5 Δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Single Επιτυχημένες Γυναίκες - Women's Bible

5 Δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Single Επιτυχημένες Γυναίκες

5 Δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Single Επιτυχημένες Γυναίκες

Υπάρχουν τόσες πολλές επιτυχημένες γυναίκες που είναι επαγγελματίες και ταυτόχρονα μόνες που είναι εντυπωσιακό!

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι σχεδόν καμία δεν φαίνεται να εξελίσσεται στον ερωτικό τομέα. Οι περισσότερες είναι μπερδεμένες και ζητούν απαντήσεις.

Μετά από χρόνια εμπειρίας ως Coach διαπίστωσα ότι οι γυναίκες που έχουν επιτύχει στην καριέρα τους, έχουν την τάση να μπλοκάρουν σε ότι αφορά το φλερτ και το dating. Πιστεύουν ότι εάν δουλέψουν με τον ίδιο πειθαρχημένο και μεθοδικό τρόπο και στην ερωτική τους ζωή θα έχουν επίσης θετικό αποτέλεσμα. Όμως δυστυχώς ή ευτυχώς δεν λειτουργεί έτσι.

#1 Πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν αξιόλογοι άνδρες στην περιοχή

Δεν με νοιάζει αν μένεις Κηφισιά, Αργυρούπολη, Περιστέρι ή στο φεγγάρι. Όλοι πιστεύουν ότι η περιοχή τους είναι η χειρότερη για να βγουν και να γνωρίσουν αξιόλογα άτομα.

Είχα μια μαθήτρια που υποστήριζε πως όλοι οι άντρες στην περιοχή της δεν ενδιαφέρονται για κάτι σοβαρό. Οι άντρες ταυτόχρονα παραπονιούνται για το ότι οι γυναίκες είναι απρόσιτες και δεν μπορούν ούτε ποτό να κεράσουν.

Όπως βλέπεις όλοι εστιάζουν στην αρνητικότητα αλλά αυτή θα σου φέρει ακόμα περισσότερες δυσκολίες στην ζωή σου. Ξεκίνα λοιπόν να πιστεύεις ότι θα γνωρίσεις καταπληκτικούς άνδρες όπου κι αν βρίσκεσαι.

Η επιτυχία στο φλερτ εξαρτάται κατά 90% από τον τρόπο που σκέφτεσαι. Εκτός κι αν ζεις στην μέση του πουθενά, η επιτυχία σου στο φλερτ δεν έχει να κάνει με την γεωγραφία αλλά με την οπτική σου. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου.

#2 Δεν έχουν ξεπεράσει προηγούμενη σχέση

Όταν ξεκινάς μια νέα σχέση πριν μπεις καν στην διαδικασία να ξεπεράσεις την προηγούμενη είναι σαν να αγοράζεις καινούριο στρώμα και να το βάζεις πάνω στο παλιό.

Πολλές γυναίκες νιώθουν φόβο ότι θα απατηθούν, ότι θα τους πουν ψέματα, ότι θα τις εγκαταλείψουν και πολλά αλλά. Οπότε δεν επενδύουν καθόλου αφού το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται είναι να καταρρεύσει η υπόλοιπη ζωή τους και συγκεκριμένα η πολύτιμη καριέρα τους. Είναι απαραίτητο όμως να διαχειριστείς αυτούς τους φόβους.

Οι πεποιθήσεις σου σε τοποθετούν διαρκώς σε θέση άμυνας και σε πάνε όλο και πιο μακριά από την αγάπη που τόσο πολύ θες και ψάχνεις.

Είμαι σίγουρη ότι έχεις κάνει συμφωνίες και έχεις βρει εργασίες που τελικά δεν απέδωσαν. Ίσως να απολύθηκες. Ήταν όμως αυτό αρκετό για να σε κάνει να μην δουλέψεις ποτέ ξανά; Μαθαίνεις μέσα από δύσκολες συνθήκες και προχωράς μπροστά. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σου ζωή. Φυσικά είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις, γι’ αυτό όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν επαγγελματίες Coach που θα τις βοηθήσουν να εξελίξουν την ερωτική τους ζωή.Πώς να ξεπεράσεις το κόλλημα σου, 9 Πράγματα που χρειάζεται να καταλάβεις για την Απιστία, 5 Δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Single Επιτυχημένες Γυναίκες

#3 Είναι εθισμένες σε dating εφαρμογές

Οι περισσότερες single επιτυχημένες γυναίκες που δουλεύουμε μαζί θέλουν να μάθουν πως μπορούν να έχουν καλύτερα αποτελέσματα σε τέτοιου είδους εφαρμογές.

