3 Τρόποι για να σε Προσεγγίζουν Περισσότερο για φλερτ - Women's Bible

3 Τρόποι για να σε Προσεγγίζουν Περισσότερο για φλερτ

3 τρόποι για να σε προσεγγίζουν και φλερτάρουν περισσότερο, Πως να φλερτάρεις με αυτοπεποίθηση

Βγαίνεις έξω και νιώθεις πως οι άνδρες αντί να σε προσεγγίζουν σε αποφεύγουν; Εάν ναι να ξέρεις πως αυτό οφείλεται σε κάποια βασικά κοινωνικά λάθη που ενδεχομένως να κάνεις.

Πράγματα που αν τα αλλάξεις μπορείς να δεις θεαματική αλλαγή στη στάση που έχουν οι άνδρες απέναντι σου. Για αυτό το λόγο φρόντισε να κάνεις τα εξής:

#1 Αν θες να σε προσεγγίζουν περισσότερο, χαμογέλα περισσότερο

Φέρσου σαν να διασκεδάζεις όταν είσαι έξω (το όποιο ούτως ή άλλως θα έπρεπε να γίνεται). Ακόμα περισσότερο όταν βρίσκεσαι κοντά σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αυτό μπορεί να ακούγεται χαζό σε κάποιες από εσάς, αλλά πιστέψτε με υπάρχει λόγος που το βάζω στο νούμερο ένα και αυτό γιατί η πλειοψηφία των γυναικών δεν ακολουθεί αυτή την απλή τακτική.

Χρειάζεται να ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ. Χαμογέλα, κινήσου με αυτοπεποίθηση, κράτα οπτική επαφή μαζί του και να θυμάσαι να έχεις τα χέρια σου ελευθέρα και όχι μαζεμένα.

Οι γυναίκες συχνά δεν συνειδητοποιούν ότι όταν νιώθουν φόβο, άγχος ή γενικότερα όταν βρίσκονται έξω από τα νερά τους, συχνά μοιάζουν θυμωμένες ή ενοχλημένες και κατά συνέπεια δεν τις προσεγγίζουν.

Για αυτό το λόγο, οι περισσότεροι άνδρες προσεγγίζουν γυναίκες που φαίνονται πιο φιλικές και ανοιχτές. Χαλάρωσε λοιπόν και προσποιήσου φιλικότητα και αυτοπεποίθηση, ακόμα και όταν δεν το νιώθεις. Μόνο τότε θα σε προσεγγίσουν.

Μίλα και γέλα με του φίλους σου, χαμογέλα όταν μιλάς στο τηλέφωνο με κάποιον φίλο σου ή όταν στέλνεις κάποιο μήνυμα. (Έτσι θα αναρωτηθεί το γιατί). Θέλεις να περάσεις το μήνυμα ότι είσαι διασκεδαστική και ότι έχεις μια υπέροχη ζωή γεμάτη καλούς φίλους, στην οποία θα θελήσουν να είναι μέρος.

Μην κάθεσαι με μια αδιάφορη έκφραση στο πρόσωπο σου, προσπαθώντας να δείχνεις χαλαρή ή περιμένοντας να σε προσεγγίσει. Θα σκεφτεί ότι δεν είσαι φιλική ή ότι είσαι ψυχρή.Χαμόγελο: τόσο απλό, μα τόσο δυνατό, 3 τρόποι για να σε προσεγγίζουν και φλερτάρουν περισσότερο

Πίστεψε με, οι άνδρες έχουν το δικό τους σύστημα για να καταλαβαίνουν εάν μια γυναίκα αξίζει ή όχι να την προσεγγίσουν. Σε παρατηρούν πριν καν το αντιληφθείς. Υπολογίζουν ήδη ποιες είναι οι πιθανότητες να έχουν μια θετική επαφή και έπειτα παίρνουν το κουράγιο να την πραγματοποιήσουν. Τι είναι αυτό που ψάχνουν;

  1. Την εξωτερική εμφάνιση
  2. Εάν χαμογελάς και φαίνεσαι φιλική
  3. Πως συμπεριφέρεσαι σε άλλους άνδρες

Ναι, ναι.., αυτό το τελευταίο είναι πολύ σημαντικό και κυρίως άγνωστο σε πολλές γυναίκες. Εάν σε προσεγγίζουν άνδρες που δεν ενδιαφέρεσαι και είσαι απότομη μαζί τους ή τους αποπαίρνεις, μάντεψε τι; Οι άνδρες που σε ενδιαφέρουν θα πιστεύουν ότι δεν θες να μιλάς σε κανέναν ή ότι είσαι σε σχέση. Έτσι λοιπόν θα ψάξουν για κάποια γυναίκα με καλύτερη συμπεριφορά και χαμόγελο και θα συμπεράνουν ότι έχουν περισσότερες ευκαιρίες μαζί της.

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι μπορεί να υπάρχει πάντα κάποιος που να σε έχει προσέξει και μπορεί κιόλας να είναι ο άντρας των ονείρων σου  – για αυτό να είσαι πάντα φιλική και να έχεις καλούς τρόπους σε όσους σε προσεγγίζουν και σου μιλούν, ακόμα και αν είναι κάποιος που δεν σε ενδιαφέρει καθόλου.

