13 Χαρακτηριστικά που κάνουν τη Δυναμική Γυναίκα Ξεχωριστή - Women's Bible

13 Χαρακτηριστικά που κάνουν τη Δυναμική Γυναίκα Ξεχωριστή

13 Χαρακτηριστικά που κάνουν τη Δυναμική Γυναίκα να Ξεχωρίζει

Η δυνατή, δυναμική, και ανεξάρτητη γυναίκα κάνει μπαμ από μακριά. Μπαίνει στο δωμάτιο και όλοι γυρίζουν να την κοιτάξουν. Ξέρει τι θέλει και πως να το αποκτήσει.

Έχει άποψη και γνώμη που δε φοβάται να εκφέρει. Δε περιμένει τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο να έρθει να τη σώσει. Έφυγε από το πύργο εδώ και καιρό και έσωσε μόνη της τον εαυτό της.

Έχει ένα σκοπό στη ζωή της και κανείς δεν μπορεί να μπει εμπόδιο στην πραγματοποίησή του. Είναι δυνατή γιατί διαφέρει. Ξεχωρίζει από τη μάζα.

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη Δυναμική γυναίκα να ξεχωρίζει

#1 Παίρνει αποφάσεις

Είναι αποφασιστική. Ξέρει τι κάνει και δεν ανησυχεί μήπως πληγώσει κάποιον με την απόφασή της. Όταν έχει ένα πρόβλημα, αποφασίζει πως θα το λύσει. Δεν περιμένει από κανέναν να εμφανιστεί και να λύσει αυτός το πρόβλημα. Ξέρει τι πρέπει να κάνει και το κάνει.

#2 Κάνει πράγματα μόνη της

Δε φοβάται να κάνει πράγματα μόνη της. Αν θέλει να δει μια ταινία αλλά δεν έχει παρέα, θα πάει μόνη της. Δε θα περιμένει μέχρι να βρουν χρόνο οι άλλοι ώστε να έχει παρέα.

Επίσης, όταν αποφασίσει πως κάτι πρέπει να γίνει, το κάνει μόνη της. Δεν περιμένει την έγκριση κανενός, ούτε την άδεια για να κάνει κάτι. Βλέπει πως μια δουλειά πρέπει να γίνει και την φέρνει εις πέρας.

#3 Δεν παραπονιέται

Δεν κάνει παράπονα για πράγματα που δεν έχουν γίνει. Τα κάνει μόνη της. Γνωρίζει πως τα παράπονα δε λύνουν το θέμα. Συνεπώς τα κάνει αυτή και προχωράει παρακάτω. Ούτε παραπονιέται για όσα φέρνει η ζωή. Κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και δεν αγχώνεται για όσα είναι πάνω από τις δυνάμεις της.

#4 Λέει τα πράγματα ως έχουν

Αν έχεις κάνει βλακεία θα στο πει. Αν έχεις ξεπεράσει τα όρια θα στο πει. Δε φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι μη τυχόν και σε στενοχωρήσει. Αν έχεις κάνει κάτι λάθος, δε θα ντραπεί να σε «βάλει στη θέση σου».

#5 Έχει αυτοπεποίθηση

Γνωρίζει ποιες είναι οι δυνάμεις αλλά και οι αδυναμίες της. Πιστεύει στον εαυτό της και δεν τον σαμποτάρει. Είναι άνετη και έχει τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού και του εαυτού της.

#6 Βασίζεται στον εαυτό της και τον ενθαρρύνει

Δεν περιμένει από τους άλλους να κάνουν τις δικές της δουλειές. Μπορεί να μη ξέρει πως να κάνει κάτι, αλλά θα ψάξει, θα μάθει και θα το κάνει. Δεν έχει ανάγκη να λύσουν οι άλλοι τα δικά της προβλήματα. Προτιμά να τα κάνει όλα μόνη της, παρά να περιμένει τη βοήθεια των άλλων.

Δε χρειάζεται κανέναν να της λέει πήγαινε να κάνεις αυτό. Είναι ικανή να παίρνει μόνη της πρωτοβουλίες όταν αυτό απαιτείται. Ενθαρρύνει τον εαυτό της και έχει πίστη πως θα τα καταφέρει.13 Χαρακτηριστικά που κάνουν τη Δυναμική Γυναίκα να Ξεχωρίζει

#7 Δε χρειάζεται συνεχή επιβεβαίωση

Τα Like στα social media δεν έχουν καμία σημασία για αυτή. Σέβεται και έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της, δε χρειάζεται την επιβεβαίωση από τους «ακόλουθους» της στα social media. Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, η οποία πηγάζει από τον ίδιο της τον εαυτό.

#8 Έχει στόχο στη ζωή της

Ξέρει τι θέλει να κάνει στη ζωή της και έχει σχέδιο για να το πετύχει. Αντιμετωπίζει όλα τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά της και δεν τα αφήνει να την εμποδίσουν από την εκπλήρωση του στόχου της.

#9 Έχει την ικανότητα να ηγηθεί

Όταν δεν υπάρχει άλλος να ηγηθεί, ηγείται αυτή. Δε περιμένει τα πράγματα να γίνουν μόνα τους. Είναι γεννημένη αρχηγός.

#10 Παίρνει ρίσκα

Δε φοβάται να πάρει υπολογισμένα ρίσκα. Δεν είναι όμως απερίσκεπτη. Δεν πέφτει σε επικίνδυνες καταστάσεις. Υπολογίζει τις επιλογές της αλλά και τους κινδύνους και αποφασίζει ανάλογα.

#11 Δεν το παίζει θύμα

Σίγουρα συμβαίνουν πράγματα που κανείς μας δεν έχει υπολογίσει. Η δυναμική γυναίκα όμως δεν τα αφήνει να την επηρεάσουν. Δεν κατηγορεί κανέναν για αυτό που της συνέβη. Ούτε τον ίδιο της τον εαυτό. Ό,τι έγινε έγινε. Βρίσκει τρόπο να πορευτεί με αυτό.

#12 Επενδύει στον εαυτό της

Δε διστάζει να επενδύσει χρόνο, χρήμα και ενέργεια προκειμένου να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. Για να βοηθήσει τους άλλους πρέπει πρώτα να βοηθήσει τον εαυτό της και το ξέρει πολύ καλά αυτό.

#13 Δεν περιμένει κανέναν άντρα

Δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Αν θέλει να δουλέψει, ψάχνει να βρει δουλειά. Αν της αρέσει κάποιος άντρας πάει και του μιλάει. Αν θέλει να κάνει οικογένεια, την κάνει. Δεν περιμένει την αγάπη να της χτυπήσει την πόρτα. Βγαίνει έξω και ψάχνει μόνη της.

Η δυναμική γυναίκα γνωρίζει πως να διεκδικήσει αυτά που θέλει από τον εαυτό της και τη ζωή. Και αν θες να γίνεις κι εσύ η δυναμική γυναίκα που αξίζεις να είσαι, δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.