7 Σημάδια ότι ο Σύντροφος σου Βαριέται στη Σχέση σας - Women's Bible

7 Σημάδια ότι ο Σύντροφος σου Βαριέται στη Σχέση σας

7 Σημάδια ότι ο σύντροφος σου Βαριέται στη Σχέση σας

Το να είσαι σε μια μακροχρόνια σχέση είναι εκπληκτικό από πολλές απόψεις. Ξέρεις ότι έχεις κάποιον που νοιάζεται πραγματικά για εσένα, σε στηρίζει και έκτος από σύντροφος σου μπορεί είναι και ο καλύτερος σου φίλος. Παρόλα αυτά, με τα χρόνια μπορεί να νιώθεις ότι ρουτινιάζετε και ότι ο σύντροφος σου ίσως βαριέται στη σχέση σας.

Ο χρόνος μπορεί να αλλάξει τη δυναμική της σχέσης σου και δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάτι λάθος στη σχέση σου με τον σύντροφο σου. Ενδεχομένως, να βολευτήκατε και οι δύο στην ρουτίνα που είχατε δημιουργήσει και να έχετε κουραστεί. Το καλό είναι ότι ακόμα και αν αισθάνεσαι ότι ο σύντροφος σου βαριέται στη σχέση, είναι κάτι που μπορείς να διορθώσεις.

Για να μπορέσεις να βελτιώσεις την σχέση σου και να εξαλειφθεί το αίσθημα της βαρεμάρας θα πρέπει πρώτα να αναγνωρίζεις τα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφος σου βαριέται στη σχέση σας. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι αν σε βαριέται, απλά προσπάθησε να παρατηρήσεις την συμπεριφορά του.

1. Αν έχει μια γενικότερη έλλειψη ενθουσιασμού, τότε βαριέται στη σχέση σας

Όταν βλέπεις ότι ο σύντροφος σου δεν ενδιαφέρεται να περνάτε χρόνο μαζί, τότε μάλλον βαριέται στη σχέση σας. Αν ο σύντροφος σου ενθουσιαζόταν πιο παλιά να κάνει πράγματα μαζί σου, αλλά αυτή η σπίθα φαίνεται να έχει ξεθωριάσει, τότε θα εστιάσεις στο πρόβλημα και να προσπαθήσεις να το διορθώσεις.

Επομένως, ένα προειδοποιητικό σημάδι είναι η γενική έλλειψη ενθουσιασμού για πράγματα που κάποτε ήταν ενθουσιασμένος να κάνει μαζί σου. Όταν ο σύντροφος σου βαριέται στη σχέση, ακόμη και τα πιο συναρπαστικά πράγματα που θα κάνατε μαζί γίνονται αδιάφορα και δεν τον ενδιαφέρουν.

2. Έχει χάσει το ενδιαφέρον του να δοκιμάζει νέα πράγματα

Πόσο συχνά εσύ και ο σύντροφος σου δοκιμάζετε νέα πράγματα μαζί; Εάν αυτή η επιθυμία για ανταλλαγή νέων εμπειριών δεν υπάρχει πλέον, είναι πιθανότατα ένα σημάδι ότι ο σύντροφος σου βαριέται στη σχέση.

Ο σύντροφος σου συνήθιζε να είναι ανοιχτός στο να δοκιμάζει νέα πράγματα, είτε πρόκειται για ραντεβού είτε για δραστηριότητες, και τώρα θέλει απλώς να κάνει το ίδιο ξανά και ξανά; Αυτό είναι σημάδι ότι βαριέται τη σχέση σας. Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά μπορεί ακόμη να βαρεθείς μια σχέση αν το να κάνεις κάτι νέο γίνεται ρουτίνα.

3. Θέλει να περνάει λιγότερο χρόνο μαζί σου

Διαπιστώνεις όλο και πιο συχνά ότι ο σύντροφος σου βρίσκει δικαιολογίες για να μην περάσει χρόνο μαζί σου;

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα προτιμούσε να είναι αλλού. Αν βλέπεις ότι προτιμάει να βγαίνει με τους φίλους του και γενικά είναι «απασχολημένος» όταν θέλεις να κάνετε κάτι μαζί και να περάσετε λίγο χρόνο μαζί, τότε πιθανότατα ο σύντροφος βαριέται στη σχέση σας.

