Πόσο να περιμένω για να κάνουμε Σεξ; - Women's Bible

Πόσο να περιμένω για να κάνουμε Σεξ;

Πόσο να περιμένω για να κάνουμε σεξ;

Πολλά διακυβεύονται στην αρχή μιας σχέσης, έτσι είναι αναμενόμενο να κάνεις στον εαυτό σου την ερώτηση «Πόσο να περιμένω για να κάνουμε Σέξ;».

Το σεξ είναι ένα πανέμορφο μέρος της σχέσης, αλλά όταν έρχεσαι τόσο κοντά τόσο νωρίς μπορεί να φέρει ταραχή στα συναισθήματα και να μπερδέψει μια κατά τ’ άλλα χαλαρή σχέση.

Όταν το προσεγγίζεις σωστά, θα είναι πιο υγιές για την αυτοεκτίμηση σου και τον συναισθηματικό σου κόσμο, χωρίς παράπλευρες απώλειες από λάθος επιλογή.

Μη με παρεξηγήσεις. Είμαι υπέρ του να διασκεδάζεις και να κάνεις τέλειο σεξ. Αλλά αν ψάχνεις μια μακροχρόνια σχέση και θες να γλιτώσεις χρόνο και πόνο, διάβασε παρακάτω.

«Πόσα ραντεβού να βγούμε πριν κάνουμε σεξ;»

Δεν υπάρχει μαγικός αριθμός ραντεβού.

Το να κοιμηθείς μαζί του ή να μην κοιμηθείς δεν είναι το βασικό ερώτημα. Τρίτο ραντεβού ή έκτο ραντεβού δεν έχει καμία σημασία. Εάν ο στόχος σου είναι μια σταθερή σχέση, τότε δώσε χρόνο.

Η καλύτερη συμβουλή μου: ανακάλυψε πριν αποφασίσεις.

Απόλαυσε το πρώτο στάδιο της σχέσης και ανακάλυψε στοιχεία του χαρακτήρα του αγαπημένου σου χωρίς να επενδύσεις ιδιαίτερα. Και ναι εννοώ το σεξ.

Έρευνες δείχνουν ότι η οξυτοκίνη, ορμόνη που παράγουμε αφού κάνουμε σεξ μας κάνει να συνδεόμαστε συναισθηματικά με τον άλλον. Αυτό από μόνο του μπορεί να μπερδέψει τα πράγματα από νωρίς κάνοντας σε να επενδύσεις πολύ νωρίς και να βασιστείς κατά βάση στην σεξουαλική έλξη.Πόσο να περιμένω για να κάνουμε σεξ;

Όταν αμφιβάλεις για το αν θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του, το καλύτερο είναι να περιμένεις.

Είναι προτιμότερο να περιμένεις και να κάνεις σεξ όταν αποφασίσεις ότι είναι ο κατάλληλος για σένα και ψάχνετε το ίδιο πράγμα από μια σχέση. Ψάξε για σημάδια που δείχνουν ότι τον ενδιαφέρεις και θέλει να σε κάνει χαρούμενη.

Παρατήρησε πως νιώθεις όταν είσαι δίπλα του. Αν είναι πολύ νωρίς για να πάρεις μια απόφαση απλά περίμενε.

Χρειάζεται να συνειδητοποιήσεις όμως ότι το να περιμένεις δεν είναι παιχνίδι, αλλά είναι ένας τρόπος να καταλάβεις τις προθέσεις του.

Εάν έχει στο μυαλό του μια μακροχρόνια σταθερή σχέση όπως και εσύ και θέλει να επενδύσει μαζί σου, τότε δεν θα τον νοιάζει να περιμένει. Η αναμονή έχει να κάνει με το να είσαι διατεθειμένος να επενδύσεις στο να γνωρίσεις τον άλλο καλύτερα.

Εάν αυτή η αναμονή είναι πηγή εκνευρισμού και πίεσης για εκείνον, τότε θα ξέρεις ότι δεν ψάχνετε το ίδιο. Οπότε και στις δύο περιπτώσεις είσαι κερδισμένη!

Δεν θα έρθει η καταστροφή του κόσμου αν περιμένεις

Όλα εξαρτώνται από το τι ψάχνεις. Πίστεψε με, καταλαβαίνω. Όταν είναι πολύ ελκυστικός και σέξι σου φαίνεται πολύ καλή ιδέα να κάνεις το οτιδήποτε μαζί του.

Αλλά άσε με να σε βοηθήσω. Εάν πραγματικά ψάχνεις μια σοβαρή μακροχρόνια σχέση με έναν άντρα ώριμο… Θα σε περιμένει.

