8 Σημάδια ότι έχεις βρει την Αδελφή Ψυχή σου - Women's Bible

8 Σημάδια ότι έχεις βρει την Αδελφή Ψυχή σου

8 Σημάδια ότι έχεις βρει την Αδελφή Ψυχή σου

Έχεις βιώσει ποτέ μια δυνατή σύνδεση με έναν άντρα που δεν μπορείς να την εξηγήσεις; Αν γνώρισες κάποιον πρόσφατα και νιώθεις σαν να γνωριζόσασταν χρόνια, τότε μάλλον είναι η αδελφή ψυχή σου.

Αυτό συμβαίνει σε αρκετά σπάνιες περιπτώσεις. Αν έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου, νιώθεις σαν να γνώριζες το άλλο άτομο όλη σου τη ζωή, ότι σου είναι πολύ οικείος και νιώθεις αμέσως άνετα κοντά του.

Μπορεί να μην τον ξέρεις πολύ καιρό, αλλά νιώθεις ότι μπορείς να είσαι ανοιχτή μαζί του, δεν σε πειράζει να γίνεις ευάλωτη και του δείχνεις τον πραγματικό σου εαυτό. Σε καταλαβαίνει και τον καταλαβαίνεις και δεν νιώθεις την ανάγκη να του δείξεις κάτι άλλο από αυτό είσαι στη πραγματικότητα.

Αισθάνεται και ο ίδιος ότι έχει βρει την αδελφή ψυχή του;

Αν ο άντρας με τον οποίο βιώνεις αυτή τη δυνατή σύνδεση είναι πραγματικά η αδελφή ψυχή σου, τότε θα το νιώσει κι εκείνος. Θα έχει μια ανεξήγητη σύνδεση μαζί σου και θα είναι πρόθυμος να σε γνωρίσει καλύτερα.

Και οι δύο θα νιώσετε σαν να ήταν γραφτό να είστε μαζί. Φυσικά δεν εννοώ ότι είναι θέμα μοίρας και τύχης, αλλά ότι ταιριάζετε.

#1 Αισθάνεσαι συνδεδεμένη με την αδελφή ψυχή σου

Το πιο προφανές σημάδι ότι έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου είναι ότι αισθάνεσαι πνευματικά, συναισθηματικά και ψυχικά συνδεδεμένη μαζί του. Όταν έχεις μια ανεξήγητη σύνδεση με κάποιον τον σκέφτεσαι και μερικές φορές τον ονειρεύεσαι.

Πολλές φορές, αυτή η σύνδεση παραμένει η ίδια ακόμη και μετά το τέλος της σχέσης που έχετε τραβήξει χωριστούς δρόμους.

#2 Νιώθεις σαν να γνωριζόσασταν από πάντα

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα σημάδια μιας ανεξήγητης σύνδεσης με κάποιον είναι ότι νιώθεις ότι τον γνώριζες από πάντα. Αισθάνεσαι όπως και εκείνος οικεία και σαν να ήταν μέρος της ζωής σου.

Μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις σου, τη γλώσσα του σώματος σου και να καταλάβει τη διάθεση σου. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι έχει την ικανότητα να σε ηρεμεί. Κάτι το οποίο συνήθως μπορούν να κάνουν μόνο τα αγαπημένα μας πρόσωπα και η οικογένεια μας.

#3 Αισθάνεσαι άνετα με την αδελφή ψυχή σου

Το καλύτερο πράγμα όταν είσαι σε σχέση με το άλλο σου μισό είναι ότι μπορείς να είσαι ο πραγματικός σου εαυτός όταν είστε μαζί. Δεν χρειάζεται να δείξεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, μόνο και μόνο για να φανείς πιο ελκυστική.

