6 συμβουλές για να τον φλερτάρεις με Χιούμορ - Women's Bible

6 συμβουλές για να τον φλερτάρεις με Χιούμορ

6 συμβουλές για να φλερτάρεις με Χιούμορ

Ζήτα από οποιονδήποτε άνδρα συναντήσεις να σου ονομάσει τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά που κοιτάει σε μια γυναίκα πιθανή σύντροφο και σχεδόν πάντα θα ακούσεις να αναφέρεται η αίσθηση του χιούμορ.

Η αίσθηση του χιούμορ, ωστόσο, δεν είναι σαφώς καθορισμένη. Τι σημαίνει άραγε να έχει κανείς καλή αίσθηση του χιούμορ, όταν πρόκειται για φλερτ; Τι πρέπει κάθε γυναίκα να ξέρει όταν πρόκειται να κάνει κάποιο αστείο; Παρακάτω είναι μερικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να σκεφτείς.

#1. Το χιούμορ είναι ένα όχημα για να εκφράσεις τη προσωπικότητα σου

Οτιδήποτε λες αποκαλύπτει κάτι για εσένα και το ποια είσαι στο άτομο με το οποίο συνομιλείς. Αν θες λοιπόν να δώσεις την εντύπωση μιας προσωπικότητας με χιούμορ, λέγε ιστορίες οι οποίες περιέχουν αστείες στιγμές.

Έχε στο νου σου όμως πως οι ιστορίες που λες αποκαλύπτουν κάτι για εσένα. Μια ιστορία που διηγείσαι και έχει να κάνει με ένα αστείο περιστατικό όπου προσπαθούσες να κατευθύνεις ένα τουρίστα που δε μίλαγε αγγλικά, λέει κάτι διαφορετικό για σένα από μια άλλη ιστορία όπου μέθυσες σε ένα πάρτι και έκανες κάτι εντελώς χαζό. Σκέψου τι λένε οι ιστορίες σου για σένα και κάθε φορά διάλεγε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στην περίσταση.

#2. Τα αστεία είναι κάτι που μοιράζεστε

Όταν μιλάμε για την αίσθηση του χιούμορ υπό το πρίσμα του φλερτ είναι σημαντικό να θυμάσαι πως λες κάτι αστείο μαζί με τον άνδρα με τον οποίο φλερτάρεις, όχι απλά μπροστά του.

Τις περισσότερες φορές το αστείο δεν είναι κάτι στάνταρ αλλά κάτι που προκύπτει από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε και έχει σχέση με κάτι που έχει συμβεί και στους δύο. Αυτό σημαίνει πως τα αστεία και οι ιστορίες που λες κατά τη διάρκεια του φλερτ πρέπει να γίνονται μέσα σε ένα πλαίσιο και όχι απλά να τα λες μόνο για να ειπωθούν.6 συμβουλές για να φλερτάρεις με Χιούμορ

#3. Μελέτησε μεγάλους κωμικούς

Είναι πάρα πολλά αυτά που μπορεί να μάθει κανείς για την αίσθηση του χιούμορ καθώς αυτό που μας κάνει να γελάμε πολλές φορές δεν είναι οι λέξεις αυτές καθαυτές αλλά το πλαίσιο και ο τρόπος με τον οποίο δίνεται το αστείο.

Δώσε λοιπόν προσοχή στον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα αστεία τους διάφοροι κωμικοί και την επόμενη φορά που θα βρεθείς με φίλους προσπάθησε να πεις το ίδιο αστείο με τον ίδιο τρόπο.

#4. Δώσε προσοχή σε αυτά που σου λέει

Αν θες να γίνεις καλή στο φλερτ είναι σημαντικό να μην είσαι στατική αλλά μια ρευστή προσωπικότητα ικανή να προσαρμόζεται στην περίπτωσή.

Είναι πολύ σημαντικό, για να γίνει αυτό, να δίνεις  προσοχή και σημασία στη λεπτομέρεια ακούγοντας τον άνδρα που έχεις απέναντί σου. Άλλωστε πάντα θες να αποφύγεις τον μονόλογο. Ακούγοντας προσεκτικά τι σου λέει, με ποια αστεία γελάει, με ποια γεγονότα είναι επικριτικός κλπ, είναι πιο εύκολο να ξέρεις ποιες δικές σου ιστορίες, αστεία και απόψεις είναι κοινές και να χρησιμοποιήσεις αυτές αντί να πεις κάτι εντελώς διαφορετικό.

#5. Το να υπερβάλεις δεν είναι το τέλος του κόσμου

Είναι πολύ πιθανό όταν φλερτάρεις με κάποιον, ειδικά αν μόλις τον έχεις γνωρίσει και δε τον ξέρεις καλά, να κάνεις κάποιο αστείο το οποίο να θεωρηθεί κάπως υπερβολικό και να προσβληθεί.

Συμβαίνει και δεν είναι το τέλος του κόσμου, άλλωστε από τη φύση του το χιούμορ εμπεριέχει ένα είδος ρίσκου. Σε μια τέτοια περίπτωση δε χρειάζεται να απολογηθείς είναι σημαντικό όμως να δείξεις ότι κατανοείς και το αναγνωρίζεις.

#6 Μην το παρακάνεις, δεν δίνεις παράσταση

Ενώ όλοι μας εκτιμούμε τους ανθρώπους με χιούμορ, που μπορούν να προκαλέσουν γέλιο και χαμόγελα στην παρέα με 1-2 ωραίες παρατηρήσεις τους και ατάκες (και το ίδιο ισχύει και στο φλερτ), δεν χρειάζεται να το παρακάνεις.

Ο «κλόουν» και διασκεδαστής της παρέας μπορεί να είναι αστείος και όλοι να τον συμπαθούν, αλλά όπως είναι σαφές δεν είναι καθόλου ελκυστικός. Αυτό ισχύει τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Πρόσεξε λοιπόν να μην δείχνεις σαν να δίνεις παράσταση προκειμένου να τον εντυπωσιάσεις.

Να είσαι απλώς μια γυναίκα με χιούμορ!

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.