Πως να συναντήσεις περισσότερους Άνδρες εκεί έξω - Women's Bible

Πως να συναντήσεις περισσότερους Άνδρες εκεί έξω

Πως να συναντήσεις περισσότερους άνδρες εκεί έξω

Το πως να συναντήσεις περισσότερους άνδρες στην πραγματική ζωή, ίσως είναι κάτι που μπορεί να σκέφτεσαι συχνά ενώ είσαι έξω με ένα αποτυχημένο ραντεβού από το Tinder.

Μερικές φορές, όταν κανονίζεις να συναντηθείς με κάποιον και σου στέλνει μήνυμα «Γεια, δεν θα μπορέσω να συναντηθούμε απόψε, κάτι προέκυψε με τους φίλους μου, συγγνώμη»

Ή συναντιέστε και σκέφτεσαι «Χμ, νόμιζε ότι δεν θα πρόσεχα ότι είναι 10 κιλά παραπάνω και 5 χρόνια μεγαλύτερος από ότι στην φωτογραφία;»

Μονολογείς «Είπε ψέματα και με απογοήτευσε ήδη και δεν έχουμε καν γνωριστεί ακόμα»

Αναρωτιέσαι λοιπόν «Πως έφτασα ως εδώ; Ένα χρόνο πριν ήμουν χαρούμενη, ζούσα με τον άνδρα των ονείρων μου. Και τώρα δεν μου έχει μείνει τίποτα. Η χαρά έφυγε μακριά»

Συχνά ξεμένεις με ένα αίσθημα του τύπου «Πως μπορείς να συναντήσεις περισσότερους άνδρες εκεί έξω;»

Ευτυχώς, υπάρχει πληθώρα από μέρη που μπορείς να συναντήσεις κόσμο και να εξοικειωθείς με το φλερτ. Παρ’όλα αυτά, τα εργαλεία και οι ικανότητες που χρειάζονται πολύ συχνά παραβλέπονται και χρησιμοποιούνται με λάθος τρόπο.

Σίγουρα υπάρχουν άνδρες που είναι ανοιχτοί για συζήτηση (ακόμα και για ραντεβού!) σε μέρη που επισκέπτεσαι σχεδόν καθημερινά.

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα του να μάθεις να προσεγγίζεις περισσότερους άνδρες έξω και όχι μέσω κοινωνικών δικτύων είναι ότι εάν συναντήσεις κάποιον σε ένα βιβλιοπωλείο για παράδειγμα, χτίσεις μια συζήτηση 10 λεπτών και του δώσεις τον αριθμό σου: θα έχει μεγαλύτερη αξία συγκριτικά με κάποιον που σε προσπέρασε σε κάποια εφαρμογή.

Το πρώτο σενάριο είναι συνδεδεμένο με την καλοτυχία και την επαφή πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς ανταγωνισμό. Ενώ το δεύτερο δεν είναι.

Στο βιβλιοπωλείο δεν υπάρχει η επιλογή να σε προσπεράσει όπως στην εφαρμογή. Εάν κάνεις κίνηση σε τέτοιου τύπου σενάριο, είναι πιθανό να τραβήξεις την προσοχή του και να καταλήξει σε μια ευχάριστη αλληλεπίδραση.

Στην πραγματικότητα, θα θαυμάσει την πρωτοβουλία σου να τον προσεγγίσεις και θα θέλει να συνεχίσει να σου μιλά επειδή έκανες αυτό που το 99% των ανθρώπων δεν κάνουν.Χειριστικοί Σύντροφοι: Τα σημάδια που τους αποκαλύπτουν, Πως να συναντήσεις περισσότερους άνδρες εκεί έξω

Αυτό ήταν ένα μόνο παράδειγμα του πως να συναντήσεις κάποιον εκεί έξω

Οι περισσότερες γυναίκες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερο πρόβλημα να βρουν κάτι δημιουργικό να πουν σε έναν άνδρα ή να κρατήσουν μια συζήτηση. Η δυσκολία που θα πρέπει να προσπεράσουν είναι το κοινωνικό στίγμα του να προσεγγίζει γυναίκα άνδρα.