Μπορείς να είσαι ο εαυτός σου και να ξέρεις ότι θα το εκτιμήσει αυτό ο σύντροφος σου.  Ιδανικός Σύντροφος: 5 σημάδια ότι τον βρήκες! αδελφή ψυχή

#4 Όταν είσαι κοντά του νιώθεις ασφάλεια και ηρεμία

Μόλις βιώσεις αυτή τη σύνδεση με κάποιον θα νιώθεις οικεία και άνετα, όπου είναι εκείνος. Θα αισθάνεσαι ασφαλής στην αγκαλιά του και η φωνή του θα σε ηρεμεί. Όταν θα είσαι μαζί του θα ξεχνάς οτιδήποτε σε απασχολεί και θα απολαμβάνεις τον χρόνο μαζί του.

Νιώθεις σιγουριά, ηρεμία δίπλα του και δεν θα αγχώνεσαι για τις προθέσεις του.

#5 Καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον

Το πιο σημαντικό σημάδι ότι έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου είναι ότι αισθάνεσαι να σε καταλαβαίνει πραγματικά. Ανεξάρτητα από το αν είσαι απογοητευμένη ή ενθουσιασμένη, καταλαβαίνει τη συμπεριφορά σου και αντιδρά ανάλογα.

Έχει ένα ασυνήθιστο χάρισμα, που σε κάνει να θες να του εκφράσεις όλες τις ανησυχίες σου και να μοιραστείς μαζί του ακόμα και τις πιο «σκοτεινές» πτυχές του εαυτού σου. Δεν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν μπορείς να του μιλήσεις, διότι ποτέ δεν σε κρίνει και σε αποδέχεται για αυτό που είσαι.

Θες να δημιουργήσεις μια ποιοτική σχέση; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

#6 Έχεις παρόμοια όνειρα για τη ζωή με την αδελφή ψυχή σου

Αν υποθέσουμε ότι έχεις βρει την αδελφή ψυχή σου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι για πάντα στη ζωή σου.

Θα πρέπει ο άντρας με τον οποίο έχεις μια πραγματική σχέση, να έχει παρόμοιες αξίες και όνειρα μαζί σου. Να θέλει να ζήσετε διαφορές εμπειρίες και να πετύχετε στόχους από κοινού. Έτσι, είναι και πιο εύκολο να φανταστείς ένα κοινό μέλλον.

#7 Οι ανάγκες και τα θέλω σας ταιριάζουν

Όταν νιώθεις ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό είναι πολύ σημαντικό να ταιριάζουν οι ανάγκες και τα θέλω σας για να πετύχει η σχέση σας. Αν έχετε ίδιες ανάγκες και επιθυμίες, τότε μπορείτε να μοιραστείτε μια κοινή ζωή.

Επίσης, είναι πολύ όμορφο οι απόψεις σας και τα πράγματα που σου αρέσουν ή δεν σου αρέσουν σε μια φιλία ή μια ερωτική σχέση να συγκλίνουν με αυτά του σύντροφο σου. Το να βρεις κάποιον που σε καταλαβαίνει και αποδέχεται τις ανάγκες και τα θέλω σου είναι σημαντικό για να διαρκέσει μια σχέση.

#8 Χαίρεται με τις επιτυχίες σου

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν βρισκόμαστε σε μια σχέση να μην σταματάμε να εξελισσόμαστε και να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Η αδελφή ψυχή σου χαίρεται πάντα με τη χαρά σου και σε παροτρύνει να γίνεις καλύτερη.

Όταν νιώθεις χαρούμενη γιατί έχεις πετύχει κάτι σημαντικό, στη δουλειά ή στα προσωπικά, εκείνος χαίρεται πιο πολύ από εσένα. Με αυτό τον τρόπο, νιώθεις όλο και περισσότερο την ανάγκη να είναι το πρώτο άτομο με το οποίο θα μοιραστείς μια επιτυχία σου ή ένα ευχάριστο γεγονός.

Αν νιώθεις ότι στη τρέχουσα σχέση σου με τον σύντροφο σου υπάρχει κάτι βαθύτερο σε σύγκριση με τις προηγούμενες, το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις με λόγια, αυτό πιθανότατα δεν είναι ιδέα σου.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.