Να του Ζητήσεις να Βγείτε ή Όχι; - Women's Bible

Να του Ζητήσεις να Βγείτε ή Όχι;

Να του ζητήσεις να βγείτε ή όχι;, Οι σκέψεις ενός άνδρα όταν γνωρίζει μία ελκυστική γυναίκα, 5 Τρόποι για να βρεις τον Καινούριο Χρόνο την Σχέση που ονειρεύεσαι

Η ερώτηση που κολλάει στο μυαλό σου όταν σε ενδιαφέρει κάποιος είναι εάν πρέπει να του ζητήσεις να βγείτε. Είναι πραγματικά όμορφος, αστείος, περνάς καταπληκτικά μαζί του και θέλεις να το πας στο επόμενο επίπεδο.

Αλλά τι είναι αυτό που κάνουμε πάντα; Διαρκώς αναρωτιόμαστε αν είναι σωστό, πως θα το πάρει κλπ. Έτσι καταλήγεις να μην το κάνεις ποτέ και χάνεις ευκαιρίες.

Είμαι εδώ για να σου πω πως είναι απόλυτα οκ να του ζητήσεις να βγείτε!

Είμαι σίγουρη ότι έχεις κάνει την αναζήτηση σου διαδικτυακά για συμβουλές έτσι ώστε να καταφέρεις να του το ζητήσεις (μην ανησυχείς, όλες το χουμε κάνει).

Στην δική μου αντίστοιχη έρευνα, πέτυχα ένα βίντεο στο οποίο είχαν συγκεντρώσει αρκετούς άνδρες και τους έκαναν την εξής ερώτηση «Πρέπει οι γυναίκες να ζητούν από τους άνδρες να βγουν;»

Προς έκπληξη μου έδωσαν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το βίντεο και την δική μου προσωπική έρευνα, θέλω να μοιραστώ μαζί σου 5 λόγους για τους οποίους είναι απόλυτα οκ να ζητήσεις πρώτη από κάποιον να βγείτε.

#1 Όταν έχεις αμφιβολία, κάν’ το

Ας πούμε ότι συνάντησες κάποιον μερικές φορές. Είναι φίλος φίλων και τον βρίσκεις τρομερά ελκυστικό.

Αντί να χάσεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να τονίσεις την γλώσσα του σώματός σου έτσι ώστε να του δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι, μπορείς πολύ απλά να του ζητήσεις κατευθείαν να βγείτε!

Αυτό σε βοηθάει να αποφύγεις την αμφιβολία και να μην αναρωτιέσαι συνεχώς αν είναι σωστό να το κάνεις πρώτη εσύ. Επίσης σε βοηθάει να μάθεις εάν τον ενδιαφέρεις αντίστοιχα. Τις περισσότερες φορές οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ότι ενδιαφερόμαστε.

Αμφισβητούν την γλώσσα του σώματος και αναρωτιούνται όσο εμείς για το τι πρέπει να κάνουν. Είναι καλό λοιπόν να εκφράσεις ξεκάθαρα με λέξεις ότι ενδιαφέρεσαι.

Δεν χρειάζεται να είναι κάτι επίσημο, αλλά πρέπει να είναι ξεκάθαρο. Εάν σε τρομάζει η ιδέα του να πεις «Θα ήθελες να βγεις ραντεβού μαζί μου;» μπορείς να δοκιμάσεις κάτι του στυλ «Πάμε για φαγητό κάποιο βράδυ που θα είσαι ελεύθερος» Μπορείς φυσικά να πεις για καφέ ή ότι άλλο σε ενδιαφέρει.

#2 Είναι αναζωογονητικό όταν αλλάζουν οι ρόλοι

Ακόμα και αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις, να ξέρεις ότι οι άντρες αγχώνονται μονίμως με την ιδέα να ζητήσουν σε μια κοπέλα να βγουν. Ο φόβος της απόρριψης μπορεί να σε παραλύσει και μερικές φορές να εξαφανίσει την φλόγα πριν καν ανάψει.

Μπορείς λοιπόν να βάλεις τον εαυτό σου στην θέση του και να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις μια γυναίκα να παίρνει τα ηνία και να εκτίθεται(με την καλή έννοια). Και αυτό με οδηγεί στο επόμενο επιχείρημα.Πως να ξεπεράσεις το άγχος στο Φλερτ, Να του ζητήσεις να βγείτε ή όχι;

#3 Όταν παίρνεις την πρωτοβουλία να του ζητήσεις να βγείτε δείχνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση

Όταν μια γυναίκα έχει το κουράγιο να ζητήσει από κάποιον να βγουν, δείχνει ότι τα έχει καλά με τον εαυτό της. Ας είμαστε ειλικρινείς, το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί είναι να σου πει «Δεν ενδιαφέρομαι, αλλά ευχαριστώ που ρώτησες»

Εάν συμβεί αυτό, μην βιαστείς να βγάλεις συμπέρασμα ότι δεν είσαι ελκυστική ή ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Υπάρχουν αρκετοί άνδρες εκεί έξω που δεν είναι έτοιμοι να κάνουν γνωριμίες ακόμα.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να ψάχνουν απλά κάτι χαλαρό και δεν θες να μπεις σε αυτή την διαδικασία αν αυτό που πραγματικά ψάχνεις είναι σχέση. Κάποιες φορές το «όχι» μπορεί να είναι για καλό.

