4 Λάθη στο Φλερτ που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς - Women's Bible

4 Λάθη στο Φλερτ που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς

Είναι τέχνη να προσελκύεις το άλλο φύλο. Όπως σε κάθε τέχνη, υπάρχουν τεχνικές που μπορούν να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις αυτή την ικανότητα.  Υπάρχουν και λάθη όμως που κάνεις και σε πάνε πίσω. Ας δούμε 4 από αυτά:

#1. Δεν εξασκείσαι στο φλερτ

Το γεγονός πως οι γυναίκες έχουμε πιο παθητικό ρόλο στη διαδικασία του φλερτ, αυτό δε σημαίνει πως δεν χρειάζεται να κάνουμε και τίποτα. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνεις λοιπόν και μάλιστα το μεγαλύτερο εμπόδιο για αρκετές γυναίκες, είναι πως ισως πιστεύεις ότι δε χρειάζεται να εξασκηθείς στη διαδικασία αυτή.

Κι όμως χρειάζεται η εξάσκηση στο φλερτ και στο πως διαχειρίζεσαι την επικοινωνία όταν ο άνδρας αρχίζει να φλερτάρει μαζί σου. Γιατί το φλερτ είναι ένας χορός που βασίζεται στην αποτελεσματική επικοινωνία, στην πρόκληση και στα ευχάριστα συναισθήματα για να δουλέψει αποτελεσματικά.

#2. Πιστεύεις ότι φταίει αυτός

Αν ότι και να κάνεις οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται για εσένα, τότε μάλλον κανεις κάποια βασικά λάθη. Εφόσον προσπαθείς να τους έλξεις ερωτικά, δηλαδή. Κάποια στραβοπατήματα δικά σου ευθύνονται για αυτή την έλλειψη ενδιαφέροντος.

Ψάξ΄τα, λύσ’ τα, μην κάνεις το ίδιο σφάλμα κάθε φορά που θες να φλερτάρεις με κάποιον άνδρα. Σκέψου το, κατάγραψέ το στο μυαλό σου, αν νιώθεις άβολα να το κάνεις στο χαρτί.

Πρέπει να μελετήσεις τα λάθη σου για να μην τα επαναλάβεις. Σε κάθε αντικείμενο που σπουδάζεις κάνεις ακριβώς αυτό, εδώ λοιπόν γιατί όχι; Άρα συγκεντρώσου και μην τα βάζεις με τους άνδρες, ότι εκείνοι φταίνε επειδή είναι έτσι ή αλλιώς και δεν εκτίμούν τα ανεκτίμητα προσόντα σου. Κάπου έκανες λάθος, φίλη, τόσο απλά.

#3. Είσαι ανυπόμονη

Απλό είναι. Μην βιάζεσαι. Άλλο πράγμα ο σωστός χρονισμός, άλλο η βιασύνη. Δεν κερδίζεις βραβείο αν κάνεις σχέση σε χρόνο dt.

Οι άνθρωποι που βιάζονται δείχνουν απλώς απελπισμένοι. Οι άνθρωποι που ξέρουν το σωστό χρονισμό δείχνουν πως ξέρουν τι κάνουν, δείχνουν σίγουροι και δεν έχουν ανάγκη να σπρώξουν τις καταστάσεις προκειμένου να φτάσουν εκεί που θέλουν. Αποπνέουν άνεση και σιγουριά, και αυτό είναι σημαντικότερο.4 Λάθη στο Φλερτ που δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς

#4. Είσαι φοβισμένη

Είναι σίγουρο πως αν αυτό είναι κάτι καινούριο, σε αγχώνει. Και είναι φυσικό αυτό. Οποτεδήποτε δοκιμάζουμε κάτι που δεν ξέρουμε καλά, κάτι που είναι έξω από τη ζώνη άνεσης μας, μας αγχώνει.

Αν όμως φλερτάρεις πολύ αγχωμένη, είναι λογικό να μην τον εντυπωσιάσεις. Για αυτό το λόγο προσπάθησε να χαλαρώσεις. Δες τη διαδικασία του φλερτ σαν εκμάθηση μιας νέας τέχνης. Και πήγαινε το βήμα –βήμα, σκαλί –σκαλί χωρίς να βάζεις υπερβολικά μεγάλες απαιτήσεις στον εαυτό σου.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.