Ζήτησε το Τηλέφωνο μου αλλά δεν Έστειλε ποτε... Γιατί; - Women's Bible

Ζήτησε το Τηλέφωνο μου αλλά δεν Έστειλε ποτε… Γιατί;

Ζήτησε το τηλεφωνο μου αλλά δεν Έστειλε ποτε... Γιατί;

Εντάξει, χτύπησα φλέβα! Με το που διάβασες τον τίτλο του άρθρου, σκέφτηκες «επιτέλους ήρθε η ώρα να λυθεί αυτό το μυστήριο που τόσο καιρό με βασανίζει».

Πίστεψε με, ξέρω ακριβώς πως νιώθεις!

Τον κοίταξες στο μπαρ, σε πλησίασε, σου μίλησε, πιάσατε μια ωραία κουβέντα και πριν σε αποχαιρετήσει για να επιστρέψει στην παρέα του, σου ζήτησε το τηλέφωνο σου! Εσένα σου άρεσε πολύ και του έδωσες με χαρά τον αριθμό σου, όμως την επόμενη μέρα δε σου έστειλε κανένα μήνυμα. Εσύ περίμενες αλλά τζίφος! Πέρασαν ώρες, πέρασαν μέρες αλλά εκείνος άφαντος!

Πριν βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, δώσε βάση παρακάτω:

Το γεγονός πως σου ζήτησε το τηλέφωνο δεν σημαίνει κάτι

Αυτό που θέλω να σου πω είναι πως το τηλέφωνο είναι απλά ένα σύγχρονο μέσο επικοινωνίας και τίποτα άλλο!

Έχω αναφέρει πολλές φορές πως η ανταλλαγή αριθμών δεν είναι αυτοσκοπός στο φλερτ, οπότε όταν σου ζητήσει ο άνδρας τον αριθμό σου σημαίνει πως θέλει να συνεχίσει την επικοινωνία μαζί σου.

Η «σκληρή» αλήθεια είναι η εξής: Αν ο τύπος που γνώρισες ενιώθε έλξη για εσένα τότε δε θα ρισκάρε ποτέ τις πιθανότητες του μαζί σου. Οπότε κάτι άλλαξε στην πορεία.

Από την άλλη, το ότι δεν σου έστειλε ποτε, δε σημαίνει απαραίτητα πως δεν του άρεσες και ότι απλά σου ζήτησε το τηλέφωνο σου από ευγένεια. Σκέψου όμως πως από τη στιγμή που χώρισαν οι δρόμοι σας μπορεί να συνέβησαν πολλά πράγματα τα οποία δεν μπορείς να ελέγξεις.

Μήπως αισθάνεσαι απογοητευμένη που δε σου έστειλε ενώ σου ζήτησε το τηλέφωνο;

Δε σε παρεξηγώ, μπορεί να σου φαίνεται λιγάκι σκληρό απ’ τη μια να σου ζήτησε τον αριθμό σου και απ’ την  άλλη να εξαφανίζεται από προσώπου γης! Είναι λογικό να αισθάνεσαι λιγάκι άσχημα όταν όλος ο κόπος που είχες καταβάλλει για να τον γνωρίσεις και να τον γοητεύσεις, χάνεται έτσι άδοξα!

Σε αυτό το σημείο θα σε ταρακουνήσω λιγάκι… Μήπως πιστεύεις πως το μόνο που κατάφερες είναι μια τρύπα στο νερό και πως οι αξιόλογοι άνδρες «εκεί έξω» είναι περιορισμένοι; Μήπως βλέπεις τα πράγματα από λάθος οπτική γωνία; Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε θα σε συμβούλευα να δουλέψεις λίγο την αυτοπεποίθηση σου και να αντιληφθείς τις επιλογές που έχεις γύρω σου.

Μια γυναίκα με οπτική αφθονίας δε θα πτοούνταν τόσο εύκολα. Αντιθέτως θα γνώριζε εξ’ αρχής πως όλα τα σενάρια είναι πιθανά και πως υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι άνδρες που θα ήθελαν να την γνωρίσουν και να την διεκδικήσουν. Οπότε γιατί να κάθεται να σκάει επειδή κάποιος δεν της έστειλε;

Τι πήγε στραβά;

Υπάρχουν πραγματικά εκατοντάδες λόγοι για να μη σου στείλει:

  • Μπορεί την επόμενη μέρα να του έστειλε μήνυμα η πρώην του και να αποφάσισε να τα ξαναβρεί μαζί της.
  • Μπορεί το βράδυ που σε γνώρισε να ήταν στα «χωρίσματα» και να μην είναι συναισθηματικά έτοιμος για κάτι νέο.
  • Μπορεί να του άρεσε η παρέα σου αλλά να έχασε το ενδιαφέρον του στην πορεία.

Μπορεί αυτή η λίστα να συνεχίζεται με αβάσιμες υποθέσεις οι οποίες δε θα σου προσφέρουν τίποτα. Αυτό που θέλω να πω είναι να μην επικεντρώνεσαι σε πράγματα που δε σε αφορούν και δεν μπορείς να ελέγξεις!

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δε θα μπορέσεις να εκμηδενίσεις τέτοια ενδεχόμενα. Αυτό που μπορείς να κάνεις  όμως είναι να τα ελαχιστοποιήσεις και αυτό εξαρτάται από εσένα!Αξίζει να τα Ξαναβρείς με τον Πρώην σου;, Ζήτησε το τηλεφωνο μου αλλά δεν Έστειλε ποτε... Γιατί;

Επένδυσε ποιοτικό χρόνο όσο μιλάς μαζί του

Το έχουμε πει πολλές φορές, το να μιλάς απλά με κάποιον δε θα σε ωφελήσει! Το να πιάνεις μια χαζοκουβεντούλα και να μιλάτε περί ανέμων και υδάτων δεν είναι κάτι το εκπληκτικό ούτε για εσένα ούτε και για εκείνον. Ένας άνδρας δυναμικός και με αυτόπεποίθηση μπορεί να κάνει μια απλή κουβέντα με το 90% των γυναικών οπότε τί είναι αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις από τις άλλες;

Όταν φλερτάρεις με κάποιον καλό είναι να εκφράζεις γνήσιο ενδιαφέρον και ξεκάθαρες προθέσεις. Δείξ’ του ότι ενδιαφέρεσαι και θα ενδιαφερθεί και αυτός για εσένα, ότι δε φοβάσαι να τον «πειράξεις» και να διαφωνήσεις με κάποιες από τις απόψεις του, ότι είσαι άνετη με την σεξουαλικότητα σου και πως δε φοβάσαι να την εκφράσεις μα πάνω απ’ όλα δείξε ότι αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου.

Αν περίμενες στο τέλος του άρθρου να σου πω κάποιο μυστικό το οποίο θα λύσει το γρίφο ορίστε, να το: Το μυστικό δεν είναι να γίνεις η μοιραία γυναίκα και να έχεις όλους τους άνδρες στα πόδια σου, έτσι κυνηγάς τη ματαιοδοξία! Το μυστικό είναι να μπορεις να ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες γυναίκες που γνωρίζει!

Όχι με ανταγωνιστικό τρόπο, διότι η ουσία δεν είναι να γίνεις καλύτερη από τους άλλες αλλά να γίνεσαι καλύτερη από το χθεσινό εαυτό σου και να αντιληφθείς ότι έχεις περισσότερες δυνατότητες και επιλογές από αυτές που ήδη νομίζεις ότι έχεις.

Αν δε ξέρεις πως να γίνεις η καλύτερη εκδοχη του εαυτού σου, δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.