4 Τρόποι να κάνεις άριστη Εντύπωση σε κάθε περίσταση - Women's Bible

4 Τρόποι να κάνεις άριστη Εντύπωση σε κάθε περίσταση

4 Τρόποι να κάνεις άριστη Εντύπωση σε κάθε περίσταση

Πρέπει να ακτινοβολείς από θετική ενέργεια για να κάνεις μία καλή πρώτη εντύπωση.

Πρέπει να εκπέμπεις θετικούς κραδασμούς. Οι άνθρωποι συνηθέστατα γυρεύουν να πιάσουν φιλίες με ανθρώπους που έχουν υψηλότερο κοινωνικό στάτους από το δικό τους. Το κάνουν όλοι αυτό.

Ευτυχώς, το στάτους δεν είναι κάτι που ορίζεται μονάχα από τον πλούτο, από την δόξα που απολαμβάνει κάποιος, ή από το πόσο όμορφος είναι. Είναι και ζήτημα συμπεριφοράς.

Ας δούμε με συντομία τί θα κάνεις για να περάσεις στον περίγυρό σου την αίσθηση ενός υψηλού στάτους.

#1. Να είσαι ευπαρουσίαστη, περιποιημένη, να δείχνεις άνετη με τα ρούχα που φοράς. Να είσαι μακιγιαρισμένη σωστά αλλά όχι υπερβολικά. Μην φεύγεις από το σπίτι νιώθοντας άσχημα με τον εαυτό σου.

#2. Κάνε είσοδο που να εντυπωσιάζει. Να χαμογελάς, ή να γελάς, όταν εισέρχεσαι σε χώρους όπου υπάρχουν άλλοι άνθρωποι. Αν είσαι ήδη με κάποια παρέα, άσε να φανεί ότι απολαμβάνεις τη συντροφιά της παρέας αυτής. Αν είσαι μόνη, προσπάθησε να γνωριστείς άμεσα με άλλους στο περιβάλλον σου. Προσπάθησε να νιώσεις ότι ήδη τους ξέρεις.

#3. Η γλώσσα σώματος είναι το κλειδί. Μην σφίγγεις διαρκώς στο χέρι το τηλέφωνό σου. Μην παίζεις με τα κλειδιά σου. Μην ψάχνεις την τσάντα σου. Να χαμογελάς, να κρατάς ψηλά το κεφάλι. Να έχεις ευθεία στάση σώματος. Να στέκεσαι στο κέντρο του δωματίου, μην κρύβεσαι στις γωνίες. Να κάνεις απαλές και ευδιάκριτες χειρονομίες. Απαλές όμως, όχι σαν σπαστικό.

#4. Να κοιτάς στα μάτια τα άτομα που θα ήθελες να γνωρίσεις. Να στέλνεις ένα μικρό, συνωμοτικό χαμόγελο προς εκείνη την κατεύθυνση, και να ξαναγυρνάς κατόπιν στη συζήτησή σου.

Θες να μάθεις πως να κάνεις πάντα εκπληκτική εντύπωση όπου πηγαίνεις; Δες εδώ

Εφόσον θα τα έχεις κάνει αυτά και θα είσαι ήδη, αν όχι το κέντρο της προσοχής, τουλάχιστον μια συμπαθής, διασκεδαστική και ανοιχτή γυναίκα, έπειτα μίλα στο αντικείμενο του ενδιαφέροντος σου έχοντας στο νου σου τα εξής:

#1. Οι άνθρωποι συχνά προσπαθούν να απαλλαγούν από άγνωστους που επιδιώκουν να μονοπωλήσουν το χρόνο τους. Δεν θέλεις να είσαι και συ ένας τέτοιος άγνωστος. Έτσι λοιπόν, αφού θα έχεις προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει, φρόντισε να αναφέρεις κάποια στιγμή ότι πρέπει να γυρίσεις και στη συντροφιά σου για λίγο.

#2. Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει βρίσκεται ήδη στο κέντρο κάποιας συντροφιάς, φρόντισε να έχεις αέρα ανάλογο με αυτή τη συντροφιά. Αν ένας άγνωστος πλησιάσει και ρίξει το γενικό κλίμα μιας παρέας, να είσαι βέβαιη πως η παρέα θα προσπαθήσει να τον εξοστρακίσει.

