Πως να φλερτάρεις με Αυτοπεποίθηση - Women's Bible

Πως να φλερτάρεις με Αυτοπεποίθηση

Πως να φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση, Πως να ξεκινήσεις συζήτηση με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει

Το φλερτ σε αγχώνει και είναι κατανοητό. Περνάνε διάφορα πράγματα από το μυαλό σου. Αναρωτιέσαι αν φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση, σκέφτεσαι αν γελάς πολύ ή λίγο, αν μιλάς πολύ ή καθόλου, αν έχεις ντυθεί καλά και διάφορα άλλα.

Αν φλερτάρεις γιατί θέλεις να γνωρίσεις τον άλλον, η προτεραιότητά σου θα πρέπει να είναι να του δείξεις πως σου αρέσει και όχι να προσπαθείς με κάθε τρόπο να τον κάνεις να κολλήσει με εσένα. Θέλεις να του δείξεις ότι σε ενδιαφέρει σαν άνθρωπος και θέλεις να τον γνωρίσεις.

Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και να διώξεις από το μυαλό σου το «Πως θα τον κάνω να κολλήσει μαζί μου». Αυτό που θέλεις είναι να γνωριστείτε. Όλα τα άλλα θα έρθουν στην πορεία.

Δες λοιπόν τι πρέπει να κάνεις στο ραντεβού με έναν άνθρωπο που σου αρέσει, ώστε να κυλήσει πιο χαλαρά και με λιγότερο άγχος.

7 Τρόποι να φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση

#1 Να είσαι αυθεντική

Όλες αυτές οι συμβουλές που διαβάζεις στα αμέτρητα άρθρα για το φλερτ, δεν κάνουν τίποτα από μόνες τους. Δεν μπορείς να βγεις ραντεβού και να λες τις ατάκες που διάβασες κάπου. Πρέπει να τις φέρεις στα δικά σου δεδομένα και να βάλεις τη δική σου πινελιά σε αυτές.

Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και όχι αυτό που διάβασες σε ένα άρθρο. Θέλεις το άλλο άτομο να γνωρίσει εσένα, έτσι δεν είναι; Όχι έναν άνθρωπο ψεύτικο. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο αυθεντική γίνεται ώστε να μπορέσει να σε γνωρίσει. Ακόμα και αν δεν τα βρείτε δεν πειράζει. Όλα είναι μέσα στη ζωή.

Δε χρειάζεται να δείξεις ένα ψεύτικο εαυτό προκειμένου να αρέσεις σε όλους. Το ζητούμενο δεν είναι να αρέσεις σε όλους, αλλά σε αυτούς που σου αρέσουν.

#2 Κοίταξέ τον

Μπορεί να σου ακούγεται απλό, αλλά είναι πολύ σημαντικό. Το να κοιτάς κάποιον στα μάτια δε δείχνει μόνο ότι σου αρέσει, αλλά και πως τον ακούς. Πρόσεξε όμως. Μην τον κοιτάζεις έντονα και επίμονα. Κοίταξέ τον με βλέμμα φυσικό και χαλαρό. Δε θέλεις να τον τρομάξεις, αλλά να καταλάβει πως έχει κερδίσει την προσοχή σου.

#3 Άσε τη συζήτηση να σε οδηγήσει

Αυτό είναι παρόμοιο με το πρώτο που σου είπα, το να είσαι αυθεντική. Μη σκέφτεσαι πως πρέπει να συζητήσεις για συγκεκριμένα πράγματα. Άσε τη κουβέντα να κυλήσει και να σε οδηγήσει από μόνη της.

Είναι λογικό να είστε και οι δύο αγχωμένοι καθώς είναι το πρώτο σας ραντεβού, αλλά μη φορτώνεις τον εαυτό σου με παραπάνω άγχος. Θα ξεκινήσετε να μιλάτε για ένα θέμα και στην πορεία θα προκύψουν και άλλα θέματα συζήτησης. Είναι κάτι που θα έρθει φυσικά, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις ούτε και να αγχωθείς για αυτό.3 τρόποι για να σε προσεγγίζουν και φλερτάρουν περισσότερο, Πως να φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση

#4 Κάνε κομπλιμέντα

Καταλαβαίνω πως ίσως σου είναι δύσκολο να κάνεις κομπλιμέντα, γιατί αυτό σημαίνει πως θα ρίξεις κάποιες από τις άμυνές σου. Τα κομπλιμέντα δείχνουν την άποψη που έχεις για τον άλλον. Δείχνουν πως σου αρέσει το στυλ, η προσωπικότητα αλλά και η εμφάνισή του.

Γίνεσαι ειλικρινής απέναντί του και «ευάλωτη». Κάνε κάποιο κομπλιμέντο και θα δεις πως θα το εκτιμήσει και θα αισθανθεί καλύτερα.

#5 Κάνε ερωτήσεις

Πρόσεξε! Δεν εννοώ να του κάνεις ανάκριση. Άκου όσα σου λέει και κάνε ερωτήσεις πάνω σε αυτά. Με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις πως τον ακούς προσεκτικά και ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα πράγματα γι’ αυτόν.

Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγεις και να αρχίσεις την «ανάκριση», οπότε πρόσεχε μην τον πιέσεις με τις ερωτήσεις σου. Θέλεις να δείξεις πως ενδιαφέρεσαι, όχι να μάθεις μέχρι και το ΑΦΜ του.

#6 Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου

Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό σε ένα ραντεβού, καθώς βοηθάει να σπάσει ο πάγος. Πείραξε τον για κάτι που παρατήρησες ή είπε, αλλά με προσοχή. Δε θέλεις να τον προσβάλεις. Θέλεις να γνωριστείτε και να περάσετε καλά.

Δε δέχονται όμως όλοι οι άνθρωποι το χιούμορ. Οπότε αν τον δεις πως ενοχλείται ή δεν καταλαβαίνει το χιούμορ σου, προσπάθησε να το περιορίσεις.

#7 Χαμογέλα

Το χαμόγελο καθώς μιλάς με κάποιον μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στο ραντεβού. Δείχνει στον άλλον πως είναι ξεχωριστός και πως περνάς καλά μαζί του. Του δίνει το οκ πως όσα λέει και κάνει είναι σωστά και πρέπει να συνεχίσει να τα κάνει.

Το ξέρω πως το φλερτ σε δυσκολεύει και σε αγχώνει, αλλά δε θα έπρεπε. Προσπάθησε να είσαι πιο χαλαρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Χρησιμοποιώντας τα παραπάνω, θα δεις πως θα γίνει πολύ πιο εύκολο. Μη ξεχνάς να το απολαμβάνεις!

Θες να φλερτάρεις αποτελεσματικά και με αυτοπεποίθηση; Δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.