Οι περισσότεροι άνδρες προτιμούν οι γυναίκες που τους ενδιαφέρουν να έχουν λίγη παραπάνω αυτοπεποίθηση. Έχε στο νου σου ότι θέλεις να φανείς σίγουρη για τον εαυτό σου και ταυτόχρονα να μην είσαι πιεστική. Να φροντίσεις να είσαι αυθεντική και ειλικρινής.

Θες να πάρεις την ερωτική σου ζωή στα χέρια σου; Δες εδώ

#4 Οι άντρες το λατρεύουν

Υπάρχουν αρκετοί άνδρες που βρίσκουν την αυτοπεποίθηση σέξι. Πολλές φορές το να ακούς ότι το κλειδί του να είσαι σέξι και ελκυστική βρίσκεται στην αυτοπεποίθηση ίσως να μην είναι αυτό που θέλεις να ακούσεις αλλά είναι η αλήθεια.

Οι περισσότεροι άνδρες από το βίντεο που προανέφερα είπαν ότι το βρίσκουν πολύ ελκυστικό όταν μια γυναίκα τους ζητά να βγουν. Απλά σκέψου πως νιώθεις όταν σου ζητούν εκείνοι. Κολακευμένη, έτσι δεν είναι; Ε λοιπόν και οι άντρες νιώθουν ακριβώς το ίδιο. Όταν κάνεις μια τέτοια κίνηση, εκφράζεις ότι ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις και ότι δεν φοβάσαι να το κυνηγήσεις.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το προτιμούν όλοι. Υπάρχουν κάποιοι για παράδειγμα που νιώθουν απειλή ή θα σε βρουν επιθετική οπότε να είσαι δυναμική αλλά και ήρεμη ταυτόχρονα.

Βγάλε τον εαυτό σου εκεί έξω λοιπόν και δοκίμασε το.

#5 Όταν είσαι πρόθυμη να του ζητήσεις να βγείτε αποφασίζεις εσύ για το τι θα κάνετε

Όταν ζητάς από κάποιον να βγείτε είναι υπέροχο γιατί μπορείς να κάνεις εσύ την επιλογή για το που θα πάτε. Μπορεί να είναι από έναν απλό καφέ, μέχρι γεύμα σε εστιατόριο ή να παρακολουθήσετε μια έκθεση τέχνης. Οι πιθανότητες είναι αμέτρητες επειδή κάνεις εσύ το πρώτο βήμα και η μπάλα είναι στο γήπεδο σου.

Τι θα γίνει λοιπόν αναρωτιέσαι εάν αποδεχτεί την πρότασή σου αλλά προτείνει να κάνετε κάτι άλλο από αυτό που είχες κατά νου; Αυτό είναι πιθανό αλλά είναι οκ. Σε αυτή την περίπτωση εάν πραγματικά σε ενδιαφέρει κάποιος και θέλεις να τον γνωρίσεις καλύτερα, καλό είναι να είσαι πιο ελαστική.

Συνήθως οι άνδρες το βρίσκουν φυσιολογικό να τους κάνεις εσύ την πρόταση αλλά συχνά για να εξισορροπήσουν την κατάσταση, προτείνουν εκείνοι το μέρος που θα βρεθείτε. Είναι καλύτερο. Είστε και οι δύο χαρούμενοι και θα διασκεδάσετε.

Ελπίζω αυτοί οι 5 λόγοι να σε βοηθήσουν να κάνεις το βήμα και να τολμήσεις να ρωτήσεις αυτόν που θέλεις εδώ και καιρό να βγείτε ραντεβού. Αυτό θα σου δώσει λίγη περισσότερη επίγνωση σχετικά με το πως θες να είσαι στην ερωτική σου ζωή και πως να χειρίζεσαι καταστάσεις.

Μην ξεχνάς ότι ένας άνδρας μπορεί να πει «όχι» αλλά μπορεί επίσης να πει και

«Ναι»! Μην αποθαρρύνεσαι από το να παίρνεις την πρωτοβουλία. Να έχεις αυτοπεποίθηση και χάρη.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.