Πώς να Διεκδικήσεις έναν Άντρα - Women's Bible

Πώς να Διεκδικήσεις έναν Άντρα

Πώς να Διεκδικήσεις έναν Άντρα

Δεν ξέρεις πώς να διεκδικήσεις έναν άντρα και να κρατήσεις το ενδιαφέρον του αμείωτο;

Δεν υπάρχουν κανόνες για να κερδίσεις την καρδιά ενός άντρα, γιατί όλοι είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, όπως και εμείς οι γυναίκες άλλωστε. Ένας άντρας δεν σε ερωτεύεται απαραίτητα για αυτό που είσαι, αλλά για τον τρόπο που τον κάνεις να νιώθει.

Όμως ένα είναι το σίγουρο ότι σε όλα χρειάζεται μέτρο, ακόμα και στον τρόπο που θα τον πλησιάσεις. Για να διεκδικήσεις κάποιον αποτελεσματικά, θα πρέπει πρώτα να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, να ξέρεις τι θες και να είσαι σίγουρη για την επιλογή σου. Παρακάτω υπάρχουν ορισμένοι  αποτελεσματικοί τρόποι για να διεκδικήσεις έναν άντρα.

#1 Δώσε «χώρο» και ελευθερία για να διεκδικήσεις έναν άντρα

Σίγουρα θα θες να αλληλεπιδράς όσο το δυνατόν περισσότερο μαζί του, αλλά θα χρειαστεί και να χαλαρώσεις και να του δώσεις «χώρο» και χρόνο. Προσπάθησε να μην είσαι κολλημένη πάνω του, γιατί αυτό θα τον απωθήσει.

Να μην τον καταπιέζεις γιατί θα φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Μην γίνεις από εκείνες τις γυναίκες που βάζουν «όρους» και «κανόνες» και δεν αφήνουν το σύντροφο τους να βγει έξω με τους φίλους του και να περάσει καλά.

Δώσε του την ελευθερία που χρειάζεται. Μπορείς και εσύ με την σειρά σου να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να μην παρατήσεις τα ενδιαφέροντα σου. Προσπάθησε να μην εξαρτάσαι μόνο από εκείνον, δώσε του την ευκαιρία να σε αναζητήσει από μόνος του.

Με τον τρόπο αυτό, θα ενδιαφέρεται ακόμα περισσότερο για εσένα. Θα είσαι μια σημαντική προσθήκη στη ζωή του και δεν θα τον περιορίζεις. Σ’ αρέσει να φλερτάρεις μόνος; 2 απλοί τρόποι για να το κάνεις σωστά να διεκδικήσεις έναν άντρα

#2 Δείξε του ότι ενδιαφέρεσαι

Για να διεκδικήσεις έναν άντρα ορισμένες φορές αρκεί μόνο να του δείξεις ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι, να του δώσεις το «πράσινο φως» και στη συνέχεια να αφήσεις εκείνο να σε προσεγγίσει και να πράξει αναλόγως.

Δεν χρειάζεται να κάνεις επίδειξη δυναμισμού και ανεξαρτησίας, αν αυτό δεν σου ταιριάζει. Άσε τον να νιώσει ότι αυτός είναι ο δυναμικός και να προσπαθήσει να σε κατακτήσει. Στους άντρες αρέσει να μας περιποιούνται, να μας διεκδικούν και να μας προστατεύουν.

#3 Μην υπερβάλλεις για να διεκδικήσεις έναν άντρα

Μην παίζεις παιχνίδια, προκειμένου να διεκδικήσεις έναν άντρα. Αν σου αρέσει και νιώθεις πράγματα για αυτόν δείξ’ του το με τα λόγια και τις πράξεις σου. Μην προσπαθείς να γίνεις κάτι άλλο από αυτό που είσαι, να είσαι αληθινή.

Μπορείς να του δείξεις την εκτίμηση και το ενδιαφέρον σου με ποικίλους τρόπου. Άκου τον με προσοχή όταν μιλάει, κάνε του ερωτήσεις και δείξε πως νοιάζεσαι.

Μη φτάσεις όμως, στο άλλο άκρο. Μην τα κάνεις όλα εύκολα για αυτόν γιατί δεν θα υπάρχει μετά ενδιαφέρον. Καλό είναι λοιπόν, αν τον βλέπεις σοβαρά να τηρήσεις την παράδοση και να κινηθείς πιο συντηρητικά. Δεν χρειάζονται υπερβολές, διότι μετά θα δείχνεις απελπισμένη.

Θες να τον διεκδικήσεις με επιτυχία; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

#4 Αύξησε το επίπεδο οικειότητας μεταξύ σας

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι και οι άντρες θέλουν να συνδεθούν συναισθηματικά με τη σύντροφο τους. Έχει λοιπόν την ανάγκη να αισθανθεί οικεία μαζί σου και να είναι ο πραγματικός του εαυτός.

Όταν τον κάνεις να νιώθει ασφάλεια και τον καταλαβαίνεις, του είναι πολύ πιο εύκολο να ανοιχτεί και να δημιουργήσει αληθινή οικειότητα μαζί σου. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις και εσύ και εκείνος την ελευθερία να εκφράζετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας χωρίς να τα φιλτράρετε.

#5 Να είσαι πάντα ο εαυτός σου

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι γυναίκες αφού μπουν σε σχέση είναι να μειώνουν την επαφή και την συναναστροφή με τους φίλους τους και να εστιάζουν αποκλειστικά στη σχέση τους. Από την στιγμή που ερωτευτείς ή θες να διεκδικήσεις έναν άντρα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσεις ποια είσαι και να χάσεις τελείως τον εαυτό σου.

Μην παραμελήσεις τις φίλες σου, την κοινωνική σου ζωή, τις ασχολίες και τα χόμπι σου, απλά και μόνο επειδή βρίσκεσαι σε σχέση. Γεγονός πραγματικά θλιβερό. Φρόντισε όσο κι αν σε ενδιαφέρει κάποιος να μην αφήσεις τον εαυτό σου και όλα όσα σε χαρακτηρίζουν.

Προσπάθησε να διατηρείς επαφές με το φιλικό σου περιβάλλον, γιατί αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον άτομο. Είναι πολύ σημαντικό να μπορέσεις να παραμείνεις αυτή που ήσουν, να διατηρήσεις τη ζωή σου και όλα όσα έκανες πριν σε γνωρίσει.

#6 Μην τον κάνεις να ζηλέψει

Όπως αναφέραμε παραπάνω δεν είναι σωστό να «παίζεις» μαζί του, δηλαδή μην επιδιώκεις να τον κάνεις  να ζηλεύει εσκεμμένα. Μπορεί να νομίζεις ότι μπορεί να σε εκτιμήσει περισσότερο αν αντιμετωπίσει ανταγωνισμό άλλα δεν ισχύει αυτό.

Η ζήλια επιτρέπεται μέσα σε λογικά πλαίσια, ειδικά όταν είστε στην αρχή της γνωριμίας ή της σχέσης. Το «κόλπο» της ζήλιας μπορεί να λειτουργήσει μια φορά, αλλά δεν θα σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα. Αν θες να διεκδικήσεις έναν άντρα μην χρησιμοποιείς αθέμιτα μέσα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσει εντελώς το ενδιαφέρον του.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.