Μου αρέσει αλλά μου Ακυρώνει μόνιμα το Ραντεβού - Women's Bible

Μου αρέσει αλλά μου Ακυρώνει μόνιμα το Ραντεβού

Μου αρέσει αλλά μου Ακυρώνει μόνιμα το ραντεβού

Πόσες φορές φίλη μου, δεν νόμιζες πως τα πράγματα πήγαιναν τέλεια ανάμεσα σε εσένα και τον άνδρα που σου αρέσει; Γνωριστήκατε, μιλήσατε, γελάσατε, το ενδιαφέρον έδειχνε αμφίδρομο. Ανταλλάξατε τηλέφωνα και είπατε κάποια στιγμή να βρεθείτε. Όμως κάθε φορά που του ζητάς να κάνετε κάτι, κάτι συμβαίνει και εκείνος σου ακυρώνει ή δεν μπορεί.

Τον ρώτησες γιατί, σου είπε: να το κανονίσουμε κάποια στιγμή που θα είμαι εύκαιρος. Και δεν βρέθηκε ποτέ του εύκαιρος. Τα μηνύματα που του στέλνεις απαντώνται μονολεκτικά και νιώθεις σαν να κραυγάζεις στο κενό, ελπίζοντας σε κάποια ανταπόκριση.

Τι συνέβη ακριβώς;

Η κατάσταση στράβωσε, πολύ απλά. Χάλια ε;

Δυστυχώς το να σου ακυρώνει συνέχεια (ή και να μην απαντάει καν) είναι κάτι που συμβαίνει. Ειδικά όταν είσαι άπειρη και άμαθη στο φλερτ και τις γνωριμίες.

Το άσχημο με αυτή τη συμπεριφορά είναι ότι μοιάζει να είναι ουρανοκατέβατη. Τα κάνεις όλα σωστά (ή έτσι νομίζεις) και ξαφνικά σπας το κεφάλι σου σε έναν τοίχο από σιωπή. Τι μπορείς να κάνεις;

Ας σκεφτούμε λίγο γιατί έγινε αυτό. Τι κάνει έναν άνδρα να δείχνει ενθουσιασμένος στην αρχή και να ξενερώνει ως δια μαγείας αργότερα; Αν βρούμε τι φταίει, μπορεί να καταφέρουμε να το διορθώσουμε.

Πρώτος Λόγος: Δεν του άρεσες

Υπάρχουν δύο λόγοι. Ο πρώτος είναι ο απλούστερος: τελικά, δεν του άρεσες τόσο όσο έδειχνε αρχικά ότι του αρέσεις. Πέρασε καλά όταν μιλάγατε παρέα. Ήσουν διασκεδαστική, ήσουν γυναίκα με ενδιαφέροντα. Μπορεί και να του άρεσες εμφανισιακά. Αλλά τελικά δεν κατάφερε να νιώσει τη σπίθα εκείνη που θα τον ωθήσει να σε ξαναδεί.

Ίσως βαριόταν. Ίσως, από υπερβολική ευγένεια, σου ανταπέδωσε το ενδιαφέρον που τους έδειξες. Αυτός επίσης είναι και ένας από τους λόγους για τον οποίο κάποιοι άνδρες δίνουν ένα αρχικό ενδιαφέρον σε γυναίκες που δεν τους ενδιαφέρουν ουσιαστικά.

Και συμβαίνει συχνά αυτό. Στην εποχή της αναγνώρισης κλήσης και των έξυπνων κινητών, είναι εύκολο να δίνεις τον αριθμό σου. Είναι ανούσιο και σύνηθες. Αν δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα, δεν θα μπει στον κόπο να απαντήσει στα μηνύματα που θα του στείλεις ή απλά θα ακυρώνει.

Ο καλύτερος τρόπος για να το αποφύγεις αυτό είναι να βελτιωθείς στο πώς θα κάνεις έναν άνδρα να ενδιαφερθεί για σένα. Όσο περισσότερο ενδιαφερθεί, τόσο λιγότερες οι πιθανότητές σου να χτυπήσεις στον προαναφερθέντα «τοίχο σιωπής».

Θες να τον κάνεις να ενδιαφερθεί για σένα; Δες εδώ

Δεύτερος λόγος: Χάθηκε το μομέντουμ

Η άλλη αιτία για την οποία μπορεί να πάψει το ερωτικό ενδιαφέρον του άνδρα, είναι να χαθεί αυτό που λέμε το συναισθηματικό μομέντουμ.

Υπάρχει ενθουσιασμός, υπάρχει θετική ενέργεια, υπάρχει η σπίθα, αλλά σβήνει γρήγορα αν δεν γίνει κάτι για να συντηρηθεί.

