4 Λόγοι που δεν φτάνεις ποτέ σε ένα Δεύτερο Ραντεβού - Women's Bible

4 Λόγοι που δεν φτάνεις ποτέ σε ένα Δεύτερο Ραντεβού

4 Λόγοι για τους οποίους δεν φτάνεις ποτέ στο Δεύτερο Ραντεβού, 20 Ερωτήσεις που μπορείς να κάνεις στο Πρώτο Ραντεβού, 5 Κανόνες για τα ραντεβού που πρέπει να γνωρίζεις

Πριν λίγες μέρες έλαβα ένα email από μία κοπέλα, η οποία μου έστειλε μόνο και μόνο για να καυχηθεί για το πόσο φοβερή και επιτυχημένη γυναίκα είναι. Το θέμα του email ήταν το γιατί δεν έχει καταφέρει να βγει ένα δεύτερο ραντεβού με κάποιον, παρόλα αυτά κατέληξε απλώς να μιλάει για τον εαυτό της και πόσο υπέροχη είναι.

Στο email μου έγραψε ότι είναι επιτυχημένη, σέξι, ότι έχει την δική της επιχείρηση, στην οποία είναι διευθύντρια, και, εννοείται, δικό της διαμέρισμα για να μένει.

Μην με παρεξηγήσετε. Είμαι ενθουσιασμένη με την αυτονομία της συγκεκριμένης γυναίκας και είμαι υπέρ αυτού, γενικότερα. Επίσης, είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ανθρώπους με τόση αυτοπεποίθηση. Με κάποιον τρόπο, ανεβάζουν και την δική σου.

Παρόλα αυτά, ένα συχνό πρόβλημα με ορισμένες γυναίκες που έχουν πετύχει όλα αυτά, είναι ότι στα ραντεβού τους φέρνουν μαζί και την επαγγελματική τους επιτυχία. Ξαφνικά, μετατρέπονται σε ανακριτές.

Δεν φλερτάρουν. Απλά κάθονται εκεί και «διεξάγουν» το ραντεβού σαν να είναι «επαγγελματική συνάντηση». Ρωτάνε συνέχεια ερωτήσεις «κολλώντας τον τύπο στον τοίχο».

Ορίστε, λοιπόν, 5 λόγοι για τους οποίους ορισμένες γυναίκες δεν καταφέρνουν να βγουν 2ο ραντεβού με κάποιον.

#1. Αντιμετωπίζουν τα ραντεβού σαν να είναι κάποια επαγγελματική συνάντηση

Όταν μία γυναίκα δεν εκδηλώνει τον ερωτισμό και την διάθεση της για φλερτ σε ένα ραντεβού, ο τύπος που βγήκε μαζί της, όταν θα γυρίσει σπίτι του, θα νιώθει ότι μόλις πέρασε από συνέντευξη για δουλειά.

Θα αρχίσει να αναρωτιέται για πιο λόγο τον ανέκρινε δύο ολόκληρες ώρες. Θα παραξενευτεί για το ότι τον ρώτησε, στο πρώτο ραντεβού, αν θέλει να κάνει παιδιά και οικογένεια ή όχι.

Έχω συναντήσει πολλές φορές γυναίκες οι οποίες το έχουν κάνει αυτό το λάθος. Θεωρούν ότι κάνοντας όλες αυτές τις ερωτήσεις, κάνουν ένα πιο γρήγορο ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους άντρες που αξίζουν και σε αυτούς που όχι. Η αλήθεια είναι όμως ότι στην πραγματικότητα μετατρέπουν το ραντεβού τους σε μία επαγγελματική συνάντηση.

Τα ραντεβού δεν είναι επιχειρηματικές διαδικασίες! Είναι διαδικασίες στις οποίες μπορείς να είσαι ερωτική, σέξι, παιχνιδιάρα, να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις ανθρώπους.

Όλες αυτές οι ερωτήσεις που θέτεις στον άλλο στο πρώτο ραντεβού, θα σου απαντηθούν έτσι και αλλιώς αργότερα. Μέσα στον επόμενο μήνα, θα αρχίσεις σιγά σιγά να μαθαίνεις όλα αυτά που ανυπομονείς να μάθεις για τον άλλο. Δεν χρειάζεται να πιέσεις καταστάσεις να τα μάθεις.

#2. Ανταγωνίζονται τα ραντεβού τους

Πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό των αντρών καθημερινά στον εργασιακό χώρο, ασυναίσθητα το κάνουν και στα ραντεβού τους.