Βλέπω πολλούς που περιμένουν κάθε μέρα. Δεν είμαστε οι μόνες που ψάχνουμε κάτι σοβαρό και θέλουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η νέα μας γνωριμία.

Οι άντρες που είναι έτοιμοι για σχέση θέλουν να ξέρουν αν το βλέπεις και εσύ σοβαρά. Και αν προχωρήσεις γρήγορα θα αναρωτηθούν κατά πόσο τους παίρνεις σοβαρά.

Είναι ιδανικό να περιμένεις μέχρι να σου παρέχει εμπιστοσύνη, ασφάλεια και ειλικρίνεια και να δημιουργήσετε μια ουσιαστική σύνδεση. Φρόντισε φυσικά να του παρέχεις και συ τα ίδια.

Με την ευκαιρία, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μην περιμένεις. Απλά θα είναι ακόμα πιο δύσκολο μετά να έχεις ξεκάθαρο τοπίο.

Πως θα ξέρεις αν είναι έτοιμος για σχέση

Δεν μπορείς να κάνεις και πολλές υποθέσεις σχετικά με αυτό. Ένας ώριμος άντρας που ψάχνει για σχέση θα στο πει και θα είναι ξεκάθαρος με αυτό. Τελεία.

Αν τα πράγματα πηγαίνουν καλά και προχωράνε τα ραντεβού σας αρκετά ικανοποιητικά, θα σε ρωτήσει σίγουρα για αποκλειστικότητα.

Στους ώριμους άντρες, που έχουν στο μυαλό τους την σχέση, δεν αρέσει να παίζουν παιχνίδια. Απλά θέλουν να γνωρίσουν μια αξιόλογη γυναίκα, να περάσουν όμορφα μαζί της, να την γνωρίσουν καλά και τελικά να καταλήξουν μαζί της. Ένας τέτοιος τύπος θα το κάνει αρκετά ξεκάθαρο, πίστεψε με.

Είναι τύπος που υπολογίζει και δίνει αξία στο να αναπτύξει σεβασμό και ειλικρίνεια. Θα δείξει το ενδιαφέρον του και θα αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς πίεση και όμορφα.

Θες να διαχειρίζεσαι τα ραντεβού σου με το σωστό τρόπο; Δες εδώ

«Ποιά είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε σεξ;»

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξέρεις τι θέλεις προκειμένου να νιώσεις ασφαλής συναισθηματικά και φυσικά. Αυτό είναι καλό να το ξεκαθαρίσεις πριν κοιμηθείς μαζί του.

Θέλεις αποκλειστικότητα; Θέλεις να νιώθεις ασφάλεια; Να σε σέβονται; Ότι και να είναι αυτό που επιθυμείς θα πρέπει να κάνεις μια ώριμη συζήτηση σχετικά με το σεξ, πριν προχωρήσουν τα πράγματα και δεν μπορείτε να αντισταθείτε.

Θα πρέπει να είσαι έτοιμη να τον κοιτάξεις στα μάτια και να κάνεις αυτή την συζήτηση μαζί του σχετικά με την σχέση σας, το σεξ και τι χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφαλής και εμπιστοσύνη. Εάν δεν μπορείς να νιώσεις όλα αυτά ή εάν δεν αντιδράσει με καλό τρόπο, τότε μην το κάνεις και μην χάνεις τον χρόνο σου.

Πολλές μαθήτριες μου νόμιζαν ότι είχαν σχέση αποκλειστικότητας και λίγο αργότερα ανακάλυψαν ότι ο αγαπημένος τους δεν ένιωθε το ίδιο.

Αυτό συμβαίνει όταν υποθέτουμε και βγάζουμε συμπεράσματα για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας, χωρίς να κάνουμε μια ανοιχτή συζήτηση για τα συναισθήματα και τις προσδοκίες του καθενός.

Βρες τις λέξεις. Δεν χρειάζεται να είναι τρομακτικές απλά πες του ότι σκέφτεσαι. Οφείλεις να μάθεις αν βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος και έχετε κοινές προσδοκίες.

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το να περνάς καλά και να απολαμβάνεις την σεξουαλική επαφή. Είναι  στην ανθρώπινη φύση μας να θέλουμε να κάνουμε σεξ και να το απολαμβάνουμε. Αλλά εάν έχεις κάτι περισσότερο από αυτό στο μυαλό σου, ακολούθησε αυτές τις συμβουλές.

Σου εγγυώμαι ότι θα περιορίσουν την απογοήτευσή σου και θα σε βοηθήσουν σημαντικά να βρεις την ευτυχία που αξίζεις.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.