Πως να κάνεις το σώμα σου να Mιλάει με Aυτοπεποίθηση - Women's Bible

Πως να κάνεις το σώμα σου να Mιλάει με Aυτοπεποίθηση

Πως να κάνεις το σώμα σου να Mιλάει με Aυτοπεποίθηση, Πως να ξανακερδίσεις τον Πρώην σου, Είναι καλή ιδέα να κάνεις εσύ την Πρώτη Κίνηση;

Όταν μιλάς με κάποιον, το σώμα σου στέλνει δύο είδη μηνυμάτων. Ενώ η φωνή σου μεταφέρει ένα λεκτικό μήνυμα, μια τεράστια ποσότητα πληροφορίας μεταβιβάζεται από την εμφάνιση σου, τους τρόπους σου και τη συμπεριφορά σου.

Ο συνομιλητής σου σχηματίζει τη γνώμη του για εσένα και το μήνυμα σου όχι μόνο από αυτά που ακούει αλλά και αυτά που βλέπει.

Το σώμα σου όμως μιλάει πιο δυνατά και ξεκάθαρα από τις λέξεις που χρησιμοποιείς και εάν τα μηνύματα που στέλνεις είναι αντιφατικά το σώμα πάντα νικάει.

Αν δηλώνεις σιγουριά ενώ η φωνή τρέμει, έχεις κλειστή στάση σώματος και κουνάς νευρικά το πόδι κανένας δε θα σε πιστέψει. Δεν μπορείς να σταματήσεις το σώμα σου να στέλνει αυτά τα μηνύματα αλλά αν θες να γίνεις μια δυναμική και γοητευτική γυναίκα είναι σημαντικό να μάθεις να τα ελέγχεις.

Μέρος της επιρροής που ασκεί η γλώσσα του σώματος μας στους υπόλοιπους έχει να κάνει με την ανθρώπινη ικανότητα της ενσυναίσθησης. Την ικανότητα δηλαδή να μοιραζόμαστε συναισθήματα. Όταν μιλάς με κάποιον τα συναισθήματα που νιώθεις μεταβιβάζονται ασυνείδητα με αποτέλεσμα να αισθάνεται όπως αισθάνεσαι και να αντιδρά ανάλογα.

Αν λοιπόν μιλάς με έναν άνδρα με ηρεμία και με αυτοπεποίθηση, θα του προκαλέσεις τελείως διαφορετικά συναισθήματα απ’ ότι αν του μιλήσεις με ανασφάλεια και φόβο, ακόμα και αν το λεκτικό μήνυμα είναι ακριβώς το ίδιο.

Πως στέκεται το σώμα σου

Είναι σημαντικό να μην καμπουριάζεις, μια ευθυτενής ανοιχτή στάση σώματος με ίσια πλάτη και χαλαρούς ώμους θα σε βοηθήσει να δείχνεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Το κεφάλι κράτα το ψηλά ώστε το βλέμμα σου να μην είναι κάτω αλλά να κοιτάς ευθεία και προσπάθησε να αποφύγεις να έχεις τα χέρια στο ύψος του στήθους.

Μια κλειστή στάση σώματος σε δείχνει σα να είσαι σε άμυνα και να προφυλάσσεσαι. Για να καταλάβεις τη διαφορά, ζήτα από μια φίλη σου να πάρει μια κλειστή στάση σώματος και μια ανοιχτή ενώ έχει το πρόσωπό της κρυμμένο και θα αντιληφθείς πόσο άμεσο είναι το μήνυμα που στέλνει το σώμα.10 τρόποι να χτίσεις πραγματική Αυτοπεποίθηση, Πως να κάνεις το σώμα σου να Mιλάει με Aυτοπεποίθηση

Η επαφή με τα μάτια

Η επαφή με τα μάτια είναι κατά κάποιο τρόπο μια πράξη ειλικρίνειας.