Μέχρι ένα βαθμό αυτό είναι λογικό. Για μία γυναίκα είναι συχνά δύσκολο να ανέβει εργασιακά καθώς, πολλές φορές, χρειάζεται να αντιμετωπίσει συντηρητικές και οπισθοδρομικές νοοτροπίες. Παρόλη την αξία της, αυτόματα κρίνεται λόγω του φύλου της.

Από την άλλη πλευρά, έχω γνωρίσει άντρες οι οποίοι δεν νοιάζονται αν μία γυναίκα βγάζει περισσότερα χρήματα από τους ίδιους, εκτός αν συμπεριφέρονται ανταγωνιστικά στα πρώτα ραντεβού.

Οι άντρες δεν είναι οι κυρίαρχοι της οικογένειας, άσχετα με το τι μαθαίνουμε από την κοινωνία. Όπως και οι γυναίκες, και εκείνοι θέλουν να νιώσουν θελκτικοί και επιθυμητοί και στον συναισθηματικό αλλά και στον σεξουαλικό τομέα. Το πρόβλημα, λοιπόν, είναι ότι πολλές από αυτές τις γυναίκες δεν επιτρέπουν στους άντρες να νιώσουν έτσι. Γίνονται σχεδόν σπαστικές.

#3. Δεν φλερτάρουν

Μπορεί να ακούγεται δύσκολο να αφήσεις την ασφάλεια του σπιτιού σου για να βγεις έξω και να γνωρίσεις άντρες ώστε να βγεις ραντεβού μαζί τους. Είναι δύσκολο, και για αυτό δεν έχει κανένα νόημα να το κάνεις αν στην διάρκεια του ραντεβού δεν φλερτάρεις.

Είναι πολύ βασικό να φλερτάρεις σε ένα ραντεβού. Τι εννοώ; Εννοώ ότι κατά την διάρκεια του ραντεβού μπορείς να αναδείξεις τον ερωτισμό σου και να εκφράσεις την παιχνιδιάρικη διάθεση σου. Ο κάθε άνθρωπος φλερτάρει με διαφορετικό τρόπο.

Η οπτική επαφή και το χαμόγελο είναι από τα πρώτα πράγματα που κάνουν οι άνθρωποι την ώρα που φλερτάρουν. Σε κάθε περίπτωση, η κάθε γυναίκα ορίζει μόνη της τον τρόπο με τον οποίο θα φλερτάρει. Το σίγουρο είναι ότι κάνοντας τίποτα, σε ένα ραντεβού, σίγουρα δεν φλερτάρεις και σίγουρα πλέον δεν το αντιμετωπίζεις ως ραντεβού.

#4. Δεν δείχνουν σημάδια ενδιαφέροντος

 Υπάρχουν φορές που, ενώ το πρώτο ραντεβού πάει πολύ καλά, τελικά δεν πραγματοποιείται δεύτερο. Αυτό συμβαίνει γιατί σε πολλές περιπτώσεις ο άντρας δεν μπορεί να καταλάβει αν η γυναίκα όντως ενδιαφέρεται, καθώς η τελευταία δεν δείχνει και ιδιαίτερα σημάδια για το ότι θέλει να ξαναβγούν μαζί.

Αν θέλεις να ξαναβγείς μαζί με έναν τύπο με τον οποίο πέρασες καλά την πρώτη φορά, πρέπει να του δώσεις μερικές ενδείξεις. Δεν είναι ανάγκη να του ζητήσεις εσύ να ξαναβγείτε. Αναφέροντας απλώς ένα μαγαζί στο οποίο θα ήθελες να πας και δεν έχεις πάει ή την συναυλία ενός συγκροτήματος που έχεις καταλάβει ότι αρέσει και στους δυο σας, δείχνεις ότι είσαι διαθέσιμη για κάποια πιθανή πρόταση.

Είναι σαν «ψάρεμα». Ρίχνεις το δόλωμα και περιμένεις ο άντρας να το πιάσει και εν τέλη να σου προτείνει ένα δεύτερο ραντεβού.

Αν πιστεύεις ότι τα παραπάνω σχετίζονται με εσένα (είσαι μία επιτυχημένη γυναίκα που έχεις βγει άπειρα πρώτα ραντεβού, αλλά όχι δεύτερα) σίγουρα πρέπει να ξανασκεφτείς τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεσαι τα ραντεβού σου.

Το να καταφέρεις να κανονίσεις ένα ραντεβού, είναι η μισή μάχη. Η άλλη μισή είναι να καταφέρεις να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με καλή και ερωτική διάθεση σε αυτό το ραντεβού και έτσι να κερδίσεις ένα δεύτερο. Ίσως τελικά, αυτός να είναι ο πραγματικός αγώνας για εσένα.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.