Διεκδικώντας ξανά αυτόν που Ξέφυγε... - Women's Bible

Διεκδικώντας ξανά αυτόν που Ξέφυγε…

Διεκδικώντας ξανά τον άνδρα που Ξέφυγε...

Ακούμε την ίδια ιστορία ξανά και ξανά. Τον ήξερες από παλιά, ήσασταν ίσως φίλοι, σου άρεσε αλλά ποτέ δεν έγινε κάτι μεταξύ σας. Ίσως πάλι να είναι κάποιος που βγήκατε μερικές φορές αλλά πάλι ενώ σου άρεσε δεν προχωρήσατε ιδιαίτερα. Όπως και αν έχει, νιώθεις πως ο άνδρας αυτός σου ξέφυγε και τον θέλεις απεγνωσμένα.

Μπορεί να είναι οποιοσδήποτε άνδρας, να ήρθε στη ζωή σου οποιαδήποτε στιγμή. Ένα πράγμα ωστόσο είναι κοινό: δεν το φτάσατε μέχρι τέλους, δεν έγινε κάτι ενώ το ήλπιζες, και τώρα το αίσθημα του ανικανοποίητου σε τρώει, είτε το παραδέχεσαι είτε όχι. Τι ζητάς; Απλώς, μια ακόμη ευκαιρία με αυτόν που ξέφυγε.

Πόσο πολύ το θέλεις;

Το να κερδίσεις έναν άνδρα αξίας δεν είναι κάτι το εύκολο. Αν ψάχνεις κάτι εύκολο, λάθος στόχο έχεις διαλέξει. Δεν έχω μαγικά λόγια, δεν ξέρω να σου πω πώς θα τον υπνωτίσεις για να σε διεκδικήσει για παράδειγμα. Αυτό που θα σου πω απαιτεί κόπο. Και θυσίες. Και να βουτήξεις στα βαθιά.

Βήμα πρώτο: Να εξαφανιστείς

Να εξαφανιστείς. Ναι. Όχι προφανώς από τη δουλειά σου, ή από υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Αλλά να φροντίσεις να σε βλέπουν όσο το δυνατόν λιγότερο για τις επόμενες μέρες. Όλοι, όχι μονάχα εκείνος. Εκείνος να μην σε βλέπει καθόλου.

Βήμα δεύτερο: Να επινοήσεις τον εαυτό σου από την αρχή

Πώς μπορείς λοιπόν να το κάνεις; Μπορείς να αρχίσεις γυμναστική, γιόγκα, διαλογισμό; Να αρχίσεις πρόγραμμα διατροφής; Να πιάσεις το διάβασμα; Να ανανεώσεις την ντουλάπα σου και το στυλ σου;

Εσύ ξέρεις τι σου χρειάζεται. Πώς μπορείς να ανανεωθείς, να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, να μεταμορφωθείς. Πρόσεξε, αν το αποφασίσεις, σημαίνει να ακολουθήσεις απαρέγκλιτα το πρόγραμμά σου. Σημαίνει αφοσίωση, σημαίνει δέσμευση.

Βήμα τρίτο: Η επιστροφή

Σαν τους παλιούς ήρωες, είπαμε, θα αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου.  Πες πως άλλαξες ρούχα και επίσης είσαι πιο δυνατή, πιο σοφή και πιο fit και γυμνασμένη. Αν έκανες σωστά το δεύτερο βήμα ο κόσμος θα το προσέξει και θα ακούσεις πολλά θετικά σχόλια. Θα το προσέξει και εκείνος σίγουρα.

Κέρδισες πολλά για τον εαυτό σου, κέρδισες και την προσοχή του. Προχώρα λοιπόν να δρέψεις το αποτέλεσμα των κόπων σου. Είναι η ώρα να του δείξεις με τρόπο πως σου αρέσει και να του το κάνεις πιο απλό να σε διεκδικήσει.Διεκδικώντας ξανά τον άνδρα που Ξέφυγε...

Γιατί χρειάζονται αυτά τα τρία βήματα;

Γιατί αυτός έχει ήδη μια συγκεκριμένη εικόνα για σένα, επίσης λογικά τον περιτριγυρίζες και ήσουν δεδομένη. Οπότε το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να εξαφανιστείς για να σταματήσει αυτό.

Παράλληλα θες όταν επιστρέψεις να είσαι εντελώς ανανεωμένη, όχι η παλιά γυναίκα που ήξερε. Άρα στο δεύτερο βήμα, θα κάνεις ότι χρειάζεται για να βελτιωθείς. Και μόνο αφού αλλάξεις και περάσει καιρός θα κάνεις θριαμβευτική επιστροφή.  Το ιδανικό είναι όταν σε δει, να σε νιώσει εντελώς ανανεωμένη, εντελώς διαφορετική από ότι σε θυμόταν.

Απαραίτητη Σημείωση

Μας ρώτησες πως θα τον κάνεις να σε κυνηγήσει και σου είπαμε, κάνοντας το καθήκον μας. Από εκεί και πέρα, για να είσαι τίμια και εσύ με τον εαυτό σου, σκέψου:

Είναι όντως τόσο ξεχωριστός για εσένα αυτός ο άνδρας; Αξίζει να καταβάλεις τόσο κόπο και προσπάθεια για τον συγκεκριμένο; Μήπως τον θες μόνο και μόνο από εγωισμό επειδή σου ξέφυγε;

Γιατί, όπως το σκέφτομαι, είναι πολύ πιθανό να έχεις φάει κάποιο κόλλημα. Και αν είναι έτσι, προτού κάνεις οτιδήποτε, διάβασε πρώτα το σχετικό άρθρο.

Για οτιδήποτε άλλο είμαι στη διάθεσή σου.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.