Πώς να διατηρήσεις το Ενδιαφέρον του - Women's Bible

Πώς να διατηρήσεις το Ενδιαφέρον του

Πώς να κρατήσεις το ενδιαφέρον της μόνιμα

Το μυστικό για να κρατήσεις το ενδιαφέρον ενός άνδρα είναι να διατηρήσεις αλλά και να χτίσεις σεβασμό, αγάπη και έλξη για εσένα ως γυναίκα. Μπορείς να κρατήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον του και να βαθύνεις τα αισθήματα του για σένα με το πέρασμα του χρόνου, όταν:

  • Έχεις αυτοπεποίθηση με αυτόν, τους άλλους γύρω σου και γενικά στη ζωή σου.
  • Δεν παραδίνεσαι όταν οι περιστάσεις γίνονται δύσκολες.
  • Είσαι η χαλαρή, cool κοπέλα που εκφράζει τα συναισθήματα της με υγιή τρόπο, επενδύει στον εαυτό της και δε γατζώνεται από τον άνδρα για να καλύψει τις ανασφάλιες της .
  • Τον αγαπάς και τον αποδέχεσαι για αυτό που είναι και δεν προσπαθείς να τον αλλάξεις.

Υπάρχουν φυσικά και άλλες παράμετροι, αλλά αυτές που αναφέραμε θα σε βοηθήσουν να έχεις μια καλή άποψη για το πώς έχουν τα πράγματα. Και το κυριότερο, όλες οι παραπάνω γραμμές έχουν μία κοινή παράμετρο: την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση που είναι αναγκαίο να νιώθεις ως γυναίκα.

Γιατί το αντίθετο είναι το μεγαλύτερο λάθος: να μην νιώθεις πως έχεις αξία για τον άνδρα που έχεις δίπλα σου. Κάτι πραγματικά καταστροφικό.

Άλλωστε, δεν θέλει και ο ίδιος να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι αρκετή ή αρκετά καλή.

Δεν χρειάζεται να υπηρετείς το lifestyle

Ένα από τα λάθη που κάνουν πολλές γυναίκες είναι να νομίζουν ότι οι άνδρες δεν θα συνεχίσουν να ενδιαφέρονται για αυτές αν έχουν έναν απλό, συνηθισμένο τρόπο ζωής.

Βλέποντας όλοι μας το lifestyle που προωθεί η τηλεόραση και οι ταινίες, ίσως μερικές φορές θεωρούμε ότι ο τρόπος ζωής μας είναι πολύ «φτωχός» για να τραβήξει το ενδιαφέρον του άλλου φύλου.

Φυσικά αυτή η σκέψη είναι λάθος γιατί στον πραγματικό κόσμο δεν έχει τόση σημασία τι κάνεις για να του κρατήσεις το ενδιαφέρον, αλλά το ποια είσαι ως γυναίκα.

Αν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να είσαι πάντα ο εαυτός σου και ξέρεις ποια είσαι και τι θέλεις από τη ζωή σου, τότε είσαι μια επαρκώς ενδιαφέρουσα γυναίκα.

Αν στερείσαι αυτοπεποίθησης όταν είσαι ανάμεσα σε άνδρες, παριστάνεις κάτι που δεν είσαι και φοβάσαι να πορευτείς στη ζωή σου και να προχωρήσεις, τότε όπως και να το κάνουμε δεν έχεις κανένα ενδιαφέρον.

Αντίθετα, τότε γίνεσαι μια ακόμα φοβισμένη κοπέλα που δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και χρειάζεται άλλον ένα μπαμπά κοντά της.

Όλα τα παραπάνω δεν σημαίνουν, ότι δεν χρειάζεται να έχεις ενδιαφέροντα και πράγματα που σε γεμίζουν και ότι αρκεί να κάθεσαι όλη μέρα στον καναπέ να βλέπεις τηλεόραση. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι να νιώθεις άνετα με τα ενδιαφέροντά σου και αυτά που σε παθιάζουν.

Η πίστη στις δυνάμεις σου είναι το κλειδί

Αν έπρεπε να δουλέψεις σε ένα πράγμα με τον εαυτό σου, αυτό αναμφίβολα θα έπρεπε να είναι η αυτοπεποίθηση.

Όταν μπορείς να νιώσεις αυτοπεποίθηση όταν γνωρίζεις έναν άνδρα, στο πρώτο ραντεβού σας και κατά τη διάρκεια της σχέσης, τότε αυτός θα νιώσει φυσική έλξη για εσένα και θα δεις ότι είναι εύκολο να διατηρήσει και το ενδιαφέρον του.

Εάν πραγματικά θες να βελτιώσεις την επιτυχία σου με τους άνδρες, τότε πρέπει να αναπτύξεις Πραγματική Αυτοπεποίθηση (και την αναφέρω έτσι για να την ξεχωρίσω απ’ όσες απλά προσποιούνται ότι έχουν), το είδος της αυτοπεποίθησης όπου πιστεύεις στον εαυτό σου, αναγνωρίζεις τα καλά και τα κακά σημεία σου, προσπαθείς να βελτιωθείς και να βελτιώσεις τη ζωή σου και δεν παραδίδεσαι εύκολα.

Αυτή την Πραγματική Αυτοπεποίθηση αποζητούν ενστικτωδώς οι συναισθηματικά ώριμοι άνδρες όταν μιλούν με κάποια πρώτη φορά ή είναι σε πρώτο ραντεβού. Γιατί αυτή είναι που τους δίνει να καταλάβουν πως έχουν να κάνουν με μια πραγματική γυναίκα και όχι με κάποιο «κοριτσάκι».

Και αν ακόμη κι αν είσαι τυχερή και τον «ρίξεις» χωρίς να έχεις αυτοπεποίθηση, οι ανασφάλειές σου είναι απολύτως βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση (πχ θα κολλάς πάνω του ή θα δημιουργείς συνεχώς δράματα ή δεν θα μπορείς να ελέγξεις τη ζήλια σου) και σύντομα αυτή θα αρχίσει να καταρρέει…

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.