Οι σκέψεις ενός Άνδρα όταν γνωρίζει μία Ελκυστική Γυναίκα - Women's Bible

Οι σκέψεις ενός Άνδρα όταν γνωρίζει μία Ελκυστική Γυναίκα

Οι σκέψεις ενός άντρα όταν γνωρίζει μία ελκυστική γυναίκα

Ποιές είναι οι σκέψεις ενός άνδρα όταν γνωρίζει μία όμορφη γυναίκα; Σίγουρα έχεις αναρωτηθεί. Από την μεριά μου μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι πολλές γυναίκες που παρακολουθούν τα Σεμινάρια φλερτ στην Ακαδημία μας, έχουν αναρωτηθεί τι συμβαίνει στο μυαλό των αντρών στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Πριν προχωρήσω όμως στην απάντηση αυτού του ερωτήματος, θα ήθελα πρώτα να μοιραστώ μαζί σου μερικά πράγματα για εμένα.

Δεν μπορώ να πω ότι παλαιότερα είχα και την πιο επιτυχημένη ερωτική ζωή του κόσμου. Είχε τα πάνω και τα κάτω της. Παρόλα αυτά, πιστεύω πολύ έντονα ότι αλλάζοντας τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και με την σωστή προσέγγιση, μπορείς να αλλάξεις τα πάντα.

Πάντα ήμουν λάτρης του έρωτα, του φλερτ και του ειδυλλίου στην ζωή. Άσχετα με το αν έχω φάει και εγώ τις χυλόπιτες μου. Δεν είναι όλα τα συναισθήματα αμοιβαία, αυτό είναι μία αλήθεια.

Έτσι, πάντα θα πιστεύω ότι κάποια στιγμή, όταν θα είναι η κατάλληλη ώρα, θα βρω τον έρωτα και την συντροφικότητα και μάλλον αυτό θα συμβεί εκεί που δεν το περιμένω.

Οπότε, τώρα που με γνώρισες λίγο καλύτερα, ας γυρίσουμε στο θέμα μας.

Όταν ένας άντρας βλέπει για πρώτη φορά μία ελκυστική γυναίκα, συμβαίνουν πολλά πράγματα μέσα στο μυαλό του. Μερικά από αυτά θα σου φανούν τρελά, άλλα προφανή και ορισμένα σίγουρα θα σε εκπλήξουν.

Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο το να είσαι άντρας, όχι τόσο δύσκολο όσο το να είσαι γυναίκα, αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα τα οποία πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσουμε καθώς διαφορετικά «θα χάσουμε το παιχνίδι».

Όσον αφορά τα ραντεβού και το φλερτ, νομίζω όλοι μας παραδεχόμαστε ότι επικρατεί μία ζούγκλα εκεί έξω.

Δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι για εμάς τους άντρες, ο μεγαλύτερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις καταστάσεις, αλλά πάντα υπάρχουν και μερικοί φόβοι και σκέψεις που έχουμε όταν γνωρίζουμε μία ελκυστική κοπέλα.

Σκέψεις των ανδρών όταν γνωρίζουν μία ελκυστική γυναίκα #1

«WOW!»

Ναι. Η πρώτη σκέψη είναι στην κυριολεξία είναι μία λέξη. «Wow». Δεν έχει σημασία πόσο όμορφος είναι ένας άντρας, πόσο έξυπνος ή πόσο cool. Το «Wow» είναι συνήθως το πρώτο πράγμα που θα σκεφτεί, μόλις δει μία ελκυστική γυναίκα μπροστά του.

Η γιαγιά μου συνήθιζε να μου λέει ότι «δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες» και είχε δίκιο. Φυσικά, ο κάθε άντρας έχει το δικό του γούστο και γενικότερα όλοι οι άνθρωποι έχουν προτιμήσεις. Όπως και να έχει όμως, η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, σχεδόν μαγικό, στις γυναίκες.

Δεν προσπαθώ να γίνω ποιητικός, απλά θεωρώ, και νομίζω και όλοι οι άντρες, ότι η παρουσία μίας γυναίκας σε ένα χώρο είναι συντριπτική. Τα μάτια της, το χαμόγελό της και γενικότερα η παρουσία της δημιουργεί μία θαυμάσια ατμόσφαιρα ρομαντισμού στο χώρο.

Σκέψεις των ανδρών όταν γνωρίζουν μία ελκυστική γυναίκα #2

«Πρέπει να φανώ γαμάτος και cool άμεσα.»

Άσχετα με τις συνθήκες, κάθε άντρας θέλει να είναι άνετος. Οπότε, μπροστά σε μία γυναίκα αυτό το «θέλω» του αυξάνεται επί 10. Συνήθως οι άντρες ελπίζουν ότι μοιάζουν με ένα «υβρίδιο» του David Beckham με τον Daniel Craig, όλα σε ένα, το οποίο ένα εμφανίζεται μόλις γνωρίσουν μία όμορφή γυναίκα.

Προσπαθούμε να δείχνουμε πιο ψηλοί και ίσως να φανούμε κάπως αδιάφοροι (άσχετα που καίγεται η γούνα μας να μάθουμε και άλλα για εσένα).