Μία προβληματική που αντιμετωπίζουν και τα δύο φύλα στο φλερτ αλλά και τις σχέσεις είναι ότι δεν συνειδητοποιούν ότι η ικανότητα να μιλάς σε αγνώστους είναι κάτι που εξασκείται.

Οι γυναίκες συχνά σκέφτονται, ότι αφού δεν ήρθε και δεν είπε γεια, σημαίνει ότι δεν με βρίσκει ελκυστική. Αυτή η σκέψη είναι λανθασμένη.

Ο κύριος λόγος που οι άντρες δεν προσεγγίζουν γυναίκες ακόμα και αν πιστεύουν ότι είναι ελκυστικές, είναι το γεγονός ότι φοβούνται την απόρριψη.

Αντί να εστιάζεις για το τι δεν κάνει αυτός, πάρε την πρωτοβουλία και κάντο εσύ.

Αυτός ο κανόνας ισχύει και για τις γυναίκες και για τους άνδρες. Ευτυχώς το κοινωνικό στίγμα μπορεί να μετριαστεί με αυτή την αντίληψη.

Μπορείς να τον προσεγγίσεις έμμεσα και να πετάξεις το μπαλάκι για συζήτηση σε εκείνον έτσι ώστε να νιώθει ότι αυτός κάνει το φλερτ. (Χωρίς τον φόβο της απόρριψης!)

Έτσι και αλλιώς το αίσθημα του «Τι θα είχε συμβεί εάν…;» είναι χειρότερο από το αίσθημα της απόρριψης.

Κάνοντας την πρώτη κίνηση, κάνεις τα πάντα που είναι στο χέρι σου ώστε να βελτιώσεις την ρομαντική σου ζωή, άρα δεν υπάρχει χώρος για μεταμέλεια.

Τρεις σημαντικοί παράγοντες που θα σου επιτρέψουν να βελτιώσεις την ποσότητα και την ποιότητα των ανδρών που συναντάς αλλά και το πως θα τους συναντήσεις στην πραγματική ζωή:

Αποφάσισε ποιες ποιότητες και αξίες είναι σημαντικές για εσένα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του να αφιερώνεις χρόνο στην ρομαντική σου ζωή είναι η ποικιλία των ανθρώπων που μπορείς να εξερευνήσεις.

Είτε είναι το στυλ, ο τύπος ή ο χαρακτήρας αυτό που ψάχνεις, υπάρχει ένας άνδρας που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά.

Μερικά παραδείγματα

Ποιοι είναι οι πιο ελκυστικοί άνθρωποι που έχω έρθει σε επαφή και ποιες είναι οι ποιότητες που έχουν κοινές;

Γιατί συναντήθηκα με αυτούς τους ανθρώπους;

Υπήρχε κάτι το οποίο συνέβαινε στη ζωή μου και έκανε πιο πιθανή αυτή την γνωριμία να συμβεί;

Θες να μάθεις πως να συναντήσεις περισσότερους αξιόλογους άνδρες; Δες εδώ

Αφιερώνοντας χρόνο στην βελτίωση του φλερτ

Ένας τεράστιος μύθος γύρω από το φλερτ και τις γνωριμίες με άνδρες είναι ότι η ικανότητα να είσαι ελκυστική είναι προκαθορισμένη.

Ότι δεν μπορείς να βελτιωθείς και αυτό δεν αλλάζει.

Αυτό είναι κάτι που βρίσκεται πολύ μακριά από την αλήθεια.

Πολλές μαθήτριες μας ξεκινούν από το σημείο Χ και μετά συνδυαστικά με προσπάθεια και μια καλή στρατηγική μπορούν να βελτιωθούν δραστικά και να φτάσουν στον σημείο Υ (Ευτυχία και πληρότητα).