4. Έχει σταματήσει να σου κάνει ερωτήσεις διότι βαριέται στη σχέση

Η περιέργεια είναι σημαντική για να μην γίνει βαρετή η σχέση σας. Όταν γνωρίζεις κάποιον, τα πάντα είναι συναρπαστικά στην αρχή. Μπορείτε να μιλάτε για ώρες προκειμένου να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον. Όταν αυτό πάψει να υπάρχει με τον καιρό, θα πρέπει πάντα να υπάρχει κάποιο επίπεδο περιέργειας. Ακόμα κι αν πρόκειται να του πεις ή να σου πει για το πώς ήταν η μέρα του.

Όταν ο σύντροφος σου βαριέται στη σχέση, είναι πιθανό να γίνεται όλο και λιγότερο περίεργος και θα αδιαφορεί για εσένα. Θα σταματήσει να σε ρωτάει το πιο απλό πράγμα, όπως το πώς πήγε η μέρα σου, γιατί βαριέται να σε ακούσει και δεν ενδιαφέρεται για οτιδήποτε σε απασχολεί. 7 Σημάδια ότι ο σύντροφος σου Βαριέται στη Σχέση σας

5. Είναι προσκολλημένος στο κινητό του όταν είστε μαζί

Σίγουρα όλοι μας έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια το κινητό μας τηλέφωνο προέκταση του χεριού μας, αλλά όταν ο σύντροφος σου δεν σου δίνει σημασία και είναι προσκολλημένος στο κινητό του, τότε μάλλον βαριέται στη σχέση.

Μπορεί να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο αλλά να προτιμάει να σκρολάρει στα social media, να δει βίντεο ή να ακούσει κάποιο podcast από το να κάνετε κάτι από κοινού. Είναι σημαντικό να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου, αλλά θα πρέπει να περνάς και ποιοτικό χρόνο με την σχέση σου.

Νομίζεις ότι σύντροφος σου βαριέται τη σχέση σας; Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε να αντιμετωπίσεις τα σημάδια πλήξης!

6. Ξεκινάει περιττούς καυγάδες

Ενώ οι διαφωνίες είναι ένα φυσιολογικό μέρος όλων των υγιών σχέσεων, εάν παρατηρήσεις ότι ο σύντροφος σου συνομιλεί συχνά μαζί σου για ανούσια πράγματα και υποκινεί διαφωνίες για ασήμαντους λόγους, μπορεί να είναι σύμπτωμα πλήξης.

Δεδομένου ότι η σχέση είναι μεγάλη δέσμευση, όταν βαριόμαστε θα έχουμε έντονα αρνητικά συναισθήματα και η πλήξη θα προκαλεί συχνές εντάσεις με τον σύντροφο σου.

7. Σου λέει ότι βαριέται στη σχέση

Υπάρχουν πολλοί ανεπαίσθητοι τρόποι με τους οποίους ο σύντροφος σου μπορεί να σου δείχνει ότι η σχέση έχει ξεθωριάσει, αλλά το πιο ξεκάθαρο και συνηθισμένο σημάδι, είναι όταν θα στο πει ευθέως. Αν δεις ότι κάνει παράπονα ότι δεν βγαίνετε πια τόσο συχνά ή στο πει ξεκάθαρα ότι βαριέται στη σχέση, πίστεψε τον και μην αδιαφορήσεις όταν στο πει, γιατί υπάρχουν τρόποι για να το διορθώσετε.

Μπορείς να οργανώσεις ένα ταξίδι για τους δυο σας, να ξεκινήσετε να συναναστρέφεστε με διαφορετικά άτομα και να κανονίζεις εξόδους σε διαφορετικές εκδηλώσεις. Αλλάξτε παραστάσεις και κάνε διαφορετικά πράγματα με τον σύντροφο σου.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.