Ο μόνος λόγος που συμβαίνει αυτό είναι επειδή πιστεύουμε ότι το να δείξουμε κατευθείαν το ενδιαφέρον μας δεν είναι «cool». Για εμάς το «coolness» είναι αυτό που έχει αποτέλεσμα. Η ωραία εξωτερική εμφάνιση βοηθάει, αλλά δεν νικάει το «coolness», αν το έχεις.Να του ζητήσεις να βγείτε ή όχι;, Οι σκέψεις ενός άνδρα όταν γνωρίζει μία ελκυστική γυναίκα

Σκέψεις ενός άνδρα όταν γνωρίζει μία ελκυστική γυναίκα #3

«Λες να είναι η γυναίκα της ζωής μου;»

Μετά από τα δύο πρώτα στάδια του «Wow!» και του «coolness», τα στάδια σκέψης του άντρα αρχίζουν να τρέχουν κάπως γρήγορα.

Πολύ άμεσα και γρήγορα αρχίζουμε να φανταζόμαστε πώς θα ήταν το μέλλον αν ήμασταν σε σχέση με αυτήν την φανταστική γυναίκα  που έχουμε μπροστά μας. Δεν είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτό το κάνω μόνο εγώ ή γενικά οι άντρες, πάντως έχω γνωρίσει αρκετούς που το κάνουν.

Κάπως έτσι, αρχίζουμε να φανταζόμαστε τα πάντα, και όταν λέω «τα πάντα» εννοώ «ΤΑ ΠΑΝΤΑ». Φανταζόμαστε πώς θα είναι τα ραντεβού μαζί της, να βλέπουμε ταινία, να κάνουμε σεξ, ακόμα και να αγοράζουμε σπίτι μαζί…. εδώ ίσως υπερβάλω λίγο, αλλά μερικές φορές έτσι συμβαίνει.

Το μυαλό των αντρών λειτουργεί κατά βάση με εικόνες, οπότε δεν είναι περίεργο για εμάς να προχωρήσουμε με την φαντασία μας λίγο παρακάτω.

Σκέψεις ενός άνδρα όταν γνωρίζει μία ελκυστική γυναίκα #4

«Πώς να είναι ο χαρακτήρας της;»

Όποτε ένας άντρας συναντηθεί με μία ελκυστική κοπέλα, μετά από λίγη ώρα θα μπει στο σκοτεινό μονοπάτι των αποριών για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα της.

Θα αρχίσει να αναρωτιέται για κάθε εκατοστό της ύπαρξής της. Θα αναρωτιέται για τον χαρακτήρα της, αν είναι άνετη, γλυκιά ή κάπου στο ενδιάμεσο. Ποιο να είναι το αγαπημένο της χρώμα; Ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό; Ποιο είναι το όνομα της; (Μέσα σε όλες τις απορίες…κάποια στιγμή και αυτή.)

Θες να μάθεις πως να ξέρεις πάντα τι έχει ένας άνδρας στο μυαλό του; Δες εδώ

Σκέψεις ενός άνδρα όταν γνωρίζει μία ελκυστική γυναίκα #5

«Άραγε, θα βγει ραντεβού μαζί μου;»

Μετά από όλο τον ενθουσιασμό που έχουμε προκαλέσει στον εαυτό μας, αρχίζει να γεννιέται η αμφιβολία.

«Θα μου δώσει, μήπως, σημασία;» Δυστυχώς πολλοί άντρες απαντούν στον εαυτό τους «Όχι, φυσικά και δεν θα δώσει σημασία σε έναν τύπο σαν εμένα. Δες την, θα μπορούσε να έχει όποιον άντρα θέλει και αυτό σημαίνει όχι εμένα.»

Και αυτό είναι το σημείο που τελειώνει όλο αυτό το ταξίδι για πολλούς άντρες, και για εμένα μαζί. Δεν επιτρέπουμε στον εαυτό μας έστω να προσπαθήσει επειδή αμφιβάλουμε. Αλλά, αν δεν δώσουμε εμείς μία ευκαιρία στον εαυτό μας, γιατί να μας δώσει μία γυναίκα;

Όλα τα παραπάνω είναι μόλις μερικά από αυτά που σκέφτεται ένας άντρας όταν γνωρίζει μία ελκυστική γυναίκα. Μπορεί να μην ισχύουν για όλους τους άντρες, αλλά πιστεύω ότι ένα μεγάλο ποσοστό του αντρικού πληθυσμού σκέφτεται έτσι.

Η κοινωνία θέτει αρκετή πίεση στους άντρες για το πώς πρέπει να είναι «ιππότες» απέναντι σε μία γυναίκα. Πρόκειται για ένα standard με το οποίο κρίνονται αυτόματα. Αν δεν είναι τρυφερός με τις γυναίκες, κατά πάσα πιθανότητα, χάνεται η αρρενωπότητα του.

Για αυτό τον λόγο περνάνε από το μυαλό των αντρών τόσες λογικές και παράλογες σκέψεις συγχρόνως, τις στιγμές που έχουν απέναντι τους μία όμορφη γυναίκα. Αυτή η γυναίκα, πέρα από τον εαυτό της, για εμάς αντιπροσωπεύει τον ανδρισμό μας και φυσικά όλο αυτό είναι άδικο.

Κάπως έτσι, ξεκινάνε όλα τα προβλήματα. Πολλοί άντρες καταλήγουν να ψάχνουν για την γυναικεία συντροφιά από ανάγκη και όχι επειδή το θέλουν.

Όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να διεκδικούν πράγματα επειδή τα θέλουν και όχι από ανάγκη, υποχρέωση ή από κοινωνική πίεση. Ελπίζω λοιπόν το άρθρο αυτό να έριξε λίγο φως στο τι συμβαίνει πραγματικά στο μυαλό των ανδρών.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.