Δείξε Αυθεντικό Ενδιαφέρον - Women's Bible

Δείξε Αυθεντικό Ενδιαφέρον

Δείξε αυθεντικό Ενδιαφέρον στο Φλερτ

Πολλές γυναίκες αισθάνονται όλα τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν να κάνουν με το άγχος μιας νέας γνωριμίας όταν βλέπουν έναν άνδρα που τους τραβάει το ενδιαφέρον, να τις πλησιάζει.

Αν το νιώθεις και εσύ, έχε υπόψη ότι συνήθως αυτό έχει να κάνει με την πίεση που βάζεις εσύ η ίδια στον εαυτό σου, σκέφτεσαι για παράδειγμα, «πρέπει να σκεφτώ να πω κάτι πραγματικά έξυπνο» ή «να πω κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Αλλιώς θα γελάσει, θα με νομίζει χαζή, θα φύγει, θα τον χάσω».

Ή μπορεί να σκεφτείς: «Είναι υπέροχος. Μακάρι να μου ζητήσει να βγούμε».

Ή μπορεί να σκεφτείς: «Της Μαρίας της ζήτησαν τρείς άνδρες το τηλέφωνο εχθές. Μένω πίσω, χάθηκα. Θα μείνω μόνη μου».Πώς να γνωρίσεις συναισθηματικά ισορροπημένους Άνδρες, Δείξε αυθεντικό Ενδιαφέρον στο Φλερτ

Όλες αυτές οι προσδοκίες που έχεις, όλα αυτά τα σενάρια που έχεις φτιάξει στο μυαλό σου είναι φυσικό να σου προξενούν άγχος, πρώτον γιατί δεν εξαρτάται από σένα να πραγματωθούν. Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά (και σύμφωνα με το νόμο του Μέρφι θα πάει στραβά) ή τέλος πάντως να μην εξελιχθεί όπως το υπολόγιζες, οπότε το άγχος σου γιγαντώνεται, μαζί και το αίσθημά σου της αποτυχίας.

Έτσι λοιπόν είναι πιο χρήσιμο να βάλεις στην άκρη και τους συγκεκριμένους στόχους και τις μεγάλες προσδοκίες και τα σενάρια και απλώς να εκδηλώσεις με γνήσιο και αληθινό τρόπο το ενδιαφέρον σου για ένα άτομο.

Σκέψου πόσο όμορφα νιώθεις όταν κάποιος εκδηλώνει για σένα γνήσιο ενδιαφέρον. Οι άνθρωποι το αναγνωρίζουν και το εκτιμούν όταν κάποιος τους νοιάζεται πραγματικά και τους κάνει να νιώθουν σημαντικοί. Τίποτα δεν είναι πιο αποτελεσματικό από το γνήσιο ενδιαφέρον. Αυτό πυροδοτεί όλη την συναρπαστική αλληλουχία της περιέργειας, της ευελιξίας, του ερωτικού παιχνιδιού, του φλερτ.

Κάνε τον άνδρα απέναντί σου να νιώσει σημαντικός. Κάνε τον να νιώσει ότι μετράει, ότι μετράει η γνώση, η γνώμη, το γούστο του. Όλοι κολακευόμαστε από μια τέτοια προσέγγιση, δοκίμασε λοιπόν να ρωτήσεις κάποιον τι σκέφτεται για κάτι, για ένα θέμα, για κάτι που να σε ενδιαφέρει και σένα κατά προτίμηση, ώστε να ξεκινήσει μεταξύ σας μία παραγωγική συζήτηση.

Μην διαβάζεις ας πούμε κριτικές για ταινίες, κριτικές για εστιατόρια. Ρώτα τους άνδρες που σου αρέσουν να σε πληροφορήσουν σχετικά. Πιάσε κουβέντα.

Αντί να κάνεις σενάρια για το πώς δείξεις στον άνδρα που σου αρέσει, πως σου αρέσει, μπες στη λογική του να μάθεις κάτι για αυτόν. Ρώτησέ τον να μάθεις κάτι που σε ενδιαφέρει. Έτσι, είτε πάει καλά η γνωριμία είτε όχι, θα έχεις αποκομίσει κάτι στο τέλος της βραδιάς. Έστω και μία γνώση που προηγούμενα δεν είχες. Δεν υπάρχει τρόπος να χάσεις με αυτήν την τακτική.

Να ξέρεις ότι πάντα το ειλικρινές και γνήσιο ενδιαφέρον για κάτι είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξαλειφθεί το άγχος μιας νέας γνωριμίας.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.