Η αποτυχία του να διατηρήσεις οπτική επαφή έχει τον κίνδυνο να θεωρηθείς φοβισμένη και ψεύτικη. Όταν διατηρείς οπτική επαφή όταν μιλάς, δείχνεις περισσότερο ειλικρινής, φιλική, με αυτοπεποίθηση και δημιουργείς μια σύνδεση με τον συνομιλητή σου.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν η επαφή με τα μάτια είναι απαραίτητο στοιχείο μιας ελκυστικής γυναίκας. Δεν χρειάζεται να κοιτάς τον άλλο στα μάτια όλη την ώρα, κάτι τέτοιο πιθανόν και να τον τρομάξει, αλλά είναι σημαντικό να διατηρείς συχνή επαφή και να δείχνεις πως δε φοβάσαι να τον κοιτάξεις κατάματα.

Οι εκφράσεις του προσώπου

Μια απαθής έκφραση είναι μεγάλο ατού για ένα παίκτη του πόκερ, για κάποια όμως που θέλει να επικοινωνήσει αποτελεσματικά και να βγάλει τον ελκυστικό εαυτό της αποτελεί εμπόδιο. Οι εκφράσεις του προσώπου είναι πολλές φορές το κλειδί για να αποκρυπτογραφήσει κανείς το νόημα πίσω από αυτά που λέμε.

Αν κατά τη διάρκεια του φλερτ του πεις πως είναι ο χειρότερος άνδρας που έχεις συναντήσει ποτέ, με χαλαρή διάθεση και χαμόγελο, θα φανεί σαν πείραγμα και θα δώσει μια άλλη διάσταση στη προσωπικότητα σου. Αν όμως το πεις με σοβαρό ή περιφρονητικό ύφος, ενώ το λεκτικό μήνυμα είναι το ίδιο, το αποτέλεσμα θα είναι διαφορετικό και πιθανόν να προσβληθεί.

Αν ο στόχος σου λοιπόν είναι να δείξεις μια ελκυστική και μαγνητική προσωπικότητα, ο θεμέλιος λίθος είναι το χαμόγελο, σε δείχνει περισσότερο ευχάριστη, φιλική και ελκυστική. Προσπάθησε λοιπόν να χαμογελάς περισσότερο ειδικά όταν θες να φλερτάρεις.

Πως κινείται το σώμα σου

Η κίνηση του σώματος σου από ένα σημείο σε ένα άλλο είναι εύκολα η πιο ορατή φυσική κίνηση που μπορείς να κάνεις. Τα μάτια αναπόφευκτα έλκονται από οτιδήποτε κινείται οπότε η αλλαγή της θέσης σου εύκολα τραβάει τη προσοχή.

Ενώ μπορεί να διατηρείς μια καλή στάση σώματος όταν είσαι ακινητή, οι γρήγορες, νευρικές και κοφτές κινήσεις μπορούν να προδώσουν τα συναισθήματα άγχους που μπορεί να αισθάνεσαι. Αυτό που θες είναι να κινείσαι χαλαρά με σωστή στάση του σώματος, σχετικά ήρεμο και αργό βήμα και με μια μικρή ταλάντευση στους ώμους και τα χέρια, όχι γρήγορες και απότομες κινήσεις.

Οι πρώτες εντυπώσεις κατά τη διάρκεια μιας γνωριμίας είναι κρίσιμες. Τα πρώτα δευτερόλεπτα είναι αυτά που θα σου αγοράσουν τα πρώτα δύο λεπτά και αυτά με τη σειρά τους θα σου αγοράσουν τα επόμενα δέκα.

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, η εμφάνιση μας και η γλώσσα του σώματος μας επηρεάζει άμεσα το πώς μας βλέπουν οι άλλοι. Είναι απαραίτητο λοιπόν να ξέρουμε πως και με ποιο τρόπο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το σώμα μας για να στείλουμε το μήνυμα που θέλουμε.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.