3 τρόποι να βελτιώσεις τα μηνύματα που του στέλνεις - Women's Bible

3 τρόποι να βελτιώσεις τα μηνύματα που του στέλνεις

3 τρόποι να βελτιώσεις τα μηνύματα που του στέλνεις

Είτε έχετε ανταλλάξει αριθμούς γιατί εκείνος σε προσέγγισε στον δρόμο, στο μπαρ ή κάπου αλλού, είτε γνωριστήκατε μέσα από κάποια εφαρμογή όπως το Tinder, η αλήθεια είναι ότι η ανταλλαγή μηνυμάτων μπορεί να σε δυσκολέψει λίγο.

Από τη μια θες να τον κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου, από την άλλη θες να μην μείνετε μόνο στα μηνύματα, αλλά να βγείτε να γνωριστείτε από κοντά και με ησυχία. Για αυτό το λόγο σου παραθέτουμε τρεις τεχνικές που μπορείς να εφαρμόζεις όταν ανταλλάσεις μηνύματα με κάποιον που σου αρέσει και θες να τα πείτε από κοντά.

1. Αυτό ή εκείνο;

Ο εγκέφαλός μας είναι έτσι φτιαγμένος ώστε να παίρνει αποφάσεις, κάτι που σημαίνει πως αν δώσεις σε κάποιον δύο επιλογές, ενστικτωδώς θα επιλέξει τη μία από την άλλη.

Αυτό είναι κάτι πολύ χρήσιμο να έχεις υπόψη σου σε εφαρμογές όπως το Tinder αλλά και όταν επικοινωνείς με κάποιον άνδρα μέσω μηνυμάτων και θες να κανονίσεις να βρεθείς μαζί του.

Ορισμένα παραδείγματα:
Σοκολάτα ή Βανίλια;
Μπύρα ή Κρασί;

Ο σκοπός αυτών των μηνυμάτων είναι να δημιουργήσουν μία γρήγορη απάντηση ώστε να ξεκινήσει πάλι η επικοινωνία. Αν για παράδειγμα, στο ερώτημα «μπύρα ή κρασί», αυτός απαντήσει «μπύρα», τότε μπορείς να του απαντήσεις: «Κι όμως κάνεις λάθος. Υπάρχει το χ μαγαζί που έχει φοβερή ποικιλία από κρασία και εξαιρετική ατμόσφαιρα» (με λίγα λόγια του «πουλάς» το μαγαζί) και του προτείνεις να πάτε μαζί. Αν το κάνεις σωστά, αυτός ο διάλογος θα οδηγήσει σε ραντεβού πολύ γρήγορα.

3 τεχνικές για να βελτιώσεις τα μηνύματα που στέλνεις

2. Κράτα το για μετά

Τα μηνύματα που στέλνεις πρέπει να έχουν απλά ως σκοπό να ξαναβρεθείτε και όχι να τα πείτε όλα από απόσταση. Είναι μία γέφυρα ανάμεσα στην ημέρα που γνωριστήκατε και στην ημέρα που θα συναντηθείτε πάλι. Ο στόχος των μηνυμάτων δεν είναι να πιάσετε μεγάλη συζήτηση με αυτά και να μείνετε εκεί.

Φαντάζομαι κι εσύ δε θες να επικοινωνείς μόνιμα με τους άνδρες μέσω μηνυμάτων αλλά και να τους συναντάς από κοντά.

Άρα, με αυτό κατά νου, καλό είναι να κάνεις τις περισσότερες συζητήσεις από κοντά. Οπότε αν τυχόν μέσα από τα μηνύματα έρθει προς συζήτηση κάποιο θέμα που σηκώνει ανάλυση, τότε μην μπεις στον πειρασμό να την κάνεις τότε.

Αν έχεις ήδη κανονίσει το ραντεβού, τότε κράτα το θέμα για τότε:
«Θέλω να το συζητήσουμε αυτό, να σου πω την άποψή μου, το αναλύουμε από κοντά».

Αν δεν έχεις ήδη κανονίσει το ραντεβού, τότε μπορείς να γράψεις κάτι τέτοιο:
«Θέλω να το συζητήσουμε αυτό, αλλά καλύτερα να το αναλύσουμε από κοντά. Τι λες για …»

Αυτό το μήνυμα, καταφέρνει πολλά πράγματα με τη μία. Πρώτα από όλα κανονίζει το ραντεβού. Δεύτερον, δείχνει ότι σε ενδιαφέρει να ανταλλάξετε απόψεις (που ελπίζω όντως να σε ενδιαφέρει και αυτό). Και τρίτον, σου δίνει και ένα έτοιμο θέμα για το ραντεβού, σε περίπτωση που σε κάποια φάση δημιουργηθεί κάποιο κενό ή αμηχανία.

3. Τα τεχνικά θέματα

Ο βασικότερος λόγος όμως να για ανταλλάσεις μηνύματα με τον άνδρα που σε ενδιαφέρει είναι φυσικά για να κανονίσεις το ραντεβού σας. Στο κάτω κάτω, φαντάζομαι αυτός είναι ο λόγος που του έδωσες το τηλέφωνο σου την πρώτη φορά.

Αυτό το είδος μηνύματος λοιπόν είναι το πιο χρήσιμο και απαραίτητο από όλα. Και είναι και πολύ απλό: Ζήτα του να σου δώσει ακριβώς το μέρος συνάντησης και όποια πληροφορία χρειάζεσαι για να ξέρεις ακριβώς που και πότε θα βρεθείτε.  Ο στόχος εδώ είναι να τον βάλεις στη διαδικασία να σκεφτεί ακριβώς το πλάνο για το ραντεβού σας και με αυτόν τον τρόπο το κάνεις  λιγότερο πιθανό να σου ακυρώσει.

Αντίστοιχα μπορείς και εσύ να πάρεις την πρωτοβουλία και να οργανώσεις εσύ το ραντεβού αρκεί να ακολουθήσεις τις ίδιες αρχές. Δηλαδή να του δώσεις με ακρίβεια, μερος και ώρα συνάντησης καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορεί να τον εξυπηρετήσει, ωστε να του το κάνεις πιο έυκολο να έρθει.

Πχ: «Η διεύθυνση είναι …. Στο από πάνω τετράγωνο έχει συνήθως πολύ χώρο για παρκάρισμα. Τα λέμε εκεί στις …»

Κάνε το μικρό, κάνε το απλό, κάνε το καθαρό. Δοκίμασέ το πριν το επόμενο ραντεβού και γράψε μας πως πήγε.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ανταλλάξεις τηλέφωνα με κάποιον, έχε αυτές τις τρεις τεχνικές στο μυαλό σου και σκέψου με ποιον τρόπο μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να ξαναβγείτε. Και πήγαινε στο ραντεβού σου με ηρεμία, καθαρό μυαλό, ενθυμούμενη ότι για να είναι εκεί μαζί σου, ενδιαφέρεται και αυτός!

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.