Χρειάζεσαι περισσότερη Θηλυκότητα για να είσαι Ελκυστική στους Άνδρες; - Women's Bible

Χρειάζεσαι περισσότερη Θηλυκότητα για να είσαι Ελκυστική στους Άνδρες;

Χρειάζεσαι περισσότερη Θηλυκότητα για να είσαι Ελκυστική στους άνδρες;

Θεωρώ ότι οι γυναικείες συμβουλές φλερτ που αναφέρονται σε μπλοκαρισμένα chakra και σε αναγκαιότητα επαφής με την θηλυκή μας πλευρά είναι περιοριστικές και καθόλου βοηθητικές. (Ποιος είναι κατάλληλος για να καθορίσει τι είναι και τι δεν είναι «θηλυκό» και επίσης πώς ακριβώς αυξάνεις την θηλυκότητα σου;)

Ως Dating Coach προτιμώ να δίνω έμφαση σε πρακτικά μικρά βήματα τα οποία ο κόσμος θα μπορεί να εφαρμόσει με ρεαλιστικούς όρους στην καθημερινότητα του. Επίσης πιστεύω ότι λέγοντας σε μία γυναίκα «πώς να είναι γυναίκα», την πατρονάρεις. Συνεπώς, διαφωνώ.

Βέβαια να ξεκαθαρίσουμε κιόλας ότι η λέξη «θηλυκότητα» δεν είναι κακή λέξη. Δεν χρειάζεται να σημαίνει ότι είσαι χαζοβιόλα υποκρίτρια. Αντίθετα, μπορεί να σημαίνει κάτι πολύ ισχυρό.

Αν το πρόβλημα σου είναι η λέξη, μπορούμε από εδώ και πέρα να χρησιμοποιούμε την φράση «πιο ανοιχτή», με την έννοια του τι είναι καλό για εσένα και συγχρόνως προσελκύει περισσότερους ανθρώπους στην ζωή σου.

Όμως, τι πραγματικά σημαίνει αυτό για εσένα και για τις αλλαγές στην ζωή σου που θέλεις να δημιουργήσεις;

Σημείωση: σιχαίνομαι τις συμβουλές που ξεκινάνε με το «απλά να έχεις αυτοπεποίθηση». Η απάντηση σε αυτό είναι πάντα «Ναι, ok! Αλλά πώς;»

Οπότε, ορίστε μερικά απλά πρακτικά πραγματάκια που μπορούν να σε κάνουν να είσαι πιο ανοιχτή (θηλυκή) ώστε να προσελκύεις περισσότερους άντρες (και γυναίκες).

#1 Για να έχεις περισσότερη θηλυκότητα, γίνε πιο δεκτική

Ξεκίνα να δέχεσαι πράγματα. Και δεν αναφέρομαι στο σεξ. Πάντα εκπλήσσομαι από το πόσες απίστευτα φανταστικές γυναίκες, που είναι διατεθειμένες να δώσουν και να δώσουν πράγματα στον σύντροφο τους, αντιστέκονται στο να δεχτούν βοήθεια.

Αυτό που θέλεις είναι να ελκύεις συντρόφους οι οποίοι θα καλύπτουν τις ανάγκες σου και θα είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι.

Ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσεις να είσαι πιο δεκτική είναι όταν κάποιος θα προσφερθεί να κάνει κάτι για εσένα (είτε αυτό είναι το να σου δώσει το παλτό του επειδή κρυώνεις είτε το να σου αγοράσει ένα καφέ) να πεις «ευχαριστώ πολύ» και να απολαύσεις την περιποίηση.

#2 Δείξε περισσότερη θηλυκότητα αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά

 Μία φοβερή τακτική του φλερτ για τις γυναίκες είναι να αφήνεις πράγματα να αιωρούνται και να μην χρησιμοποιείς άμεσες προτάσεις. Για παράδειγμα, αντί να πεις «Ας φασωθούμε στον καναπέ» μπορείς να πεις «Αυτός είναι πολύ ωραίος καναπές…» και να αφήσεις το άλλο άτομο να συμπληρώσει τα κενά.

Πριν βέβαια φτάσετε σε αυτό το στάδιο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εκφράσεις όπως «ίσως θα μπορούσες να με πείσεις για…». Αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά και αβέβαια, αφήνεις και χώρο για έξαψη και σεξουαλική ένταση.

 Επίσης, σε κάθε περίπτωση, είναι ωραίο να ξέρεις ότι και ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου σκέφτεται με αυτό τον τρόπο.Χρειάζεσαι περισσότερη Θηλυκότητα για να είσαι Ελκυστική στους άνδρες;

#3 Πες «Ναι» στο καινούριο

Όποτε έχω συνάντηση με κάποια μαθήτρια της οποίας το μυαλό λειτουργεί κατά βάση με λίστες, πάντα αναρωτιέμαι αν ψάχνει για κάποιον σύντροφο ή για το δήθεν κοινωνικό status που θα της προσφέρει η ύπαρξη ενός συντρόφου.

Νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι στο πόσο άσχημα φαίνεται στο profile σου του Tinder το «ενδιαφέρομαι μόνο για ψηλούς άντρες». Αυτό που εννοώ είναι ότι πώς θα σου φαινόταν αν έβλεπες στο profile ενός τύπου το «ενδιαφέρομαι μόνο για 75D»; Σίγουρα θα έβγαιναν μαχαίρια.

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την ισότητα και την διαφορετικότητα συγχρόνως, τότε δεν είναι ότι καλύτερο να ασκείς κριτική στο σώμα του άλλου και μάλιστα με αυτό τον τρόπο. Μένοντας ανοιχτόμυαλη θα βοηθηθείς και εσύ η ίδια.

Μπορεί να μην είναι ο κλασικός τύπος της αρεσκείας σου ή μπορεί κανονικά να μην πήγαινες για το πρώτο ραντεβού στον ζωολογικό κήπο. Αν όμως συμφωνήσεις για αρχή με όλη αυτή την καινούργια εμπειρία, στην ουσία θα ανανεώσεις την ρουτίνα σου και μάλιστα με κάποιον που εσύ επέλεξες.

Πάντα να βάζεις πιο πάνω το πώς σου συμπεριφέρονται οι άνθρωποι, από την εξωτερική τους εμφάνιση.

#4 Δείξε περισσότερη θηλυκότητα κρατώντας τις ερωτήσεις σε ένα μίνιμουμ

Το να κάνεις γενικές ερωτήσεις είναι σπάνια αποτελεσματικός τρόπος για να μάθεις  περισσότερα πράγματα για κάποιον. Αντίθετα, εγώ θα αντικαθιστούσα την ανάγκη του να καλύψεις την αμήχανη σιωπή, με μία ανοιχτή δήλωση.

Ας πούμε κάτι σαν «Ακόμα προσπαθώ να συνηθίσω το πόσο ζέστη έχει η Αθήνα, από τότε που γύρισα.». Αυτό δημιουργεί την περιέργεια στον άλλο να ρωτήσει «Πού ήσουν πιο παλιά;».

 Συνήθως αυτή η προσέγγιση είναι πιο κομψή και αποτελεσματική στο να κυλήσει ομαλά η συζήτηση σας, από το να πεις κάτι του στυλ «Μόλις επέστρεψα από διακοπές. Εσύ τι έχεις σχεδιάσει για τις διακοπές φέτος;».

Επιπλέον, ποιος δεν θέλει να συνομιλεί με έναν καλό ακροατή;

Θες να αυξήσεις την θηλυκή σου ενέργεια; Δες εδώ

#5 Η σωστή γλώσσα σώματος παίζει ρόλο

 Γλώσσα του σώματος. Τα σταυρωμένα χέρια ή η τσάντα σου σφιχτά στην αγκαλιά σου είναι ξεκάθαρη δήλωση του «μην πλησιάζεις». Αυτό δεν είναι κακό, αν όντως έτσι νιώθεις.

Ωστόσο, πολλοί άντρες σήμερα διστάζουν να πλησιάσουν γυναίκες που εκφράζουν αντίσταση μέσω της γλώσσας του σώματος τους. Αν πραγματικά θέλεις να σε προσεγγίζουν ευγενικοί άντρες, εφάρμοσε μία πιο θετική στάση σώματος που θα στέλνει το μήνυμα «είμαι ανοιχτή για επικοινωνία». Έτσι θα εκπέμπεις και περισσότερη θηλυκότητα.

#6 Άσε τα πραγματα να κυλήσουν μόνα τους

 Καταλαβαίνω ότι θέλεις πάρα πολύ να τον ρωτήσεις γιατί δεν επικοινώνησε 2 μέρες ή τι είναι αυτό που θέλει… όμως πρέπει να χαλαρώσεις και να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

Σου υπόσχομαι ότι αν το κάνεις αυτό, θα μπορέσεις να καταλάβεις περισσότερα πράγματα για τον χαρακτήρα του και το τι άνθρωπος είναι και επιπλέον θα μάθεις να διαχειρίζεσαι το συναίσθημα του «αγνώστου».

Συχνά, όταν βγαίνεις ραντεβού, δεν θα ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι. Οπότε, είναι καλύτερο να αρχίσεις να νιώθεις άνετα με την αβεβαιότητα, παρά να βιάσεις μία δέσμευση με έναν τύπο που μόλις γνώρισες. Όλο αυτό δεν είναι παθητικό, αλλά απίστευτα δυναμικό.

Όλα τα παραπάνω είναι μερικά από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να είσαι πιο ανοιχτή στην ιδέα των γνωριμιών και έτσι να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Εννοείται, ότι δεν πρέπει να προσπαθήσεις να γίνεις κάτι που δεν είσαι. Απλά, να βγάλεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Όσο καλύτερα αντιλαμβάνεσαι το πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επικοινωνία, την γλώσσα του σώματος και την στάση ζωής, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.

Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν περιμένουν τα πράγματα να γίνουν από μόνα τους. Τα επιδιώκουν και τα δημιουργούν.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.