10 Τρόποι για να πάει καλά το Πρώτο Ραντεβού - Women's Bible

10 Τρόποι για να πάει καλά το Πρώτο Ραντεβού

10 Τρόποι για να πάει καλά το Πρώτο Ραντεβού

Καθώς κάθε χαρούμενη, σταθερή και μακροχρόνια σχέση ξεκινά με το πρώτο ραντεβού, ήθελα να δημιουργήσω μια λίστα με τις πιο σημαντικές συμβουλές και τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να βρεις την επιτυχία!

1) Κράτα τις προσδοκίες σου χαμηλά

 Είναι σημαντικό να έχεις θετική στάση όταν φλερτάρεις αλλά είναι εξίσου σημαντικό να κρατάς τον δείκτη των προσδοκιών σου υπό έλεγχο.

Το να φλερτάρεις με έναν ανοιχτό και όχι αυστηρό τρόπο, θα σου επιτρέψει όχι μόνο να αποφύγεις τις απογοητεύσεις όταν τα πράγματα μπορεί να μην δουλέψουν όπως ήλπιζες, αλλά θα σε βοηθήσει να διασκεδάσεις περισσότερο στην συνέχεια.

2) Κράτα την διάθεση Ψηλά

 Έρευνες έχουν δείξει ότι καθώς το επίπεδο του ενθουσιασμού στο φλερτ αυξάνεται, αναλογικά αυξάνονται και οι πιθανότητες για μια καλή εξέλιξη της γνωριμίας.

Όταν βρίσκεσαι στο αρχικό στάδιο της γνωριμίας, οργάνωσε ένα ραντεβού σας κάπου που θα απολαύσετε και θα διασκεδάσετε. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσεις τις πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό. Μπορείς να δοκιμάσεις μια βόλτα με ποδήλατο, εκδρομή στην παραλία κ.ο.κ

3) Κάνε εσύ την επιλογή

 Πάρα πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι ο άνδρας είναι αυτός που πρέπει να τις επιλέξει και όχι εκείνες.

Είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι δεν αξίζεις μόνο κάποιον κατάλληλο, αλλά ότι έχεις το δικαίωμα να επιλέξεις εσύ αυτό το άτομο. Έτσι λοιπόν όταν βγαίνεις έξω, να θυμάσαι, ότι είσαι εκεί για να τον διαλέξεις και όχι το αντίστροφο.

4) Να είσαι ο Αυθεντικός Εαυτός σου από το πρώτο ραντεβού

Πολλές συμβουλές για το φλερτ εμπεριέχουν το γνωστό «πάντα να είσαι ο εαυτός σου». Εγώ προτιμώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο να είσαι ο αυθεντικός εαυτός σου.

Αυθεντικότητα σημαίνει ότι δεν δείχνεις απλά στον άλλο τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου αλλά του δείχνεις επίσης ποια πραγματικά είσαι, με τα ελαττώματα σου και όλα τα χαρακτηριστικά σου.

Πολλές γυναίκες προσπαθούν να κρύψουν τα «κακά» χαρακτηριστικά τους αλλά εάν έχεις σκοπό να επενδύσεις σε μια σταθερή και υγιή σχέση, αυτά ακριβώς είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις, οπότε γιατί να τα κρύψεις;Είναι καλή ιδέα να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση;, 10 Τρόποι για να πάει καλά το Πρώτο Ραντεβού

5) Φλέρταρε με Ασφάλεια

Το φλερτ σήμερα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με παλιότερα. Με την επικράτηση των διαδικτυακών εφαρμογών, οι άνθρωποι συναντιούνται όλο και λιγότερο. Ακόμα περισσότερο δεν μοιράζονται σημαντικά κομμάτια της ζωής τους.

Έτσι, καλό θα ήταν να κάνεις κάποια έρευνα πριν συναντήσεις κάποιον έτσι ώστε να είσαι ασφαλής. Για παράδειγμα, μπορείς να βρεις κοινούς γνωστούς και να μάθεις κάποια πράγματα ή να τον συναντήσεις σε μια ουδέτερη και ασφαλή τοποθεσία.

Θες το πρώτο ραντεβού να πάει τέλεια; Δες εδώ

6) Μην μιλάς για τους Πρώην σου από το πρώτο ραντεβού

Το να μοιράζεσαι πολλά για προηγούμενες σχέσεις σου στην αρχή της γνωριμίας είναι λάθος για πολλούς λόγους.

