Σχέση με Παντρεμένο. Αξίζει; - Women's Bible

Σχέση με Παντρεμένο. Αξίζει;

Σχέση με παντρεμένο, αξίζει;

Εάν είσαι ερωτευμένη με κάποιον παντρεμένο, πιθανότατα θα αντιμετωπίζεις πολλά αλληλοσυγκρουόμενα συναισθήματα μέσα σου.

Κάποιες φορές, απλά δεν μπορείς να μην νιώθεις ευτυχισμένη μαζί του, επειδή τον έχεις ερωτευτεί.

Αλλά, όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με την πραγματικότητα και θυμάσαι ότι είναι παντρεμένος και έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή του, συνειδητοποιείς ότι είσαι μέρος σε μια περίπλοκη κατάσταση.

Είναι ακόμα πιο δύσκολο να αποδεχτείς ότι ποτέ δεν προσδοκούσες να γνωρίσεις ή και να ερωτευτείς κάποιον που είναι ήδη παντρεμένος.

Απλά βρέθηκες σε αυτή την κατάσταση και τώρα δεν ξέρεις πως να το χειριστείς και τι ακριβώς να κάνεις.

Φυσικά, καμία σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων δεν είναι ποτέ ίδια με κάποια άλλη.

Η σχέση που έχεις λοιπόν με αυτόν τον παντρεμένο άνδρα και η σχέση που έχει εκείνος με την γυναίκα του είναι και οι δύο μοναδικές και είναι εξαιρετικά δύσκολο για κάποιον που είναι εξωτερικός παρατηρητής να καταλάβει τι βιώνεις και μάλιστα για να σου δώσει κάποια συμβουλή.

Αλλά υπάρχουν μερικές σκληρές αλήθειες που χρειάζεται να ακούσεις, ανεξάρτητα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι. Εξάλλου, η τωρινή σου κατάσταση δεν είναι βιώσιμη. Νομίζω μπορούμε να συμφωνήσουμε σε αυτό.

Πιθανότατα να έχεις δεχτεί σωστές συμβουλές από φίλους και οικογένεια (εάν τους το έχεις πει) αλλά κάποιες φορές είναι ευκολότερο να τις ακούς από κάποιον ξένο. Κάτι χρειάζεται να αλλάξει και δεν πρόκειται να είναι εύκολος δρόμος.

#1 Χρειάζεται να αναλογιστείς αν μπορείς πραγματικά να εμπιστευτείς τον παντρεμένο άνδρα που σου αρέσει

Εάν κάποιος άνδρας, ο οποίος βρίσκεται σε έναν μονογαμικό γάμο έχει μια παράλληλη σχέση, σίγουρα δεν είναι ειλικρινής και λέει ψέματα, οπότε ξέρεις ήδη ότι είναι ικανός να εξαπατήσει.

Μήπως αυτή την ανειλικρίνεια την βίωσες και εσύ; Ήξερες εξαρχής ότι είναι παντρεμένος, από τη στιγμή που τον γνώρισες ή μήπως σου είπε ψέματα για αυτό;

Το γεγονός ότι λέει ψέματα στη γυναίκα του είναι ανησυχητικό σημάδι, αλλά εάν δεν σου ανέφερε καν τον γάμο του στην αρχή της γνωριμίας σας πρέπει να αποδεχτείς ότι δεν είναι σίγουρα κάποιος που μπορείς να εμπιστευτείς.

Εάν έχει σκοπό να αφήσει την γυναίκα του για εσένα, δεν έχεις κάποια εγγύηση ότι δεν θα κάνει ακριβώς το ίδιο και με εσένα αργότερα.

#2 Είναι πολύ πιθανό να μην είσαι η πρώτη παράλληλη σχέση του

Εάν φαίνεται ότι δεν έχει κάποια πραγματική πρόθεση να αφήσει την γυναίκα του για εσένα, μπορεί να μην είσαι η πρώτη «άλλη γυναίκα».

