10 Σημάδια ότι Αρέσεις σε αυτόν που Γνώρισες στο Ίντερνετ - Women's Bible

10 Σημάδια ότι Αρέσεις σε αυτόν που Γνώρισες στο Ίντερνετ

10 Σημάδια ότι Αρέσεις σε αυτόν που Γνώρισες στο Ίντερνετ

Στην εποχή που ζούμε, η τεχνολογία και πιο συγκεκριμένα τα social media έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σε διάφορους τομείς στη ζωή μας. Ένας από αυτούς είναι το φλερτ και η γνωριμία με το αντίθετο φύλο. Βέβαια, αυτό καθιστά πιο δύσκολο το να καταλάβεις αν αρέσεις πραγματικά στον άνθρωπο με τον οποίο συνομιλείς.

Η φυσική παρουσία, οι εκφράσεις του προσώπου ακόμη και ο τόνος της φωνής είναι πράγματα από τα οποία μπορούμε να καταλάβουμε εν μέρει τις προθέσεις του άλλου. Γι΄αυτό, πολλές φορές μέσω τσάτ γίνονται παρεξηγήσεις και μπορεί να καταλάβεις κάτι λάθος.

Μην ανησυχείς όμως, μπορούν να αποφευχθούν αυτές οι παρεξηγήσεις, αν προσέξεις τα σημάδια που υποδηλώνουν ότι αρέσεις σε αυτόν που γνώρισες μέσω διαδικτύου.

#1 Σου απαντάει άμεσα

Αν αρέσεις πραγματικά σε έναν άντρα, δεν θα περιμένει έξι ώρες για να απαντήσει στα μηνύματα σου. Για τους περισσότερους άντρες είναι ξεκάθαρο το πότε δείχνουν ενδιαφέρον για τα κορίτσια που γνωρίζουν στο διαδίκτυο. Οι άμεσες απαντήσεις είναι τις περισσότερες φορές σημάδι ενδιαφέροντος.

Παρόλα αυτά, ορισμένες φορές μπορεί να αργεί να απαντήσει προκείμενου να καταλάβει και εκείνος αν ενδιαφέρεσαι και εσύ για αυτόν.

#2 Αν σου κάνει κομπλιμέντα του αρέσεις

Ένας άλλος τρόπος για να καταλάβεις αν αρέσεις σε κάποιον που γνώρισες στο διαδίκτυο είναι αν σου κάνει κομπλιμέντα.

Οι περισσότεροι δεν ντρέπονται να κάνουν φιλοφρονήσεις. Επομένως, αν το κάνει σημαίνει ότι σίγουρα ενδιαφέρεται για εσένα. Επίτρεψε του να σου κάνει κομπλιμέντα, αποδέξου τα και μην τα απορρίπτεις.

#3 Του αρέσεις αν ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει παραπάνω

Όταν αρέσεις σε έναν άντρα είναι απολύτως φυσιολογικό να ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει παραπάνω. Ενδεχομένως να σου κάνει ερωτήσεις για τον εαυτό σου, τι σου αρέσει να κάνεις, τι δεν σου αρέσει, ακόμα και πιο ασήμαντες ερωτήσεις που σκοπό έχουν απλά να μάθει μια μικρή έστω λεπτομέρεια για εσένα.

Όποιο και αν είναι το θέμα της ερώτησης δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι του αρέσεις και επιθυμεί να σε γνωρίσει καλύτερα. Μην ξεχνάς όμως, να θέτεις όρια στον εαυτό σου και να μην αποκαλύπτεις ποτέ πολύ προσωπικές πληροφορίες. Η διαδικασία της γνωριμίας θα πρέπει να γίνει σιγά σιγά και να περιοριστείτε κάνοντας ασφαλείς ερωτήσεις στην αρχή. αρέσεις

#4 Προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις

Οι περισσότεροι άντρες χρησιμοποιούν την αίσθηση του χιούμορ τους για να δείξουν το ενδιαφέρον τους και ότι τους αρέσει μια γυναίκα. Το γέλιο είναι ευεργετικό και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να κερδίσει κάποιος μια γυναίκα.

Το χιούμορ αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά που ψάχνει μια γυναίκα σε έναν άντρα, επομένως δεν είναι περίεργο που πολλοί επιλέγουν να ακολουθήσουν αυτό το δρόμο.