Η βλαβερή προπαγάνδα είναι ότι οι γυναίκες (στην οποία φυσικά και δεν πιστεύουμε!) πρέπει πάντα να βελτιώνουν την εμφάνιση τους και ότι αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται για να προσεγγίσουν άνδρες.

Φυσικά και το να είσαι υγιής και ευπαρουσίαστη είναι απαραίτητο, η αισθητική  όμως είναι μόνο ένα κομμάτι απ’όλα όσα φέρουν κοντά τους ανθρώπους.

Δυστυχώς αυτό χρησιμοποιείται συχνά ως δικαιολογία από πολλούς για να μην φλερτάρουν και να μην βγαίνουν ραντεβού.

Θέλω να αλλάξεις και να αναλύσεις τις αρνητικές σου σκέψεις και οποιεσδήποτε μη βοηθητικές ιδέες έχεις γύρω από το φλερτ που σε κρατούν κολλημένη και σε σταματούν από το να μάθεις πως να συναντάς περισσότερους άνδρες εκεί έξω.

«Δεν μπορώ να του μιλήσω, είναι πολύ όμορφος για μένα»

«Οι άνδρες θέλουν μόνο χαζές, ξανθιές γυναίκες. Δεν θέλω να γίνω έτσι»

«Εάν ένας άνδρας έχει αυτοπεποίθηση, θα με προσεγγίσει»

«Όλοι όσοι με προσεγγίζουν είναι παίχτες»

Το φλερτ είναι κάτι που μπορείς να μάθεις και αυτές είναι οι πέντε ποιότητες που θα κάνουν οποιαδήποτε γυναίκα πιο ελκυστική (με προσπάθεια).

Επικοινωνιακή Άνεση

Σύνδεση

Αυτογνωσία

Αυτοεκτίμηση

 Μετριοφροσύνη

Μπορείς να προχωρήσεις μπροστά με μια νέα εξίσωση για το πως να συναντήσεις περισσότερους άνδρες εκεί έξω. Κάτι το οποίο είναι προσωπική προσπάθεια + θέληση να ξεκινήσεις μια συζήτηση = περισσότερα ραντεβού

Μερικές από τις απλές ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για να ξεκινήσεις να μαθαίνεις πως να συναντήσεις τον ιδανικό για σένα άνδρα –

Περίπου ποια ηλικία θέλεις να έχει ο ιδανικός σου σύντροφος;

Πόση έμφαση να δίνει στην καριέρα του;

Πως να περνά τον ελεύθερο χρόνο του;

Μπορείς τώρα να κάνεις πιο ολοκληρωμένες επιλογές σχετικά με τα μέρη που είναι  πιθανό να συναντήσεις κάποιον με τα χαρακτηριστικά που θέλεις.

Εάν είσαι βιβλιοφάγος και διαβάζεις Ρωσική λογοτεχνία του 19ου αιώνα και προτιμάς έναν άνδρα με τα ίδια ενδιαφέροντα, τότε χρειάζεται να κατευθυνθείς σε κύκλους που είναι πιθανό να βρίσκονται τέτοιοι άνθρωποι.

Εάν ψάχνεις τύπους που είναι πιο δραστήριοι και αθλητικοί, τότε σίγουρα έχεις κάποια ιδέα για το πού να κοιτάξεις

Το να βρίσκεσαι μέσα σε κοινωνικούς κύκλους θα σου δώσει επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τις γυναίκες που μπορεί κάποιος να βρει στο διαδίκτυο. Όσο καλές και βολικές είναι οι εφαρμογές γνωριμιών, η μεγαλύτερη αδυναμία τους είναι ότι παραπλανούν τους ανθρώπους στην ψευδαίσθηση της επιλογής και δεν σου επιτρέπουν να δείξεις όλες εκείνες τις ποιότητες που σε κάνουν ξεχωριστή!

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.