Όπως ένα αυτοκίνητο που του τελειώνει η βενζίνη, είναι σαν να ξεμένεις από καύσιμα. Γκαζώνεις, τρέχεις, στο τέλος ξεμένεις και σταματάς. Του λες αόριστα πράγματα του στυλ «τα ξαναλέμε» ή κάτι ανάλογο. Δεν πρόκειται να διατηρηθεί έτσι η αρχική φλόγα. Είναι σαν την παλιά παροιμία, ότι άρμεγες την αγελάδα πόση ώρα για να δώσεις μια και να αναποδογυρίσεις τον κουβά στο τέλος.

Τα αδιάφορα μηνύματά σου εξασθενούν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του. Αν δεν σε βλέπει συχνά η σπίθα που υπήρχε αρχικά θα εξανεμιστεί. Και όσο εξανεμίζεται το ενδιαφέρον του τόσο τείνει να σε κατατάσσει στους αδιάφορους ανθρώπους που κάποτε γνώρισε και που κάποτε σηζήτησαν.Μου αρέσει αλλά μου Ακυρώνει μόνιμα το ραντεβού

Πώς να Κρατήσεις Άσβεστη την Αρχική Σπίθα ωστε να μη σου ακυρώνει

Αν δεν θέλεις να σου ακυρώνει (ή να εξαφανιστεί) πρέπει να διατηρήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον του. Ο καλύτερος τρόπος για να το επιτύχεις αυτό είναι ξέρεις πώς να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο και τα μηνύματα. Αυτό σημαίνει ότι ως γενικό κανόνα, θες να επικοινωνείτε όσο πιο άμεσα γίνεται από την αρχική γνωριμία.

Σε αυτό το στάδιο είναι που την πατάνε πολλές. Δεν θέλουν να δείξουν ότι τον κυνηγάνε, δεν θέλουν να δείξουν υπερβολικά απελπισμένες. Δεν θέλουν να τον φρικάρουν ίσως. Περιμένουν να περάσουν ας πούμε, τρεις ημέρες. Προσπαθούν να δείξουν έτσι ότι έχουν αυτοπεποίθηση και δεν σκίζονται να βγουν μαζί του.

Αν κάπου αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε αυτό, σκέψου το και έτσι: ας υποθέσουμε ότι γνώρισες έναν άνδρα και πέρασες θαυμάσια. Δεν θέλεις να συνεχιστεί αυτό, και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο σύντομα;

Αντί να περιμένεις να περάσουν μέρες ή ώρας για να του απαντήσεις, στείλε του ένα γραπτό μήνυμα όταν ευκαιρήσεις (όταν ευκαιρήσεις όμως, μην παρατήσεις όλες τις δουλειές σου επειδή σου έστειλε). Ένα σύντομο, ιντριγκαδόρικο μήνυμα, φέρνοντας του στο νου το πόσο ωραία περάσατε όταν γνωριστήκατε

Σκέψου ότι αν τον γνώρισες, ας πούμε, σε κάποιο μπαρ, πιθανώς να έχει ήδη γνωρίζει και σε άλλες κοπέλες. Πρέπει με κάποιον τρόπο να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Πρέπει να αναθερμάνεις τη γνωριμία σας και τη σπίθα που άναψε η πρώτη συνάντηση.

Μετά το πρώτο μήνυμα, λογικά θα ξεκινήσετε κάποια συζήτηση μέσω μηνυμάτων. Αναλόγως την ανταπόκριση που θα έχεις, θα καταλάβεις πότε είναι η σωστή στιγμή να του κάνεις νήξη για κάποιο ραντεβού. Πες κάτι απλό. «Έχω μια δουλειά τώρα, αλλά θέλω να τα ξαναπούμε. Να συνεχίσουμε τη συζήτηση μας.»

Γενικά να ξέρεις πως οι μακρές περίοδοι σιωπής δολοφονούν το μομέντουμ.

Επίσης καλό ειναι όταν συμφωνήσετε να βρεθείτε να το κάνετε όσο πιο συγκεκριμένο γίνεται.

Όχι: «Τα λέμε καμία φορά, να κανονίσουμε» και άλλες παρόμοιες αοριστίες. Να είσαι ξεκάθαρη στο θέμα αυτό.

Αν υπάρχει μία σταθερή ημερομηνία οι πιθανότητες να στη σκάσει μειώνονται δραματικά. Αν θέλεις όμως να μην σου ακυρώνει ο άνδρας που γνώρισες και σου αρέσει, το πιο βασικό είναι να είσαι ελκυστική.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.