5 Τρόποι να Κάνεις Καλή Εντύπωση στο Φλερτ - Women's Bible

5 Τρόποι να Κάνεις Καλή Εντύπωση στο Φλερτ

5 Τρόποι να Κάνεις Καλή Εντύπωση στο Φλερτ

Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι η πρώτη εντύπωση είναι πολύ πιο σημαντική από τα πραγματικά γεγονότα. Αυτό σημαίνει ότι όταν κάποιος σε σκέφτεται, φέρνει στην μνήμη του την αρχική σου «εικόνα» και όχι αυτά που έμαθε για εσένα στο ραντεβού.

Κρίνουμε τους ανθρώπους με την πρώτη ματιά, δεν μπορούμε να το ελέγξουμε. Οι πρώτες εντυπώσεις συνεχίζουν να μας ακολουθούν αρκετό καιρό, ακόμη και αν έχουμε αποκτήσει νέες πληροφορίες για το άτομο που μας ενδιαφέρει.

Πόσες φορές έπιασες ένα βιβλίο και αποφάσισες αν θα το διαβάσεις ή όχι με βάση την σύντομη περίληψη στο πίσω μέρος;

Όταν συνειδητοποιήσεις ότι η πρώτη εντύπωση έχει τόση μεγάλη δύναμη και ειδικά στον κόσμο του φλερτ, θα είσαι σε θέση κι εσύ να δημιουργείς καλύτερες. Εάν ο στόχος σου είναι να βρεις έναν ποιοτικό και αξιόλογο σύντροφο, τότε κάθε καλή εντύπωση που αφήνεις αυξάνει τις πιθανότητες σου να τον βρεις.

Πιο κάτω έχω μια λίστα με 5 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να κάνεις καλές πρώτες εντυπώσεις.

Κάθε δευτερόλεπτο μετράει

Στον κόσμο του φλερτ, συχνά έχεις πολύ λίγο χρόνο για να εντυπωσιάσεις κάποιον. Οι έρευνες μάλιστα λένε ότι οι άνθρωποι μέσα στα 3 πρώτα δευτερόλεπτα μιας γνωριμίας έχουν ήδη αποφασίσει αν έλκονται ή όχι από το άλλο άτομο.

Σκέψου το! 3 δευτερόλεπτα. Τι είναι αυτό που μπορεί πραγματικά να μάθει για σένα μέσα σε 3 δευτερόλεπτα και να καθορίσει την απόφαση του;

Στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία επειδή εκείνοι είναι που παίρνουν την απόφαση. Εσύ απλά δημιουργείς την εντύπωση, και εάν είσαι από τις άτυχες και κάνεις κακή, τότε μόλις έχασες μια ευκαιρία.

Θα συνεχίσω με έρευνες και θα σου πω πως μελέτες έχουν διαπιστώσει πως χρειάζεται περίπου μία ώρα για την γυναίκα να αποφασίσει εάν θέλει να δει ξανά κάποιον. Ο άντρας αποφασίζει μέσα σε 15 λεπτά.

Οπότε τι μας δείχνουν αυτά τα στοιχεία; Μας δείχνουν ότι σε ότι έχει να κάνει με ερωτική έλξη, θέλεις να φαίνεσαι ο καλύτερος εαυτός σου και ακόμα περισσότερο να τον παρουσιάσεις με τον καλύτερο τρόπο όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν. Επειδή όταν έχουν περάσει αυτές οι πρώτες στιγμές είναι ήδη αργά.6 Τρόποι να τον κάνεις να μιλήσει για τα Συναισθήματα του, 5 Τρόποι να Κάνεις Καλή Εντύπωση στο Φλερτ

Αν θες να κάνεις καλή εντύπωση να είσαι πάντα στην ώρα σου

Ξέρω αρκετές από εσάς σκέφτεστε τι σχέση έχει η ώρα. Μερικές μάλιστα πιστεύουν ότι το να αργείς δείχνει ότι δεν είσαι τόσο διαθέσιμη.