Αναλώνονται στο να βρουν την πιο ωραία φωτογραφία και την πιο έξυπνη ατάκα έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τον ανταγωνισμό. Πάντα τους κάνω την εξής ερώτηση. «Σου αρέσει το online dating;»

Οι περισσότερες λοιπόν απαντούν ότι δεν το αντέχουν και απλά το δοκιμάζουν επειδή το κάνουν όλοι και επειδή δεν έχουν χρόνο. Η αλήθεια είναι πως μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά προτιμούν να κάθονται άνετες στον καναπέ τους και να προσπερνούν φωτογραφίες δεξιά και αριστερά από το να βγουν έξω. Η απομόνωση είναι ένα μεγάλο πρόβλημα της σημερινής εποχής.

Ακόμα και όταν βρίσκονται σε δημόσιο χώρο κοιτούν τις συσκευές τους. Έτσι λοιπόν ενώ μου λένε ότι προτιμούν να συναντήσουν κάποιον πρόσωπο με πρόσωπο, η συμπεριφορά τους δείχνει το αντίθετο.

Είναι απαραίτητο λοιπόν να μάθεις πως να επικοινωνείς με κάποιον από κοντά και πως να κρατάς την συζήτηση ενώ κοιτάς τον άλλο στα μάτια.

#4 Πολλές επιτυχημένες γυναίκες είναι πολύ απασχολημένες για να ασχοληθούν

Είναι υπέροχο να έχεις στόχους και την πειθαρχεία να δουλεύεις προς την πραγματοποίηση αυτού του στόχου αλλά η πικρή αλήθεια είναι πως μια τέτοια ζωή θυμίζει ένα χάμστερ να τρέχει στην ρόδα του. Ξυπνούν, ετοιμάζονται για δουλειά, δουλεύουν, γυρνούν σπίτι εξουθενωμένες, ίσως κάνουν λίγη γυμναστική, τρώνε, βλέπουν λίγο Netflix και τις παίρνει ο ύπνος στον καναπέ.

Ίσως βγαίνουν μετά την δουλεία με συναδέλφους, όμως μιλούν ακατάπαυστα για την δουλειά. Η συνεχής απορρόφηση στην εργασία τους, αφήνει μικρό περιθώριο για την ερωτική τους ζωή με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες να περνούν από δίπλα τους ξανά και ξανά χωρίς να κάνουν κάτι για αυτό.

Πολύ απλά δεν έχουν την επίγνωση ότι κάποιος τις κοιτάει όταν περιμένουν στην ουρά για μεσημεριανό ή όταν μιλούν στο τηλέφωνο με πελάτη ή συνάδελφο, όταν τσεκάρουν την αλληλογραφία τους κλπ.

Θες να πετυχαίνεις και στην καριέρα και στον έρωτα; Δες εδώ

#5 Αρκετές επιτυχημένες γυναίκες διατηρούν αρνητικό Τρόπο σκέψης και γλώσσα σώματος

Όταν κάποιος μου λέει «Οι γυναίκες είναι τρελές» και «έχουν υπερβολικά στάνταρ» και από την άλλη οι γυναίκες μου επαναλαμβάνουν «δεν υπάρχουν αξιόλογοι άνδρες εκεί έξω» και «οι άντρες ενδιαφέρονται μόνο για σεξ», αυτό που τους λέω είναι ότι πρέπει να αλλάξουν τρόπο σκέψης για αρχή.

Το να διαμαρτύρεσαι για γνωριμίες που πήγαν στραβά και την απογοήτευση που σε κατακλύζει δεν σου επιτρέπει να προσπεράσεις τις ατυχίες και να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία.

Εάν λοιπόν κάποια από αυτές τις δυσκολίες σου θυμίζει κάτι, να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σου. Πολλές επιτυχημένες γυναίκες δυσκολεύονται να βρουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να ταρακουνήσουν λίγο τις ζωές τους, να βγουν από την ρουτίνα τους και να μην εστιάζουν αποκλειστικά στην καριέρα τους.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να κάνεις κάτι για όλα αυτά και μάλιστα αρκετά γρήγορα. Να θυμάσαι πως μπορείς σε κάθε περίπτωση να βγεις από οποιαδήποτε δύσκολη συνθήκη σε εγκλωβίζει.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.