειράγματα, τα ανταποδίδουν και δεν …πτοούνται από αυτά, με ενδιαφέρουν περισσότερο.

Για παράδειγμα, αν ενδιαφέρεσαι για μια σοβαρή σχέση, θα χρειαστεί μεν να είσαι και η ίδια ερωτική και με διάθεση για φλερτ, αλλά ταυτόχρονα θα χρειαστεί να είσαι και ευθύς στο τι θες και να μιλήσεις περισσότερο για το τι είδους σχέση .

Με αυτό τον τρόπο αυτοί που ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο θα είναι πιο δεκτικοί, ενώ οι υπόλοιποι θα απομακρυνθούν.

Αυτή ακριβώς είναι και η έννοια του ξεδιαλέγματος, να μειώσεις τον χρόνο που ξοδεύεις με ανθρώπους που δεν είναι αυτό που θες.

Μην σπαταλάς το χρόνο σου στον λάθος άνδρα

Αν υπάρχει μία παγκόσμια αλήθεια, αυτή είναι ότι η ζωή είναι μικρή και πολύτιμη. Οπότε δεν θες να την ξοδεύεις με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τις ανάγκες σου ή δεν σου αρέσουν.

Δεν πρόκειται να αρέσεις σε κάθε άνδρα και είναι …OK αυτό. Είναι αναπόφευκτο. Όσο πιο σύντομα το αποδεχτείς αυτό, τόσο πιο εύκολη θα γίνει η δουλειά σου στο φλερτ και τις γνωριμίες. Γιατί θα σε απελευθερώσει να βρεις όσους είναι συμβατοί μαζί σου.

Η επιθυμία να αρέσεις σε όλους, να αποφύγεις την απόρριψη με κάθε κόστος, δείχνει απόγνωση. Είναι σημάδι ότι χρειάζεσαι εξωτερική επιβεβαίωση, αντί να νιώθεις σίγουρη για τον εαυτό σου.

Η απόρριψη, στον πυρήνα της, είναι ένα σημάδι ότι δεν είσαι συμβατή με αυτόν με τον οποίο φλερτάρεις. Μπορεί να μην είσαι ο τύπος του, μπορεί αυτός να ψάχνει κάτι άλλο από αυτό που εσύ θες. Και είναι οκ αυτό, γιατί δεν θα λειτουργούσε ούτως ή άλλως η σχέση σας.

Πρέπει να είσαι πρόθυμη να ρισκάρεις την απόρριψη, προκειμένου να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Μπορεί να είναι δύσκολη διαδικασία. Μπορεί να είναι αποκαρδιωτική.

Αλλά εν τέλει, όταν βρεις κάποιον ταιριαστό για εσένα άνθρωπο που σε συμπληρώνει με τρόπους που δεν φανταζόσουν, τότε θα ξέρεις ότι άξιζε και με το παραπάνω.

Και αν θες να μάθεις τι να κάνεις για να κατακτήσεις τον άνδρα των ονείρων σου όταν τον βρείς, δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.