10 Σημάδια ότι δεν θέλει κάτι Σοβαρό - Women's Bible

10 Σημάδια ότι δεν θέλει κάτι Σοβαρό

10 σημάδια ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό

Εάν βγαίνεις με κάποιον εδώ και λίγο καιρό είναι πιθανό να αναρωτιέσαι πως θα καταλήξει. Πως μπορείς λοιπόν να ξέρεις ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό;

Το φλερτ και οι σχέσεις συνηθίζονταν να είναι κάτι απλό! Στις μέρες μας όμως έχει γίνει περίπλοκο και μπορεί να γίνει ακόμα περισσότερο εάν βγαίνεις με κάποιον για κάποιο διάστημα αλλά δεν έχετε συζητήσει που βρίσκεστε και τι θέλει ο ένας από τον άλλο.

Ξέρω ότι ζούμε σε έναν κόσμο όπου θέλουμε να είμαστε άνετοι και χαλαροί αλλά προτείνω να μάθεις τι θέλει κάποιος και εάν πρόκειται για άνθρωπο που θέλει κάτι σοβαρό πριν ξεκινήσεις να βγαίνεις μαζί του. Πίστεψε με αυτό θα σε σώσει από πολύ πόνο μακροπρόθεσμα!

Αλλά τι γίνεται εάν δεν το έχεις κάνει ακόμα και ξέρεις ότι θέλεις να κάνεις μια σχέση; Πως μαθαίνεις τι θέλει η άλλη πλευρά;

Εάν δεν ενδιαφέρεται να δημιουργήσει μια σχέση, είναι καλύτερα να το μάθεις όσο πιο νωρίς γίνεται από το να περιμένεις και να το ανακαλύψεις αργότερα που θα έχει προχωρήσει η γνωριμία σας.

Σίγουρα, οι χαλαρές γνωριμίες μπορούν να εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό αλλά αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

Βλέπω πολλές γυναίκες να σπαταλούν τα καλύτερα τους χρόνια με κάποιον που δεν θέλει τα ίδια πράγματα ούτε κάτι σοβαρό. Έτσι λοιπόν είναι σημαντικό να μπορείς να αναγνωρίζεις τα σημάδια όταν κάποιος δεν επιθυμεί κάτι σοβαρό όπως εσύ.

Δεν είσαι η προτεραιότητα του

Μήπως συναντιέστε μόνο όταν είναι βολικό για εκείνον; Βρίσκεσαι ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων του; Αυτό είναι ένα μεγάλο σημάδι ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό, ειδικά εάν δεν σε έχει προτεραιότητα στην ζωή του. Θυμήσου! Οι πράξεις είναι η μεγαλύτερη απόδειξη, ανεξάρτητα από τις λέξεις.

Δεν ενδιαφέρεται για το τι συμβαίνει στην ζωή σου

Ίσως να μιλάς εσύ για το τι συμβαίνει στη ζωή σου και τον κύκλο σου αλλά αυτός δεν κάνει το ίδιο. Μπορεί να είναι υπέροχα όταν βρίσκεστε μαζί, αλλά εάν δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνεις όταν δεν είστε μαζί τότε χρειάζεται να αντιληφθείς ότι αυτό είναι ένα σημάδι. Ένα σημάδι ότι δεν θέλει να έχει επαφή μαζί σου σε μόνιμη βάση.Χειριστικοί Σύντροφοι: Τα σημάδια που τους αποκαλύπτουν, Πως να συναντήσεις περισσότερους άνδρες εκεί έξω, 10 σημάδια ότι δεν θέλει κάτι σοβαρό

Γνωρίζεστε καιρό αλλά δεν έχει ορίσει τον «τύπο» της σχέσης σας

Πραγματικά πιστεύω ότι εάν χρειάζεται να συζητήσεις για το τι είδος σχέσης έχεις μαζί του, πιθανότατα γνωρίζεις την απάντηση. Είναι εύκολο να ξεγελάσεις τον εαυτό σου και να πιστέψεις ότι δεν χρειάζεται να προσδιορίσεις τι είδους σχέση έχετε, όμως, να θυμάσαι ότι το άτομο που θέλει να σε έχει στη ζωή του δεν θα σου αφήσει περιθώρια αμφιβολίας. Μην ξεχνάς ότι οι πράξεις των ανθρώπων, δείχνουν ξεκάθαρα εάν και που βρίσκεσαι στην ζωή τους.