Κυρίως επειδή μπορεί να σε οδηγήσει να συμπεριφερθείς πολύ συναισθηματικά ή με αρνητικότητα.

Ο στόχος στο φλερτ και στα πρώτα ραντεβού είναι να είσαι θετική και να το διασκεδάσεις. Είναι καλό να κρατήσεις αυτές τις συζητήσεις για αργότερα.

7) Άκου περισσότερο απ’ ότι μιλάς

Στις μέρες μας οι άνθρωποι είναι τόσο απορροφημένοι με τους εαυτούς τους που σπάνια κάθονται να ακούσουν τι έχει να πει ο άλλος. Το να μιλάς για τον εαυτό σου είναι μια χαρά, αρκεί να το ισορροπείς με αρκετές ερωτήσεις και να ακούς πραγματικά τι απαντήσεις έχει να σου δώσει το ραντεβού σου.

Ο σκοπός του να γνωρίσεις κάποιον και να φλερτάρεις μαζί του είναι για να διαπιστώσεις αν ταιριάζετε. Πως αλλιώς θα το μάθεις χωρίς να ακούς και να κάνεις ερωτήσεις;

8) Να είσαι στην ώρα σου

Το να αργείς τόσο όσο είναι κάτι που μπορεί να δείχνει χαριτωμένο στις ταινίες, αλλά μην υποτιμάς το γεγονός ότι το να φτάσεις αργά μπορεί να οδηγήσει στο να χάσεις την ευκαιρία να γνωρίσεις έναν ποιοτικό σύντροφο.

Το να καθυστερείς δίνει την εντύπωση ότι δεν παίρνεις στα σοβαρά την νέα σου γνωριμία. Δείχνει ότι θεωρείς πως ο δικός σου χρόνος είναι πιο σημαντικός από του ραντεβού σου και όταν αυτό συμβαίνει, ακόμα και οι πιο συγχωρητικοί άντρες είναι πιθανό να αποφασίσουν ότι τελείωσε η σχέση σας πριν καν ξεκινήσει.

9) Επιβράδυνε για να Επιταχύνεις

Στα πρώτα στάδια του φλερτ, όλοι ενθουσιαζόμαστε και η χημεία στον χώρο είναι σε υψηλά επίπεδα. Είναι λοιπόν σημαντικό να κρατήσεις τις ορμόνες σου υπό έλεγχο. Γιατί;

Επειδή θα σε βοηθήσει να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις σχετικά με την επιλογή μιας μακροχρόνιας σχέσης.

Η συμβουλή μου είναι να απέχεις από το σεξ μέχρι να καταλάβεις με τι τύπο ανθρώπου έχεις να κάνεις. Μερικές φορές συνειδητοποιούμε με τι άνθρωπο έχουμε να κάνουμε όταν έχουμε προχωρήσει στην σεξουαλική πράξη και αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μας ταιριάζει καθόλου. Γλίτωσε χρόνο καλύτερα και ενέργεια μέχρι να συναντήσεις τον κατάλληλο.

10) Οριοθέτησε τα θέλω σου από το πρώτο ραντεβού

Να βάζεις όρια είναι απαραίτητο και σημαντικό κομμάτι στο φλερτ και τα ραντεβού.

Όταν δεν οριοθετείς τα θέλω σου και τον εαυτό σου, είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς σε μια σχέση που θα έχει από νωρίς προβλήματα. Το να βρεθείς απέναντι σε έναν άνθρωπο που δεν έχετε κοινές απόψεις, θα οδηγήσει την σχέση σε αποτυχία.

Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να εστιάσεις στα σημαντικά κομμάτια όπως «είμαι προτεραιότητα στην ζωή του» και όχι «είναι ψηλός με ακριβό αυτοκίνητο».

Είναι αναγκαίο λοιπόν να γνωρίζεις αυτά που θέλεις και να βγεις στον κόσμο του φλερτ και των ραντεβού συνειδητοποιημένη. Έτσι θα μπορείς να καταλάβεις αν ένα δεύτερο ραντεβού αξίζει τον χρόνο και την ενέργεια σου.

Με όλους αυτούς τους τρόπους λοιπόν, αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να επιλέξεις τον ιδανικό σύντροφο και να βγεις δυναμικά στο χώρο του φλερτ γνωρίζοντας ποια είσαι και τις προσδοκίες σου.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.