Πώς να Φλερτάρεις έναν Άντρα; 8 Τρόποι να Χτίσεις τη Χημεία Μεταξύ σας - Women's Bible

Πώς να Φλερτάρεις έναν Άντρα; 8 Τρόποι να Χτίσεις τη Χημεία Μεταξύ σας

Πώς να Φλερτάρεις έναν Άντρα; 8 Τρόποι να Χτίσεις τη Χημεία Μεταξύ σας

Φοβάσαι μην αισθανθείς άβολα και ντρέπεσαι να φλερτάρεις έναν άντρα; Το να μάθεις να φλερτάρεις έναν άντρα είναι στο βιολογικό σου ένστικτο και συνδέεται άμεσα με το σεξ.

Αν δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, εμπιστεύσου το ένστικτο σου και ακολούθησε τους παρακάτω τρόπους για να φλερτάρεις τον άντρα που σου αρέσει.

1. Αυτοπεποίθηση

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα πολύ ελκυστικό γνώρισμα και για τα δύο φύλα, διότι είμαστε κοινωνικά πλάσματα και μας αρέσει η ανθρώπινη σύνδεση. Ο φόβος της απόρριψης όμως που είναι το αντίθετο της ανθρώπινης σύνδεσης μας κάνει να μη θέλουμε να μπούμε στη διαδικασία να φλερτάρουμε. Έτσι δεν βγαίνεις από τη ζώνη ασφαλείας σου, προκειμένου να προστατέψεις τον εαυτό σου.

Με το να έχεις αυτοπεποίθηση δεν σε ενδιαφέρει αν θα σε απορρίψουν και δεν το παίρνεις προσωπικά. Επίσης κάνει στο άτομο που σε ενδιαφέρει πιο εύκολα να ανοιχτεί, να αισθανθεί άνετα και να επικοινωνήσει μαζί σου.

2. Ψιλοκουβέντα

Το να είσαι καλή στις χαλαρές συζητήσεις θα σε βοηθήσει πραγματικά να φλερτάρεις έναν άντρα και να σπάσεις τον πάγο μαζί του. Παρόλο που το φλερτ έχει να κάνει με τη γλώσσα του σώματος, το να μην ξέρεις πώς να ξεκινήσεις μια συνομιλία θα σε δυσκολέψει να περάσεις στο επόμενο βήμα.

Δημιούργησε καλό κλίμα κάνοντας ζεστές και φιλικές συζητήσεις μέχρι να δώσεις το χρόνο τόσο σε εσένα όσο και στον άντρα που σε ενδιαφέρει να νιώσει άνετα και να μοιραστεί περισσότερες προσωπικές ιστορίες. Για να το πετύχεις αυτό θα πρέπει να ακούς περισσότερο και να μιλάς λιγότερο.

3. Οπτική επαφή

Οι δύο παραπάνω συμβουλές θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν και να κάνεις νέους φίλους, άλλα αυτό που ξεχωρίζει το φλερτ από τις φιλίες είναι η σεξουαλική χημεία. Η χημεία μεταξύ δυο ατόμων κρύβεται σε μικρές λεπτομέρειες.

Κρατώντας οπτική επαφή είναι ένας καλός τρόπος για να δείξεις ότι έχεις αυτοπεποίθηση, ενδιαφέρεσαι για εκείνον και ότι είναι το μοναδικό πράγμα που σε απασχολεί όταν συνομιλείτε.

4. Με το χαμόγελο μπορείς να φλερτάρεις έναν άντρα

Ο επόμενος τρόπος να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα του σώματος είναι το χαμόγελο. Οι άνδρες στη πλειοψηφία τους έχουν περισσότερα σωματικά κίνητρα από τις γυναίκες. Ένας άντρας θέλει να είναι σίγουρος, ότι η γυναίκα που έχει απέναντι του τον ελκύει σωματικά.

Ένας τρόπος για να δείχνεις ελκυστική όταν φλερτάρεις έναν άντρα είναι να χαμογελάς. Το χαμόγελο δείχνει ότι είσαι θετική και ότι διασκεδάζεις. Ο μοναδικός τρόπος για να δείξεις ότι περνάς καλά μαζί του είναι να γελάς με τα αστεία του. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεις την αυτοπεποίθηση του. Πώς να Φλερτάρεις έναν Άντρα; 8 Τρόποι να Χτίσεις τη Χημεία Μεταξύ σας

5. Μπορείς να φλερτάρεις έναν άντρα με πειράγματα

Τα φιλικά πειράγματα μπορεί να γίνουν πολύ σέξι. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην το παρατραβήξεις, αυτό που θες είναι να μάθεις να φλερτάρεις έναν άντρα και όχι να τον αναστατώσεις και να νευριάσει.

Επομένως, προσπάθησε τα πειράγματα σου να περιορίζονται στη μια φορά και μην τα επαναλαμβάνεις ξανά και ξανά.

6. Επικεντρώσου στον στόχο σου

Πολλές γυναίκες ξεχνούν, ότι στους άντρες αρέσει να φλερτάρουν με τελείως διαφορετικό τρόπο από εκείνες. Σε εσένα μπορεί να αρέσουν τα διακριτικά κομπλιμέντα ή τα παιχνίδια με το μυαλό αλλά σε έναν άντρα αρέσει τα πράγματα να είναι λίγο πιο άμεσα.

Ένας άντρας εκτιμάει όταν μια γυναίκα είναι ευθύς. Είναι κάτι που δεν το συναντάει συχνά και δείχνεις ότι έχεις πολλή αυτοπεποίθηση.

Θες να βελτιώσεις την ικανότητα σου να φλερτάρεις; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

7. Μοιράσου μια εμπειρία σου για να φλερτάρεις έναν άντρα

Το να μάθεις να φλερτάρεις έναν άντρα είναι υπέροχο, αλλά ποια θα είναι η συνέχεια; Η ιδέα του φλερτ είναι να οδηγήσει τελικά σε ένα ραντεβού.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους να βοηθήσεις να πάει προς αυτή την κατεύθυνση είναι να μοιραστείς μια κοινή εμπειρία που είχες με εκείνον. Έτσι θα του δείξεις ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα, θα σου άρεσε να περάσεις χρόνο μαζί του και θα του δώσεις το «πράσινο φως» να σου ζητήσει να βγείτε ραντεβού.

8. Κάνε ένα βήμα πίσω

Αφού φλερτάρετε για λίγο, ένα από τα πιο αποτελεσματικά πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω. Θέλεις να τον κάνεις να θέλει περισσότερα, ώστε να επικοινωνήσει μαζί σου ξανά.

Το φλερτ για πολύ καιρό μπορεί να είναι καταστροφικό για τη χημεία μεταξύ σας.

Ένα μεγάλο μέρος της χημείας βασίζεται στην προσδοκία. Όταν αισθανθείς ότι η συζήτηση και τα αστεία σας κάνουν κοιλιά, βρες έναν τρόπο να τη σταματήσεις.

Άφησε τον να κάνει εκείνος την επόμενη κίνηση, να επικοινωνήσει πάλι μαζί σου και πες του κάτι στο τέλος της κουβέντας σας που θα σταθεί η αφορμή για να κάνει κίνηση.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.