Τι Ψάχνουν στα Αλήθεια οι Άνδρες σε μια Γυναίκα - Women's Bible

Τι Ψάχνουν στα Αλήθεια οι Άνδρες σε μια Γυναίκα

Τι ψάχνουν στα αλήθεια οι άνδρες σε μια γυναίκα, Μήπως η ανάγκη μας για έρωτα αποτελεί φυγή;

Αναρωτήθηκες ποτέ τι ψάχνουν οι άνδρες σε μια γυναίκα;

Μελαχρινή ή ξανθιά; Αδύνατη ή με καμπύλες;

Ένιωσες ποτέ απόγνωση όταν είδες να διαλέγει «εκείνη» και όχι εσένα;

Θέλω να ξέρεις, ότι ακόμα και εάν κάθε άνδρας ψάχνει έναν συγκεκριμένο τύπο γυναίκας, αυτό που στα αλήθεια θέλει είναι η ποιότητα που έχει να προσφέρει κάθε γυναίκα.

Έτσι λοιπόν, μην αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών σου και μην ακολουθήσεις την τελευταία δίαιτα της Jennifer Aniston, αλλά ας δούμε μαζί όλα αυτά που έχουν πραγματική σημασία.

Το μυστικό του τι θέλουν πραγματικά οι άνδρες από μια γυναίκα

#1 Ψάχνουν Εμπιστοσύνη

Η εμπιστοσύνη είναι πολύ σημαντική για έναν άνδρα. Χρειάζεται μια γυναίκα που να ξέρει ότι μπορεί να εμπιστεύεται ανά πάσα στιγμή.

Όπως θέλουμε εμείς να μπορούμε να εμπιστευτούμε έναν άνδρα, έτσι και εκείνοι ψάχνουν γυναίκες που θα τους προσφέρουν αυτό ακριβώς. Μια γυναίκα που ότι λέει θα το κάνει, θα κρατάει τον λόγο της και θα μπορεί να την ακολουθήσει.

#2 Να ακούς

Το να μπορείς να σταθείς σε μια συζήτηση είναι κάτι που οι άνδρες το εκτιμούν. Αλλά ακόμα περισσότερο ψάχνουν για μια γυναίκα που θα μπορεί να τους ακούει.

Όταν διαπιστώσουν ότι είναι κάτι που μπορείς να κάνεις, τότε είναι πιο πιθανό να σε δουν ως γυναίκα για μακροχρόνια σχέση. Όταν ακούς τι έχει να σου πει, σε βλέπει ως ζεστή, τρυφερή και θηλυκή προσωπικότητα.

#3 Ψάχνουν Σεβασμό

Η μεγαλύτερη ανάγκη ενός άνδρα είναι να νιώθει σεβασμό, αντίθετα η μεγαλύτερη ανάγκη μιας γυναίκας είναι να νιώθει αγάπη.

Ο άνδρας θέλει σεβασμό και εμπιστοσύνη. Για την ακρίβεια νιώθει περισσότερη έλξη για μια γυναίκα που τον σέβεται αλλά σέβεται και τον εαυτό της.

#4 Να τον αποδέχεσαι για αυτό που είναι

Θέλει πάνω απ’όλα να τον αγαπάς για αυτό που είναι, ανεξάρτητα με τα χαζά μικροπράγματα που κάνει. Θέλει να νιώθει την αγάπη σου ανεξάρτητα με τα προβλήματα στη σχέση. Όταν το νιώθει αυτό θα είναι και πρόθυμος να λύσετε οτιδήποτε προκύψει.

#5 Να του βγάζεις τον καλύτερο του εαυτό

Οι άνδρες κατά βάση ψάχνουν μια γυναίκα που θα τους κάνει να νιώθουν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Θα νιώσει το πόσο καλύτερος γίνεται μαζί σου και κατά συνέπεια θα θέλει να περνάτε περισσότερο χρόνο μαζί.

#6 Θέλει να γίνει ο ήρωάς σου

Κάθε άνδρας θέλει να σε κάνει χαρούμενη. Να νιώθει ότι μπορεί να σου δώσει όλα όσα χρειάζεσαι και ότι δεν θα χρειαστεί να κοιτάξεις κάπου αλλού για να βρεις προσοχή ή αγάπη.

Θέλει πραγματικά να γίνει ο ιππότης σου! Το κλειδί είναι να τον αφήσεις να σε κάνει χαρούμενη. Στους άνδρες αρέσει να τους έχεις ανάγκη με ένα συναισθηματικό υγιή τρόπο.

#7 Ψάχνουν Εκτίμηση

Πολλοί άνδρες μπορεί να μην το συνειδητοποιούν ή να μην το λένε αλλά αγαπούν την εκτίμηση. Αυτό που θέλουν περισσότερο είναι να τους εκτιμάς και να τους σέβεσαι. Παίρνουν μεγάλη ευχαρίστηση με το να σε κάνουν χαρούμενη και η αυθεντική εκτίμηση προέρχεται από αυτό.

Είναι ώρα λοιπόν να σταματήσεις να εστιάζεις στα αρνητικά και να παρατηρήσεις και να εκτιμήσεις αυτά που κάνει. Έτσι θα τον κάνεις να νιώσει υπέροχα. Είναι εύκολο για μας τις γυναίκες να εστιάζουμε σε πράγματα που δεν κάνει ο σύντροφος μας και ακόμη και να αποκτήσουμε εμμονή για αυτά. Μην το κάνεις και θα δεις έναν διαφορετικό άντρα δίπλα σου.