#5 Σέβεται τον προσωπικό σου χρόνο και όρια

Δεν σέβεται μόνο τον προσωπικό σου χρόνο αλλά και εσένα γενικότερα. Ένα άτομο με σεβασμό είναι σημάδι ενός καλού ατόμου και του οποίου μπορείς να εμπιστευτείς.

Αν σου στέλνει ασταμάτητα μηνύματα, αν νευριάζει όταν δεν του απαντάς γρήγορα και προσπαθεί να παρεμβαίνει στη ζωή σου, τότε ίσως θα πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μεταξύ σας. Αν του αρέσεις πραγματικά θα σε σέβεται και δεν θα σου δώσει ποτέ λόγο να νιώσεις άβολα.

#6 Γνωρίζει τα όρια και τα σέβεται

Έκτος από το γεγονός ότι θα σε σέβεται, ένας άντρας θα γνωρίζει επίσης τα όρια του αν του αρέσεις πραγματικά.

Δεν θα επιμείνει ποτέ να προχωρήσει γρήγορα τη σχέση αν ξέρει ότι δεν είναι αυτό που θέλεις. Ένας άντρας που του αρέσεις θα είναι υπομονετικός και βρείτε μαζί τους ρυθμούς σας. Τα όρια είναι σημαντικά, ειδικά σε μια σχέση που μόλις έχει αρχίσει.

Θες βοήθεια για να δημιουργήσεις μια ποιοτική σχέση; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

#7 Όταν αρέσεις σε κάποιον είναι συνεπής και επίμονος

Η συνέπεια και η επιμονή είναι το κλειδί. Αν του αρέσεις θα είναι συνεπής στα λόγια και τις πράξεις του. Η συνέπεια σε έναν άντρα είναι σημαντική γιατί αυτός είναι ένας τρόπος να δεις τις προσπάθειες του.

Το να είναι σταθερός είναι εξίσου σημαντικό. Ακόμα και αν εκείνος εξακολουθεί να θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα, ενώ εσύ θες να γίνετε φίλοι στην αρχή είναι σημάδι ότι του αρέσεις.

#8 Ρωτάει πως ήταν η ημέρα σου

Είναι μια τόσο απλή ερώτηση που μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς τρόπους. Αν ένας άντρας ενδιαφέρεται να ακούσει ακόμα και τα πιο ασήμαντα γεγονότα που σου συνέβησαν, τότε πρέπει σίγουρα να του αρέσεις.

Μη διστάσεις να του πεις για τη μέρα σου, ακόμα κι αν σε ρωτάει απλώς από φιλικό ενδιαφέρον. Κάποιος που νοιάζεται αρκετά ώστε να σε ρωτήσει για τον εαυτό σου, πρέπει πραγματικά να ενδιαφέρεται για σένα.

#9 Μοιράζεται μαζί σου προσωπικές του ερωτήσεις

Ένας άντρας που είναι πρόθυμος να μοιραστεί ιστορίες για τον εαυτό του με μια γυναίκα δείχνει το ενδιαφέρον του, ειδικά αν μοιράζεται προσωπικές ιστορίες. Κάνοντας αυτό, σε θεωρεί ένα ξεχωριστό άτομο.

Δεν φοβάται να ανοιχτεί και να γίνει ευάλωτος. Επομένως, άκουσε τον και προσπάθησε να μην τον κρίνεις, εκτίμησε το γεγονός ότι σου εμπιστεύεται σημαντικά πράγματα για αυτόν.

#10 Θέλει να περνάς καλά μαζί του

Καταβάλλει συνειδητή προσπάθεια να συνεχίζει τη συζήτηση μαζί σου, να σε κάνει να γελάς ή να σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Του αρέσεις και θέλει να απολαμβάνεις κάθε στιγμή που περνάς μαζί του.

Όταν ξεκινάς μια γνωριμία μέσω Ίντερνετ, καλό θα ήταν να μην κάνεις υποθέσεις μόνη σου. Αν έχεις αμφιβολίες ή θέλεις να μάθεις, τότε διάλεξε την κατάλληλη στιγμή και ρώτησε τον αν όντως του αρέσεις. Αν δεν ρισκάρεις ποτέ, τότε δεν θα μάθεις ποτέ.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.