Το θέμα εδώ είναι ότι εφόσον δέχτηκες να βγείτε σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι ούτως ή άλλως. Πέρα από αυτό με το να αργείς δείχνεις ότι δεν εκτιμάς τον χρόνο του άλλου και ότι θεωρείς πως ο δικός σου είναι πιο σημαντικός.

Ειδικά όσον αφορά τις πρώτες εντυπώσεις, αυτό είναι ένα κρίσιμο σημείο, εάν σκεφτείς μάλιστα όπως είπαμε παραπάνω ότι μένουν για πολύ καιρό μαζί μας. Μην αρχίζεις λοιπόν μια γνωριμία με αρνητικότητα.

Εάν καθυστερήσεις αρκετά και το ραντεβού σου αναλώνει τις σκέψεις του σε αυτό το γεγονός τότε δεν θα βλέπει όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία που παρουσιάζεις για τον εαυτό σου. Θέλεις να πάρεις αυτό το ρίσκο;

 Η χαρά είναι μεταδοτική

Ένα από τα μεγαλύτερα φαουλ στο φλερτ και τις γνωριμίες είναι η αρνητικότητα. Οι άνθρωποι δυσκολεύονται να απομακρυνθούν από χαρούμενους ανθρώπους, όχι από πολύ σοβαρούς και αρνητικούς. Χρειάζεται λοιπόν να διατηρήσεις ένα θετικό κλίμα και μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Δοκίμασε θέματα συζήτησης που είναι διασκεδαστικά και θα σας επιτρέψουν να γελάσετε μαζί και φυσικά να περάσετε όμορφα. Ίσως να είναι μια αστεία ιστορία από τις διακοπές σου ή κάποια γκάφα που έκανες στο παρελθόν.

Οτιδήποτε και αν είναι, θέλεις να είσαι αυθεντική και να επιτρέψεις στον άλλον να χαλαρώσει και να περάσει όμορφα. Όσον αφορά τις πρώτες αυτές εντυπώσεις, πίστεψε με απλά ένα χαμόγελο κάνει την διαφορά.

Θες να αιχμαλωτίζεις το ανδρικό ενδιαφέρον στο φλερτ; Δες εδώ

Για να κάνεις καλή εντύπωση να είσαι πάντα προσεγμένη

Μια εικόνα λένε είναι ίση με χίλιες λέξεις. Δεν θες να ντυθείς με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να είσαι υπερβολική, αλλά θέλεις να ταιριάζει το σύνολο σου με την περίσταση.

Είναι πολύ σημαντικό να φορέσεις κάτι που σε εκφράζει και σε κάνει να νιώθεις άνετα. Πάνω απ’ όλα θέλεις να δημιουργήσεις μια αυθεντική πρώτη εντύπωση και όχι να δείξεις χαρακτηριστικά τα οποία μάλιστα δεν διαθέτεις.

Επίσης είναι εξίσου σημαντικό να φορέσεις κάτι που θα αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα σου αλλά και θα αντικατοπτρίζει αυτό που ψάχνεις σε μια σχέση.

Κάνε ερωτήσεις

Η καλύτερη συμβουλή που έχω να σου δώσω εάν θέλεις κάποιος να σε συμπαθήσει είναι να του κάνεις ερωτήσεις για τον εαυτό του. Γιατί; Επειδή στους ανθρώπους αρέσει να μιλούν για τους εαυτούς τους.

Υπήρξες ποτέ σε μια κοινωνική περίσταση στην οποία κάποιος μιλούσε συνέχεια για τον εαυτό του; Τι σκέφτηκες για αυτόν; Λογικά σου έκανε αρνητική εντύπωση.

Δεν χρειάζεται να είναι τρομερές ερωτήσεις. Επικεντρώσου στις απλές.

Μόλις τον κάνεις να μιλήσει για τον εαυτό του θα έχει περάσει ο κρίσιμος χρόνος και θα έχει αποτυπωθεί η πρώτη επαφή και θα έχεις αφήσει θετική εντύπωση.

Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι πάντα ένας: μην χάνεις ποτέ την ευκαιρία να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.