Πως να είσαι πιο Ελκυστική στη Σχέση - Women's Bible

Πως να είσαι πιο Ελκυστική στη Σχέση

5 τρόποι να γίνεις πιο Ελκυστικός μέσα στη σχέση

Σκέψου έναν άνδρα με εκτυφλωτικό χαμόγελο και χιούμορ.

Είναι διασκεδαστικός. Γελάτε ο ένας με αυτά που λέει ο άλλος. Όταν πρόκειται για μια ταινία, μια συναυλία, μια εκδήλωση, είναι ο πρώτος που σου έρχεται στο μυαλό για να πάτε μαζί. Αγαπάς τόσο να μοιράζεσαι εμπειρίες μαζί του.

Πόσο όμορφο ακούγεται. Αυτά που σε τραβάνε σε αυτόν είναι το χαμόγελο, το γέλιο του, τα πειράγματα, η διασκέδαση, οι εμπειρίες. Αυτά είναι και τα 5 κλειδιά που μπορούν να αυξήσουν άμεσα την έλξη σε κάθε σχέση. Και μπορείς να τα έχεις και εσύ. Και να είσαι κι εσύ πιο ελκυστική.

#1. Το χαμόγελό

Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη ενός χαμόγελου. Όσο και αν σου φαίνεται σύνηθες ή τυπικό. Η αξία ενός γνήσιου χαμόγελου είναι ανεκτίμητη. Να το θυμάσαι αυτό και να χαμογελάς.

Βάλε έναν καθρέφτη στο γραφείο σου αν χρειάζεται. Κοίταζε το πρόσωπό σου και να χαμογελάς. Δεν είναι ούτε αστείο, ούτε ματαιόδοξο. Να χαμογελάς. Είναι μία άσκηση κοινωνικοποίησης. Όχι, ότι η ζωή δεν σε απογοητεύει. Παρακολούθησε τις ειδήσεις, για παράδειγμα. Σκέτη απογοήτευση. Τα άσχημα νέα είναι τόσο περισσότερα από τα καλά.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις τον απογοητευτικό σου περίγυρο είναι να επιλέγεις αισιόδοξα ερεθίσματα. Και φυσικά να γίνεις και εσύ η ίδια ένα αισιόδοξο ερέθισμα για τις σχέσεις σου.

Το γνήσιο χαμόγελο εκπορεύεται από τα μάτια, δεν σταματά στα χείλη. Να σκέφτεσαι θετικές και ευχάριστες καταστάσεις προκειμένου να αναπαράγεις γνήσια και ειλικρινή χαμόγελα.

#2. Το γέλιο

Το γέλιο είναι απελευθέρωση της συναισθηματικής έντασης. Είναι ο καλύτερος τρόπος να διευθετήσεις τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σου.

Αν γελάς όταν βρίσκεσαι με τον σύντροφό σου, θα είσαι πιο ελκυστική. Να ξέρεις ότι θα επιζητάτε και οι δύο να περνάτε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί. Να κάνετε και να λέτε αστεία πράγματα, λοιπόν.

Να λέτε ανέκδοτα, να παίζετε αστεία παιχνίδια. Μπορείς να βοηθηθείς αν παρακολουθείς stand-up comedians. Δες πώς προκαλούν το γέλιο. Δες χειρονομίες, εκφράσεις προσώπου, ατάκες, τόνο φωνής.

#3. Τα Πειράγματα

Και όταν λέμε πειράγματα, δεν εννοούμε προσβολές, αλλά παιχνιδιάρικα αστεία. Ουσιαστικά το πείραγμα είναι ένας αστείος τρόπος να κάνεις προσωπικά αστεία στον σύντροφό σου.

Το πείραγμα δείχνει ότι δεν είσαι βαρετή και ότι μπορείς να ξεφύγεις για λίγο από την ζώνη άνεσης της ευγένειας. Τεστάρει τα όρια του καθωσπρεπισμού με διασκεδαστικό role play ή μιμήσεις του συντρόφου σου, καθώς σχολιάζεις τα «κολλήματα» του.

Προσοχή μονάχα μήπως δημιουργήσεις ενόχληση χωρίς να το καταλάβεις. Τα πειράγματα έχουν αξία μόνο αν ανταποδίδονται με ανάλογο πνεύμα ευθυμίας.

5 τρόποι να γίνεις πιο Ελκυστικός μέσα στη σχέση

#4. Η διασκέδαση

Φρόντισε ώστε, κάθε φορά που θα βαριέται, κάθε φορά που θα θέλει να αλλάξει η διάθεσή του, να τηλεφωνεί σε σένα. Γελάστε μαζί ή απολαύστε κάποια δραστηριότητα, μια συναυλία ας πούμε, μια παρουσίαση βιβλίου, ένα θεατρικό έργο, μία βόλτα σε μουσείο. Άσε τον να σου δείξει τι τον ενδιαφέρει.

Δείξε του και εσύ τι σε ενδιαφέρει. Διασκεδάστε ο ένας τον άλλο και διδάξτε ο ένας τον άλλο. Μετατρέψτε την κάθε μία εμπειρία που μοιράζεστε σε μία αξιομνημόνευτη περιπέτεια ανακάλυψης. Αν σας αρέσουν παρόμοια πράγματα και αρέσετε και ο ένας στον άλλο, τότε κάθε έξοδός σας θα είναι αξιομνημόνευτη.

#5. Οι εμπειρίες

Δοκιμάστε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Να διεγείρεις τις αισθήσεις του με τρόπο που δεν έχει ξαναγίνει. Να θυμάται πράγματα ότι τα έκανε με σένα πρώτη φορά.

Ας πούμε, μπορεί να μην έχει ξανακάνει ταξίδι στο εξωτερικό ποτέ πριν. Να το κάνει μαζί σου. Δοκιμάστε δραστηριότητες. Κάντε πράγματα που να θυμάται ότι ήσουν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο τα έκανε. Είναι από τους ασφαλέστερους τρόπους να γίνεις ελκυστική, να κερδίσεις την καρδιά, την ψυχή, το σώμα και το πνεύμα του.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.