Όταν εστιάζεις στα αρνητικά ο σύντροφος σου θα νιώσει ότι έχει αποτύχει στο να σε κάνει χαρούμενη και θα κλειστεί στον εαυτό του. Για τους άνδρες, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να νιώθουν εκτίμηση και συγκεκριμένα από την γυναίκα που αγαπούν.

Θες να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή; Δες εδώ

#8 Να έχεις καλή επαφή με τα συναισθήματα σου

Προτιμά γυναίκες που είναι ξεκάθαρες με αυτά που σκέφτονται, τις απόψεις τους και τις αξίες τους και φυσικά δεν φοβούνται να το εκφράσουν. Η γυναίκα που μπορεί να εκφράζει αυτά που νιώθει χωρίς να περιμένει από εκείνον να διαβάσει το μυαλό της, είναι και πιο ελκυστική.

Πολλές παρεξηγήσεις δημιουργούνται από γυναίκες που ελπίζουν ότι ο σύντροφός τους θα ανακαλύψει με μαγικό τρόπο τι θέλει εκείνη μια δεδομένη στιγμή.

#9 Να είσαι ο εαυτός σου

Οι άντρες αγαπούν μια αυθεντική γυναίκα που είναι ικανή να μένει ο εαυτός της από το να αλλάζει περίβλημα και να γίνεται αυτό που θέλουν οι άλλοι από εκείνη. Θέλει να μην αλλάξει μετά την σχέση τους επειδή δεν θα νιώθει άνετα με τον εαυτό της και την προσωπικότητά της.

#10 Ψάχνουν Δυναμισμό και Αυτοπεποίθηση

Η γυναίκα που είναι χαρούμενη και άνετη με τον εαυτό της είναι όμορφη. Σε κανέναν δεν αρέσει όταν είσαι απελπισμένη, ανασφαλής και εξαρτάσαι από άλλους εύκολα. Αυτό θα τον απωθήσει. Αντίθετα η γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και υγιή αυτοεκτίμηση είναι σέξι.

#11 Να είσαι αυθόρμητη

Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες είναι λιγότερο αυθόρμητες από τους άντρες. Εκείνοι αγαπούν τον αυθορμητισμό. Ιδιαίτερα όταν γνωρίσουν μια γυναίκα που είναι αυθόρμητη και χαλαρή να αγκαλιάσει τον αυθορμητισμό της.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να τον αφήσεις να σε εκπλήξει και γιατί όχι να ξεκινήσεις τις εκπλήξεις και εσύ!

#12 Να είσαι παιχνιδιάρα

Ναι! Αγαπούν τον αυθορμητισμό σου και τα «παιχνίδια». Λατρεύουν να εκφράζονται μέσα από τις πράξεις. Οι γυναίκες είναι γνωστό ότι αναλωνόμαστε πολύ στο να μιλάμε.

Απόβαλε τις πολλές συζητήσεις και κάνε πράγματα μαζί του. Σπορ, χαζομάρες, παιχνίδια – γενικά να περνάτε καλά! Αυτή είναι μια ποιότητα που λατρεύουν.

#13 Ψάχνουν Τρυφερότητα

Όλοι προτιμούν κάποιον που είναι τρυφερός, για την ακρίβεια το να είσαι ευγενική και γλυκιά έχει μεγαλύτερη σημασία απ’όση φαντάζεσαι. Οι άνδρες αγαπούν να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα τρυφερή και ευγενική, ξέρεις την γλυκιά πλευρά μας.

#14 Χαμογέλα

Επίσης, αγαπούν το χαμόγελο. Είναι γεγονός ότι το χαμόγελο σου είναι το πρώτο που προσέχουν. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν όταν φλερτάρεις με κάποιον είναι να του χαμογελάσεις.

Αυτόματα θα σε κάνει πανέμορφη. Είναι επίσης ένα σημάδι για εκείνον. Ότι είσαι χαρούμενη που βρίσκεσαι μαζί του και θα τον κάνεις να θέλει να σε κάνει ακόμα περισσότερο.

#15 Ψάχνουν Εξυπνάδα

Είναι μύθος το ότι οι άνδρες προτιμούν δήθεν χαζές γυναίκες. Αυτό που με τίποτα δεν θέλουν είναι γυναίκες που δεν τους κάνουν χαρούμενους. Κι αυτοί απολαμβάνουν μια ουσιαστική συζήτηση με ροή. Για την ακρίβεια, το βρίσκουν σέξι!

#16 Ψάχνουν Στοργή

Οι άνδρες αγαπούν την σωματική επαφή. Ελκύονται από μια γυναίκα η οποία είναι ικανή να τους δίνει ελεύθερα προσοχή και στοργή. Έτσι νιώθουν επιθυμητοί και δυναμώνει η σύνδεσή μεταξύ σας.

#17 Να απολαμβάνεις το σεξ

Οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που να μπορεί να απολαμβάνει τον ίδιο και τον τρόπο που εκφράζει την αγάπη του. Έβαλα το σεξ τελευταίο γιατί συμβαίνει εύκολα στις μέρες μας. Δεν είναι όμως αυτό που θα τον κερδίσει. Ωστόσο, είναι σημαντικό όταν θα έχει διαπιστώσει τις προηγούμενες ποιότητες.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.