Δεν κοινοποιεί φωτογραφίες που έχετε μαζί στα Social Media

Εάν μοιράζεται κάθε κομμάτι της ζωής του σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο, ακόμα και τις προσωπικές του σχέσεις και εσύ δεν βρίσκεσαι πουθενά, αυτό πιθανότατα σημαίνει ότι δεν σε βλέπει σοβαρά.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα κοινωνικά δίκτυα με διαφορετικό τρόπο. Δες λοιπόν τι κοινοποιεί συνήθως. Εάν κοινοποιεί φωτογραφίες με άτομα που βρίσκεται μαζί σε κάποιο μέρος αλλά ποτέ δικές σας και αρνείται να το κάνει, αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει η σχέση σας σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Αν θες να μάθεις πως μπορείς να γνωρίσεις κάποιον που θέλει τα ίδια με εσένα, δες εδώ

Δεν έχεις γνωρίσει κάποιον κοντινό του άνθρωπο (οικογένεια ή φίλους).

Όταν κάποιος θέλει να είναι σε μια σχέση, θα σε συστήσει σε άτομα που έχουν σημασία για αυτόν, όπως η οικογένεια ή οι φίλοι του. Εάν δεν το έχει κάνει αυτό, χρειάζεται να καταλάβεις πως είναι ένδειξη ότι δεν ψάχνει κάτι μόνιμο και σοβαρό.

Βγαίνει ακόμα με άλλες γυναίκες

Εκτός αν δεν έχεις πρόβλημα να είσαι σε μια ελεύθερη σχέση, αυτό δεν χρειάζεται επεξήγηση και είναι προφανές! Εάν γνωρίζεστε για αρκετό διάστημα και θέλει ακόμα να βγαίνει με άλλες γυναίκες, τότε είναι ξεκάθαρο μήνυμα ότι κρατά ανοιχτές τις επιλογές του και κατά συνέπεια δεν σε βλέπει σοβαρά.

Προσπαθεί ελάχιστα

Εάν κάνει το ελάχιστο δυνατό για να σε συναντήσει, αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι ότι δεν θέλει να πάει την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Ο άνδρας που θέλει να βρίσκεται σε μια σχέση θα σου δίνει πολλά περισσότερα από ψίχουλα. Θυμήσου, οι άνθρωποι μπορούν να σου συμπεριφέρονται μόνο όπως τους επιτρέπεις.

Βρίσκεται δίπλα σου μόνο στις καλές στιγμές

Μήπως βρίσκεται δίπλα σου μόνο όταν είσαι χαρούμενη και όλα πηγαίνουν καλά; Μήπως εξαφανίζεται όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες ή είσαι στεναχωρημένη; Είναι πάντα όλα έτσι όπως τα θέλει εκείνος και ότι τον κάνει να νιώθει καλά; Μήπως σε βλέπει μόνο όταν τον βολεύει;

Εάν η απάντηση στα παραπάνω είναι ναι, τότε έχεις ένα τρανταχτό σημάδι ότι δεν θέλει η σχέση σας να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο.

Έχει ακόμα ανοιχτό κάποιο προφίλ γνωριμιών

Εάν βγαίνετε για κάποιο διάστημα και το προφίλ του στο Tinder (ή κάπου αλλού) είναι ακόμα ενεργό, να είσαι βέβαιη ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν θέλει δεσμεύσεις και ψάχνει για κάτι καλύτερο παράλληλα με εσένα.

Δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο ή έστω το υποψιάζεσαι, τότε είναι σίγουρο ότι δεν είναι διαθέσιμος για την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης. Οι τυχαίες αναφορές στην πρώην του στα πλαίσια μιας συζήτησης είναι κάτι δικαιολογημένο. Εάν όμως μιλάει συνέχεια για κάποια πρώην σχέση του, να είσαι βέβαιη ότι δεν την έχει ξεπεράσει και κατά συνέπεια δεν είναι έτοιμος για κάτι σοβαρό.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.