Είσαι σε Σχέση με Παντρεμένο; 3 πράγματα που πρέπει να Ξέρεις - Women's Bible

Είσαι σε Σχέση με Παντρεμένο; 3 πράγματα που πρέπει να Ξέρεις

Είσαι σε Σχέση με παντρεμένο; 3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Ερωτεύτηκες κάποιον που είτε ήξερες από την αρχή πως είναι παντρεμένος, είτε το έμαθες στην πορεία της σχέσης σας. Δε θα σου πω πως αυτό που κάνεις είναι σωστό, αλλά είναι πολλές οι γυναίκες που έχουν σχέση με παντρεμένο.

Είσαι γεμάτη ενοχές και νιώθεις πως είσαι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο. Νιώθεις αηδιασμένη με τον εαυτό σου και πως δεν αξίζεις. Το μόνο που σου αξίζει είναι να λαμβάνεις τα απομεινάρια αγάπης που έχει να σου δώσει ένας παντρεμένος. Ίσως πάλι πιστεύεις πως η γυναίκα του δεν βλέπει πόσο καλός άνθρωπος είναι ο σύντροφός σας ενώ εσύ μπορείς να το δεις και να του παρέχεις την αγάπη που του αξίζει.

Εσύ όμως, δεν αξίζεις αγάπη; Όταν δεν αγαπάς τον εαυτό σου, πιστεύεις πως δεν αξίζεις την αγάπη κάποιου.

3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις αν είσαι σε σχέση με παντρεμένο

#1 Η σχέση με παντρεμένο είναι γεμάτη με χαρά, μπέρδεμα και απογοήτευση

Όλες οι σχέσεις περνάνε από διάφορα στάδια, αλλά η σχέση με παντρεμένο δημιουργεί μεγαλύτερο πονοκέφαλο. Υπάρχουν οι καλές στιγμές αλλά υπάρχουν και οι κακές. Αυτές που σε αφήνει για να γυρίσει στην οικογένειά του, που ακυρώνει ραντεβού σας για να πάει στη γιορτή του παιδιού του κτλ.

Δεν είναι κακό που ερωτεύτηκες έναν παντρεμένο. Είναι όμως κακό που δεν παραδέχεσαι πως αυτό δε σου κάνει καλό. Όσο και να προσποιείσαι πως όλα είναι καλά, δεν είναι. Θες περισσότερα από αυτή τη σχέση, αλλά δε βλέπεις να τα παίρνεις.

Μην πιέζεις τον εαυτό σου να νιώθει χαρούμενη για όσα έχετε. Σταμάτα να ζεις σε άρνηση και παραδέξου πως δε σε καλύπτει η σχέση σας και δε σου αξίζει. Αγάπα τον εαυτό σου και ψάξε να βρεις αυτό που σου αξίζει.

#2 Δεν είσαι προτεραιότητα

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ σου. Όσο και αν σου λέει πως έχει προβλήματα με τη γυναίκα του και θα τη χωρίσει, μάλλον δε θα το κάνει. Δε θα καταστρέψει τη ζωή που έχει χτίσει για εσένα.

Μπορεί να σε αγαπάει αλλά τις περισσότερες φορές οι άντρες που έχουν παράνομη σχέση, δεν αφήνουν τη γυναίκα τους.

Περνάει το χρόνο του μαζί σου και μόλις βαρεθεί ή η σχέση σας αρχίσει να εμποδίζει την «κανονική» του ζωή, θα σε χωρίσει.

Όσο και αν τον αγαπάς και πιστεύεις πως είναι ο έρωτας της ζωής σου, προσπάθησε να μην επενδύσεις άλλο σε αυτή τη σχέση. Μη δένεσαι άλλο μαζί του. Σταμάτα να πιστεύεις πως θα αφήσει την οικογένειά του για σένα γιατί δε θα το κάνει. Ό,τι και αν συμβαίνει στην οικογένειά του, πάντα θα είναι προτεραιότητά του.

#3 Τα μαθήματα που πρέπει να πάρεις από αυτή τη σχέση

Περνάτε καλά, αγαπιέστε, αλλά βλέπεις πως δε θέλει να δεσμευτεί μαζί σου. Πάντα σε βολεύει στο πρόγραμμά του και ποτέ δε φτιάχνει το πρόγραμμα με βάση εσένα. Αποφασίζει πότε θα βρεθείτε και για πόσο.

Αν απατάει τη γυναίκα του με εσένα, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να σε απατάει και με κάποια άλλη; Ή πως αν τελικά χωρίσει με τη γυναίκα του και μείνετε μαζί, μήπως σε απατήσει όπως έκανε και στη γυναίκα του;

Μπορεί όσα σου είπε για το γάμο του, ότι έχουν προβλήματα κτλ, να μην ισχύουν 100%. Δεν άκουσες ποτέ την πλευρά της γυναίκας του έτσι δεν είναι; Ίσως όλα αυτά που σου έχει πει να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις αν είσαι σε σχέση με παντρεμένο είναι να χωρίσεις. Όσο και αν τον αγαπάς, είσαι η μόνη που θα βγει χαμένη από αυτή την ιστορία. Δε θα αφήσει τη γυναίκα του για σένα και εσύ θα μείνεις κομμάτια ψυχολογικά. Φύγε μακριά του γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις χρόνο από τη ζωή σου. Ακόμα και αν επιμένει να μείνετε μαζί και βλέπεις πως τα όσα λέει για το γάμο και το χωρισμό με τη γυναίκα του είναι δικαιολογίες, μείνε μακριά του.

Αξίζεις έναν άντρα που θα είναι αφοσιωμένος σε εσένα και όχι κάποιον που θα σε στριμώχνει στο πρόγραμμά του. Μη συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο!

Θες να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.