#3. Το καλύτερο είναι να δώσεις προσοχή και ενδιαφέρον όχι μονάχα στο άτομο που θέλεις να γνωρίσεις, αλλά και στη συντροφιά του. Αν κερδίσεις την προσοχή του συνόλου της συντροφιάς σίγουρα θα κερδίσεις την προσοχή και του προσώπου που σε ενδιαφέρει.

Γίνε η καλύτερη Εκδοχή σου, 4 Τρόποι να κάνεις άριστη Εντύπωση σε κάθε περίσταση

#4. Να φέρεσαι σαν να είσαι ίση κοινωνικά με τη συντροφιά που βρέθηκες. Έτσι να φέρεσαι και αυτό να βγαίνει προς τα έξω ακόμη και αν δεν ισχύει. Αν υποθέσουμε ότι βρίσκεσαι με την δική σου συντροφιά και από δίπλα περάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, πες στο φίλη που κουβεντιάζεις, συγνώμη για λίγο, και κάνε τις συστάσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει.

Έπειτα χαμογέλασε με αυτοπεποίθηση και πες, αυτό ήταν. Δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία. Σε βεβαιώ, αυτή είναι μία προσέγγιση που δύσκολα απαντάται.

#5. Προσπάθησε να αποφύγεις γενικές ερωτήσεις. Έχε στο νου σου κάνα δυο θέματα διασκεδαστικά, ευχάριστα, που να μην έχουν να κάνουν με το περιβάλλον, ή με τα επιτεύγματά σου. Σκέψου κάτι γοητευτικό.

#6. Μέχρι το άτομο που σε ενδιαφέρει να δείξει κι αυτό κάποια πρώτα δείγματα ενδιαφέροντος, μην του δίνεις την φουλ προσοχή σου. Να είσαι μεν εστιασμένη αλλά να κρατάς και κάποια απόσταση. Να δημιουργείς την εντύπωση πως είσαι περιζήτητη, με πολλά πράγματα να κάνεις, χωρίς όμως να κάνεις και επίδειξη των επιτυχιών σου.

#7. Να μην είσαι ποτέ αρνητική. Ποτέ. Να εκφράζεις έναν κόσμο μέσα στον οποίο όλοι θα ήθελαν να ζήσουν.

#8. Να μην υπερβάλεις. Να μην αυτοεπαινείσαι. Αν θέλεις κάτι καλό να ειπωθεί για σένα, κανόνισε με κάποια γνωστή σου να μπει κάποια στιγμή στη συζήτηση και να εισάγει την ανάλογη πληροφορία.

#9. Μίλησε στη νέα σου γνωριμία για τον εαυτό του, για το πώς λειτουργεί η γλώσσα του σώματος του, για το πώς κινείται και πώς μιλάει και τι εντύπωση περνάει με τα λόγια και τις κινήσεις του.

Να του δείξεις ότι τον παρατηρείς με προσοχή και ότι έχεις εκτιμήσει πράγματα σε αυτόν που άλλοι δεν είχαν καν προσέξει μέχρι τώρα. Να τον αφήσεις να καταλάβει ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου με τρόπο που να νιώσει όμορφα για το εαυτό του.

#10. Μην δείχνεις σαν να του ζητάς κάτι. Αυτό είναι πολύ βασικό. Δες πρώτα τι χρειάζεται το άλλο πρόσωπο. Θέλει προσοχή; Γυρεύει κάποια ενθουσιώδη περιπέτεια, κάποια ενθάρρυνση, ή μία σοβαρή μακροχρόνια σχέση; Δείξε του τι μπορείς εσύ να του παρέχεις. Όχι όμως αμέσως. Άσε τον να αναρωτηθεί κάπως, να το ψάξει.

Αν τα κάνεις όλα αυτά να είσαι σίγουρη ότι θα γίνεις μια γυναίκα που πάντα θα κάνει μία αρίστη πρώτη εντύπωση και στο φλερτ και σε κάθε περίσταση.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.