Η ακόμα και η μόνη παράλληλη σχέση του αυτή τη στιγμή, παρ’ όλο που αυτό θα σήμαινε εξαιρετικές οργανωτικές ικανότητες από την μεριά του. Εξάλλου, είναι δύσκολο να προσπαθείς να «χωρέσεις» τρεις σχέσεις μέσα σε μια εβδομάδα.

Ανεξάρτητα με το πόσο μοναδική σε κάνει να νιώθεις, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πραγματικά αν είσαι η μόνη στη ζωή του.Σχέση με παντρεμένο, αξίζει;

#3 Μην μένεις αδρανής περιμένοντας τον παντρεμένο

Σκέψου τη σχέση σου με αυτόν τον άνδρα μέχρι στιγμής. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να στοιχηματίσω ότι τον περισσότερο καιρό απλά τον περιμένεις να βρει χρόνο για εσένα.

Μένεις στο σπίτι, στην περίπτωση που σου στείλει μήνυμα ότι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο. Τον περιμένεις όταν καθυστερεί στα ραντεβού σας επειδή δεν έβρισκε κάποια δικαιολογία να φύγει από το σπίτι.

Περνάς τον περισσότερο χρόνο σου περιμένοντας τον να σε πάρει τηλέφωνο, ενώ θα μπορούσες να είσαι εκεί έξω και να ζεις τη ζωή σου.

#4 Για τον παντρεμένο δεν είσαι η πρώτη προτεραιότητα

Ανεξάρτητα με το πόσο προσπαθεί να σε πείσει για το αντίθετο, εάν είσαι η «άλλη» γυναίκα, δεν είσαι η νούμερο ένα προτεραιότητα στη ζωή του και το ξέρεις. Η γυναίκα του είναι και εάν έχει παιδιά είναι και αυτά.

#5 Ο τρόπος που μιλάει για την γυναίκα του έχει σημασία

Δείχνει σεβασμό όταν μιλάει για την γυναίκα του; Εάν όχι, πως μπορεί να πιστέψεις ότι σέβεται και εσένα πραγματικά;

#6 Πιθανότατα δεν θα αφήσει την γυναίκα του

Πολλοί λίγοι άνδρες καταλήγουν να αφήσουν τις γυναίκες τους για την παράλληλη σχέση τους και οι πιθανότητες είναι να είσαι ο κανόνας σε αυτή τη συνθήκη και όχι η εξαίρεση.

Το διαζύγιο είναι εξαιρετικά σημαντική υπόθεση και υπάρχουν πολλά πράγματα που θα τον κρατήσουν στο γάμο του, ανεξάρτητα με το πόσο δυστυχισμένος υποστηρίζει ότι είναι μέσα σε αυτόν.

Μην πιστεύεις όσα σου λέει, όταν οι πράξεις του είναι αυτές που έχουν πραγματική και ουσιαστική σημασία.

#7 Βαθιά μέσα σου απολαμβάνεις το ρίσκο αυτής της σχέσης, έστω και λίγο

Αυτό, ξέρω ότι είναι δύσκολο να το παραδεχτείς στον εαυτό σου αλλά μιλάμε για μια ριψοκίνδυνη σχέση και αυτό πολλές φορές είναι ελκυστικό και σέξι.

Χρειάζεται να αναγνωρίσεις ότι ίσως να υπάρχει ένα κομμάτι σου που να απολαμβάνει την ιδέα της παράνομης σχέσης. Και είμαι σίγουρη ότι αυτό συμβαίνει και από την μεριά του.

Ίσως να μην είναι αλήθεια για εσένα, αλλά στην περίπτωση που είναι, θυμήσου ότι εάν έχει σκοπό να αφήσει τη γυναίκα του, όλο αυτό το ρίσκο θα χαθεί, μαζί με τον ενθουσιασμό.

Η σχέση σας πιθανότητα θα αλλάξει σε σημείο που δεν θα τον αναγνωρίζεις και θα πρέπει επιπλέον να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα έχει με την διαδικασία του διαζυγίου.