Είναι προτιμότερο να είσαι ευγενική και να του εξηγήσεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι από το να τον απορρίψεις με άσχημο τρόπο. Αυτό δεν δείχνει μόνο καλούς τρόπους αλλά θα δημιουργήσει μια συνθήκη όπου θα σε προσεγγίζουν περισσότεροι άνδρες που σε ενδιαφέρουν. Έτσι λοιπόν, οπλίσου με χαμόγελο!

Θες να μάθεις πως να ιντριγκάρεις ερωτικά τους άνδρες με τον τρόπο που τους μιλάς; Δες εδώ

#2 Συμπεριφέρσου Ανοιχτά

Οι άνδρες δεν θέλουν να σε πλησιάσουν όταν είσαι μαζί με τις φίλες σου σε έναν κλειστό κύκλο. Και ειδικά εάν υπάρχουν άνδρες φίλοι σου μαζί. Πως μπορούν να ξέρουν εάν είναι σύντροφοι, σύζυγοι ή οτιδήποτε;

Το ρίσκο της απόρριψης είναι πολύ υψηλό για εκείνους σε τέτοιες καταστάσεις και με τα χρόνια έχουν χτίσει μια επιφυλακτικότητα σε ότι αφορά την προσέγγιση τους. Έτσι λοιπόν, όταν βλέπεις έναν άνδρα που σε ενδιαφέρει, χρειάζεται να αποκοπείς από τους φίλους σου έτσι ώστε να του δώσεις την ευκαιρία να  σε πλησιάσει.

Για αυτό τον λόγο να θυμάσαι ότι όταν είσαι έξω με φίλους, οικογένεια κλπ και υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει και δείχνει να ενδιαφέρεται και αυτός, βρες έναν λόγο να απομακρυνθείς από την παρέα και να μείνεις για λίγο μόνη.

Για παράδειγμα, μπορείς να περάσεις από δίπλα του καθώς πηγαίνεις προς το μπαρ να πάρεις ένα ποτό. Ή πηγαίνοντας στο μπάνιο να πάρεις τον μεγάλο δρόμο (και εννοώ αυτόν που περνάει από την περιφερική του όραση). Απομακρύνσου από την παρέα σου, προσποιήσου ότι έχεις ένα τηλεφώνημα και κατευθύνσου προς τα έξω. Οτιδήποτε κάνεις, πάντα θα πρέπει να χαμογελάς και να κοιτάς προς το μέρος του.

Φρόντισε να διατηρείς οπτική επαφή για κάποια δευτερόλεπτα και εκείνος θα βρει την ευκαιρία και θα την αρπάξει. Επίσης, όταν περάσεις από δίπλα του θα θες φυσικά να φαίνεσαι στα καλύτερα σου. Να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά, να έχεις αυτοπεποίθηση και γιατί όχι να περπατάς και λίγο σέξι, με θηλυκότητα. Σίγουρα θα το πάρει το μήνυμα και θα σε προσεγγίσει.

Εάν όμως δεν το πάρει, μπορείς να προσπαθήσεις άλλη μια φορά, απλά για να σιγουρευτείς. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις ούτως ή άλλως. Απλά για την περίπτωση που δεν σε είδε την πρώτη φορά έτσι ώστε να μην έχεις αμφιβολίες. (Σημείωση: θέλεις να φανείς απλά διαθέσιμη και όχι «απελπισμένη» – υπάρχει διαφορά.)

Θυμήσου, χρειάζεται να πάρεις πρωτοβουλία και να βγεις δυναμικά έξω προκειμένου να σε προσεγγίσουν. Δεν μπορείς να τα αφήσεις όλα στους άνδρες, να σε προσέξουν, να σου μιλήσουν, να σου ζητήσουν να βγείτε κλπ. Χρειάζονται μια μικρή βοήθεια από εσένα!

Οι γυναίκες που τις προσεγγίζουν συνέχεια, το καταφέρνουν χάρη στο χαμόγελο, την οπτική επαφή και την φιλικότητα. Βέβαια θα πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι δεν θα σε προσεγγίσουν όλοι όσοι κοιτάζεις, χαμογελάς κλπ. Και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.

Θα πρέπει να μπορείς να το αντιμετωπίζεις και να σκέφτεσαι ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα απλά συνεχίζεις στον επόμενο. Είναι ένα παιχνίδι αριθμών το φλερτ. Όσα περισσότερα «δίχτυα» πετάξεις τόσο περισσότερα ψάρια θα πιάσεις. Είναι γεγονός. Δεν θα μετανιώσεις ποτέ επειδή έκανες κάτι αλλά επειδή δεν το έκανες.

#3 Διατήρησε την Οπτική Επαφή

Η οπτική επαφή είναι πολύ σημαντική. Πως θα έρθει κάποιος να σε προσεγγίσει εάν δεν τον κοιτάξεις;

Όταν καταλάβεις ότι κάποιος άνδρας σε κοιτάζει, κοίταξε τον και εσύ. Κράτα οπτική επαφή για κάποια δευτερόλεπτα.. Μην κοιτάς αλλού ή κάτω όταν σε κοιτάζει κάποιος (εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει καθόλου).

Μην αγχώνεσαι και μην ντρέπεσαι όταν ένας άνδρας σε κοιτά. Κοίτα τον και εσύ με αυτοπεποίθηση.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα θα διαπιστώσεις πόσο εύκολα μπορεί να αλλάξει η ερωτική σου ζωή. Κάνε εξάσκηση, δουλεύει πραγματικά!

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.