5 Τρόποι για να βρεις τον Καινούριο Χρόνο τη Σχέση που ονειρεύεσαι - Women's Bible

5 Τρόποι για να βρεις τον Καινούριο Χρόνο τη Σχέση που ονειρεύεσαι

5 Τρόποι για να βρεις τον Καινούριο Χρόνο την Σχέση που ονειρεύεσαι

Ο νέος χρόνος έχει φτάσει και ξέρεις καλά τι σημαίνει αυτό. Ώρα να θέσεις νέους στόχους. Και αν είσαι μόνη και ο στόχος σου είναι να βρεις τον ιδανικό σύντροφο και να κάνεις τη σχέση που ονειρεύεσαι, τότε είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.

Μπορώ να βοηθήσω όχι μόνο να γίνεις καλύτερη στις γνωριμίες αλλά και να βρεις την σχέση που θες και ονειρεύεσαι. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται μια εξολοκλήρου νέα προσέγγιση στον τρόπο που σκέφτεσαι.

Εδώ έχω μερικά βήματα που χρειάζεται να κάνεις για να έρθεις πιο κοντά στην επιτυχία. Πέντε τρόπους συγκεκριμένα για να κάνεις πραγματικότητα την αγάπη μέσα στο νέο έτος.

#1 Απόκτησε ρεαλιστικούς στόχους

Το ήξερες ότι περίπου το 80% των στόχων που βάζουμε για την νέα χρονιά θα έχουν ξεχαστεί μέχρι την δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου;

Αυτό το υψηλό ποσοστό αποτυχίας είναι εύκολο να το κατανοήσουμε γιατί συμβαίνει σε όλους μας. Βάζεις στόχο, κάνεις κάποια βήματα για να τον κατακτήσεις, αποθαρρύνεσαι και τα παρατάς σε λιγότερο από 5 εβδομάδες.

Είτε ο στόχος σου είναι να χάσεις κιλά, είτε να βρεις νέα εργασία, αν δεν αποκτήσεις ρεαλιστικές προσδοκίες, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσεις τον εαυτό σου στην απογοήτευση και την αποτυχία.

Οι σχέσεις που θέλουμε να αποκτήσουμε με το νέο έτος δεν διαφέρουν. Εάν θέλεις αυτή τη χρονιά να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για εσένα, τότε θα πρέπει να αρχίσεις να φτιάχνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο βήμα βήμα.

Είτε αυτό έχει να κάνει με το να βγαίνεις τουλάχιστον ένα νέο ραντεβού τον μήνα ή να δοκιμάζεις να βγαίνεις σε νέους χώρους κάθε άλλο μήνα, χρειάζεται να διατηρείς τους στόχους αυτούς πραγματοποιήσιμους για εσένα και την καθημερινότητα σου.

#2 Για να βρείς τη σχέση που ονειρεύεσαι ξεκίνα να λες «Ναι»

Πολλές μελέτες έχουν δείξει ότι ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες στο να κάνεις τους ανθρώπους να σε συμπαθήσουν (και εντός και εκτός dating) είναι να έχεις θετική διάθεση και συμπεριφορά.

Σκέψου το, έχεις βγει ποτέ κάποιο ραντεβού ή με κάποιον φίλο και το μόνο που έκαναν ήταν να διαμαρτύρονται ή να κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα απ’ ότι πραγματικά ήταν; Αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουν μάθει να λένε «Ναι» αρκετά ή τουλάχιστον όσο πρέπει.

Έχουν υιοθετήσει αρνητική διάθεση και προβάλουν κατά συνέπεια μια συμπεριφορά όχι τόσο ελκυστική. Ο τρόπος σκέψης όμως που προκύπτει από το να λες «Ναι», απομακρύνει την κακή διάθεση. Έτσι, θα έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να γνωρίσεις κάποιον και να τον ενθουσιάσεις με την θετική σου ενέργεια και θα μπορέσετε να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφο και ποιοτικό χρόνο μαζί.

#3 Βγες από την ζώνη ασφαλείας σου, τουλάχιστον μια φορά τον μήνα

Είναι εύκολο να κολλήσεις με τις νέες γνωριμίες και τα ραντεβού και αυτό συμβαίνει επειδή πολλές φορές επαναλαμβάνουμε τα ίδια πράγματα από συνήθεια. Αλλά, αν θέλεις να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή, χρειάζεται ορισμένες φορές να μπαίνεις σε μια κατάσταση που αποκαλώ «άβολη ζώνη».