Ξαφνικά, θα αρχίσεις να ζεις μια καθημερινότητα μαζί του που θα μοιάζει με ρουτίνα, από το να μοιράζεσαι έντονες στιγμές πάθους και είμαι βέβαιη ότι δεν θα σου φαίνεται τόσο ελκυστική.

#8 Εάν υπάρχουν παιδιά, παίζεις με την φωτιά

Εάν ο άνδρας που είσαι ερωτευμένη έχει παιδιά με την γυναίκα του, έχεις βάλει τον εαυτό σου σε μια απίστευτα πολύπλοκη κατάσταση.

Εάν είχε σκοπό να πάρει διαζύγιο, αυτό θα επηρέαζε δραματικά τη σχέση που έχει με τα παιδιά του.

Εάν τα παιδιά μάθουν ότι ο μπαμπάς άφησε τη μαμά για εσένα, δεν θα είναι καθόλου ζεστά απέναντί σου και αυτό το γεγονός θα δημιουργήσει συγκρούσεις και ανάμεσά σας.

#9 Τα προβλήματα που έχει στο γάμο του δεν είναι μόνο ευθύνη της γυναίκας του

Σίγουρα, μπορεί να έχει παντρευτεί μια γυναίκα με την οποία να μην ταιριάζει καθόλου. Αλλά, ακόμα και αν δεν είναι συμβατοί, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα τα προβλήματα στο γάμο του είναι δική της ευθύνη.

Είναι σίγουρο ότι θα έχει και εκείνος ευθύνη ή ότι αντιμετωπίζει τις σοβαρές σχέσεις με τρόπο ο οποίος δημιουργεί εντάσεις και προβλήματα. Κάτι που σίγουρα θα επηρεάσει αργότερα και την δική σας σχέση.

Μην είσαι αφελής και πιστεύεις ότι θα είναι διαφορετικός μαζί σου.

Για να βελτιώσεις τη σχέση σου, δες εδώ

#10 Για τον παντρεμένο είσαι πιθανότατα αναλώσιμη

Αυτό ίσως να είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι να αποδεχτείς, αλλά ανεξάρτητα με το πόσο πάθος σου δείχνει και πόσο φαίνεται να σε αγαπάει, είναι απλά θέμα χρόνου το να αρχίσει να αποκτά άσχημη πορεία αυτή η σχέση όταν θα αρχίσει να βαριέται.

Το να κλέβει χρόνο για να βρεθείτε μαζί είναι σέξι στην αρχή αλλά σύντομα μετατρέπεται σε πρόβλημα.

Μια παράλληλη σχέση απαιτεί χρόνο, ψέμα και τύψεις και αργά ή γρήγορα γίνεται εφιάλτης, όταν το πάθος του αρχικού σταδίου της γνωριμίας σας ξεθωριάσει και αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του.

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να παραδεχτείς όλα αυτά, αλλά χρειάζεται να τα ξέρεις. Όσον αφορά το μέλλον, πρέπει να βρεις τι θα κάνεις. Ίσως σε βοηθήσει να τον αφήσεις και να παραδεχτείς ότι μια σχέση με κάποιον παντρεμένο σου προκαλεί περισσότερο κακό παρά καλό μακροπρόθεσμα.

Μπορείς ακόμη και να κρατήσεις ανοιχτές τις επιλογές σου εάν δεν νιώθεις έτοιμη να τον αφήσεις ακόμα, οπότε θα ήταν καλή ιδέα να αρχίσεις να βγαίνεις και να γνωρίζεις νέο κόσμο.

Τέλος, μπορείς να είσαι ξεκάθαρη απέναντί του και να του πεις ότι δεν θέλεις να βλέπεστε ερωτικά μέχρι να βάλει τέλος στον γάμο του. Θα καταλάβεις έτσι γρήγορα εάν έχει πραγματικά την πρόθεση να πάρει διαζύγιο ή αν απλά ήρθε η ώρα να προχωρήσεις.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.