Πότε να επικοινωνώ μαζί του από το Τηλέφωνο; - Women's Bible

Πότε να επικοινωνώ μαζί του από το Τηλέφωνο;

Πότε να επικοινωνώ μαζί του από το Τηλέφωνο;

Δεν υπάρχει τεχνολογία που να μπορεί να αντικαταστήσει το χρόνο που θα περάσεις με κάποιον. Ούτε το τηλέφωνο, ούτε τα μηνύματα, ούτε τίποτα δεν αντικαθιστά την δια ζώσης επικοινωνία.

Άρα θες πάντα να τα λέτε από κοντά και το τηλέφωνο πρέπει να το αντιμετωπίζεις ως απλό εργαλείο. Όχι ως αντικατάσταση της επικοινωνίας σας. Άρα δεν πρέπει να σου κάνει εντύπωση ότι το τηλέφωνο το χρησιμοποιούμε μόνο σαν μεταβατικό βήμα. Έχοντας αυτό υπόψη, ας δούμε τις περιπτώσεις όπου επιτρέπεται ή επιβάλλεται η χρήση του τηλεφώνου.

Πότε επιβάλλεται η χρήση του τηλεφώνου;

Αν μένετε μακριά

Ας πούμε γνωριστήκατε στις διακοπές ή στο internet. Αν δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα, να μιλάτε στο τηλέφωνο, προκειμένου να κρατήσεις την σύνδεση γερή.

Η φωνή του και η φωνή σου μπορεί να κρατήσουν το αίσθημα κάπως πιο ζωντανό. Τηλεφωνείς και του θυμίζεις πόσο όμορφα περνάτε μαζί. Τηλεφωνείς και του θυμίζεις πως είναι στη σκέψη σου. Του δείχνεις την προσοχή που χρειάζεται. Να θυμάσαι όμως φίλη μου ότι πάντα πρέπει να στοχεύεις στο να συναντηθείτε και από κοντά, το συντομότερο δυνατό.

Για να κανονίσετε το πρώτο ραντεβού σας

Ακόμα και αν τον γνώρισες την προηγούμενη μέρα, αν έχετε γνωριστεί καλά και έχετε αποκτήσει χημεία, εντάξει, είναι λογικό την επόμενη μέρα να μιλήσετε τηλεφωνικά. Να μιλάς με κέφι και ενέργεια, κατά προτίμηση για κάτι που συζητούσατε από κοντά και να μέσα από το διάλογο, δοκίμασε να του πετάξεις ιδέες για το πού και πότε θα μπορούσατε βρεθείτε.

Μετά το πρώτο ραντεβού

Σου τηλεφωνεί αυτός και σου λεέι ότι πέρασε υπέροχα μαζί σου, εκεί έχεις μια ακόμα ευκαιρία να αναπτύξετε περισσότερο τη σχέση σας. Έτσι μπορείς αργότερα να του τηλεφωνείς για να κάνετε σχέδια για το επόμενο ραντεβού σας (καλό θα ήταν να γίνει αυτό όσο θα είσαστε ακόμη μαζί, αλλά, εάν όχι, μιλήστε στο τηλέφωνο για αυτό).

Θες να μάθεις πως θα κάνεις τον τύπο που σου αρέσει να βγει ραντεβού μαζί σου; Δες εδώ

Όταν πας διακοπές

Αν σύντροφός σου πάει διακοπές με τους φίλους του κι εσύ με τις φίλες σου, πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν να είστε σε σχέση εκ του μακρόθεν. Όχι ζήλιες, όχι έλεγχο. Απλώς να του θυμίζεις πόσο υπέροχη γυναίκα είσαι. Κάνε τον να αδημονεί να σε ξαναδεί.

Πότε να επικοινωνώ μαζί του από το Τηλέφωνο;

 Μην χρησιμοποιείς το τηλέφωνο για:

Για μεγάλες συζητήσεις. Μακριές κουβέντες στο τηλέφωνο σημαίνουν φιλαράκια. Οι φίλοι μιλάνε τηλεφωνικά. Οι εραστές βλέπουν από κοντά ο ένας τον άλλο.

Για πρώτο ραντεβού. Μπορεί να κανονίζονται από το τηλέφωνο, αλλά οι συναντήσεις είναι συναντήσεις. Το κάνεις απλά πιο δύσκολο με το να του μιλάς με τις ώρες στο τηλέφωνο.

Όταν αποφεύγεις να του πεις κάτι διά ζώσης. Αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου. Αν κάτι είναι δύσκολο να το πεις από κοντά, τότε οπωσδήποτε πρέπει να το πεις από κοντά. Δείχνεις τη δύναμη του χαρακτήρα σου έτσι.

Είναι επίσης μεγάλη αγένεια να μιλάς στο τηλέφωνο όταν έχεις βγει ραντεβού με κάποιον. Εκτός και είσαι χειρουργός για παράδειγμα και κάποιου η ζωή εξαρτάται από σένα.

Με όλα τα παραπάνω θα έχεις μια καλή εικόνα του πότε πρέπει να χρησιμοποιείς το τηλέφωνο και πότε όχι. Και τώρα είναι η ώρα της εφαρμογής.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.