Η ζώνη αυτή είναι όλες οι καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις άγχος ή αμηχανία, αλλά με το να τις αντιμετωπίζεις, αποκτάς την ικανότητα να εξελιχθείς σαν άνθρωπος στον κόσμο των γνωριμιών αλλά και γενικότερα στην ζωή σου.

Θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα το να πας σε κάποιο τυφλό ραντεβού ή το να κάνεις κάποιο ασυνήθιστο βήμα όπως το να ζητήσεις από κάποιον, που γνώρισες σε κάποιο άσχετο πάρτι, να βγείτε για φαγητό.

Επίσης μπορεί να σημαίνει ότι θα αρχίσεις να βγαίνεις με άτομα που δεν θα έβγαινες ποτέ.

Για παράδειγμα, μπορεί να θέλεις κάποιον που να είναι αυστηρά πάνω από 1,80. Τι θα έλεγες να ρίξεις τον πήχη και να βγεις και με κάποιον που είναι 1,75; Ή μπορεί να βγαίνεις μόνο με άτομα κοντά στην ηλικία σου. Γιατί να μην βγεις με κάποιον 5 ή 10 χρόνια μεγαλύτερο;

Αυτό που θέλω να πω είναι πως εάν πιστεύεις πως η ερωτική σου ζωή δεν σου δίνει τα αποτελέσματα που επιθυμείς, τότε ήρθε η ώρα να αλλάξεις κάποια πράγματα προκειμένου να πάρεις τα αποτελέσματα που θέλεις και αξίζεις.Να του ζητήσεις να βγείτε ή όχι;, Οι σκέψεις ενός άνδρα όταν γνωρίζει μία ελκυστική γυναίκα, 5 Τρόποι για να βρεις τον Καινούριο Χρόνο την Σχέση που ονειρεύεσαι

#4 Για να βρείς τη σχέση που ονειρεύεσαι μάθε πως να γίνεις καλύτερη στις νέες γνωριμίες

Στο σχολείο μας διδάσκουν μαθηματικά, ελληνική γλώσσα, ακόμα και πράγματα που δεν θα τα θυμόμαστε καν όταν θα το τελειώσουμε αλλά σπάνια, αν όχι ποτέ, μας μαθαίνουν πως να κάνουμε νέες γνωριμίες, να συνδεόμαστε με άλλους ανθρώπους και να επιδιώκουμε χαρούμενες σχέσεις και ζωή.

Παρ’ όλα αυτά, τα καλά νέα είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από την στιγμή που θα το αποφασίσεις, να βγεις εκεί έξω, να εκτεθείς και να μάθεις πως να κάνεις σωστά νέες γνωριμίες. Υπάρχουν βιβλία, online προγράμματα και προσωπικά σεμινάρια οπότε αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχεις άλλες δικαιολογίες.

Το να είσαι καλή στις νέες γνωριμίες σημαίνει ότι έχεις αποκτήσει επίγνωση και ικανότητες που θα σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου. Οι γύρω σου θα το εισπράττουν αυτό και κατά συνέπεια τα ραντεβού σου θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα με αποτέλεσμα να βρείς πιο εύκολα τη σχέση που ονειρεύεσαι.

Θες να γίνεις άμεσα καλύτερη στις γνωριμίες; Δες εδώ

#5 Βρες κάποιον για υποστήριξη

 Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε πολλές φορές είναι να βάζουμε στόχους μόνες. Το να βρεις κάποιον που θα σε υποστηρίζει και θα σου υπενθυμίζει αυτό που έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου, θα κάνει πιο δύσκολη την παραίτηση με την πρώτη δυσκολία.

Αυτό το άτομο, μπορεί να είναι κάποια φίλη σου, που μπορεί να ψάχνει το ίδιο με εσένα. Μπορεί ακόμα να είναι κάποιος συγγενής ή κάποιος άλλος φίλος και φυσικά κάποιος Dating Coach όπως εμείς. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε και είμαστε εδώ για οποιαδήποτε συμβουλή και απορία έχεις.

Έτσι λοιπόν είναι στο χέρι σου να δημιουργήσεις μια ομάδα υποστήριξης γύρω σου για τους στόχους της νέας χρονιάς που θες να πραγματοποιήσεις και κυρίως για να βρεις τον κατάλληλο σύντροφο για εσένα, αυτόν που θέλεις και σου αξίζει.

Όταν επενδύεις στον εαυτό σου τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στην καριέρα σου, ένα είναι σίγουρο. Θα προχωρήσεις μπροστά και θα φτάσεις εκεί που επιθυμείς!

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.