11 Απλοί τρόποι να δείξεις προσοχή και αγάπη στο Αγόρι σου - Women's Bible

11 Απλοί τρόποι να δείξεις προσοχή και αγάπη στο Αγόρι σου

Απλοί τρόποι να δείξεις προσοχή και αγάπη στο αγόρι σου

Όσο και αν αγαπάς το σύντροφό σου, πάντα θα έχεις περισσότερη αγάπη και προσοχή να του δώσεις. Πως όμως μπορείς να το κάνεις αυτό;

Αν πιστεύεις πως θέλεις περισσότερο χρόνο και κόπο για να του δείξεις την αγάπη σου, κάνεις λάθος. Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη μεγάλη διαφορά και δείχνουν στον άλλο πως τον σκέφτεσαι πραγματικά.

Ποια είναι λοιπόν αυτά που θα σε βοηθήσουν να δείξεις στο αγόρι σου πως το αγαπάς;

11 Τρόποι να δείξεις προσοχή και αγάπη στη σχέση σου

#1 Σωματική επαφή

Ένα από τα βασικά για να δείξεις ότι αγαπάς τον άλλο είναι η σωματική επαφή. Αγκαλιές, φιλιά, αγγίγματα, ερωτική επαφή. Μπορείς να τον φιλήσεις ή να τον αγκαλιάσεις εκεί που δεν το περιμένει.

Η σωματική επαφή όμως δεν είναι το απόλυτο δείγμα της αγάπης σου για κάποιον. Υπάρχουν κάποια άλλα μικρότερα πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία.

#2 Δείξε του ότι τον ακούς

Δώσε στο σύντροφό σου την προσοχή σου. Όταν σου μιλάει άκουσέ τον προσεκτικά. Μην κάνεις άλλα πράγματα ταυτόχρονα. Άκουσε τι λέει, πρόσεξε τις κινήσεις του, το τόνο της φωνής του. Δώσε προσοχή σε όλες τις λεπτομέρειες. Όπως έχουμε ξαναπεί, η επικοινωνία είναι αν όχι το βασικό, από τα βασικότερα για να λειτουργήσει σωστά μια σχέση.

#3 Μάθε τι του αρέσει

Δεν αρέσουν σε όλους τους ανθρώπους τα ίδια πράγματα. Ίσως δε του αρέσει να κρατιέστε χέρι χέρι ή να του κάνεις δώρα. Κάνε αυτά που ξέρεις πως του αρέσουν και απόφυγε όσα δεν του αρέσουν.

#4 Βρες χρόνο για αυτόν

Βρες χρόνο για αυτόν ακόμα και αν είσαι απασχολημένη με την καθημερινότητά σου. Απάντα στα μηνύματα ή στα τηλεφωνήματά του. Ακόμα και αν δεν έχεις χρόνο να βρεθείτε, ένα τηλέφωνο είναι αρκετό για να του δείξεις πως νοιάζεσαι για αυτόν και πως είναι η προτεραιότητά σου.

#5 Οπτική επαφή

Όταν κοιτάς στα μάτια το σύντροφό σου ενώ σου μιλάει, του δείχνεις πως τον ακούς προσεκτικά. Είσαι παρούσα στη συζήτηση και ενδιαφέρεσαι για όσα λέει.

#6 Πες του γιατί τον αγαπάς

Το να του λες πως τον αγαπάς είναι πολύ ωραίο. Το να του λες όμως γιατί τον αγαπάς είναι ακόμα πιο ωραίο. Όταν κάνει κάτι που σου αρέσει, πες του το. Πες του ότι τον θαυμάζεις αλλά και γιατί είναι ξεχωριστός από τους υπόλοιπους ανθρώπους.Πως να κάνεις τη συγκατοίκηση να δουλέψει, 11 Απλοί τρόποι να δείξεις προσοχή και αγάπη στο Αγόρι σου

#7 Δώσε προσοχή στα μικρά πράγματα

Δώσε προσοχή σε όσα λέει αλλά και σε όσα δε λέει. Μπορεί για παράδειγμα να κάνει συγκεκριμένα πράγματα όταν είναι αγχωμένος ή στενοχωρημένος. Μπορεί να υπάρχει κάτι που του φτιάχνει τη διάθεση. Μάθε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα του δείξουν πως τον αγαπάς.

#8 Ενθάρρυνέ τον

Γίνε ο μεγαλύτερός του θαυμαστής. Υποστήριξέ τον τόσο μπροστά σε άλλους όσο και όταν είστε οι δυο σας. Να είσαι δίπλα του σε ό,τι και αν επιλέξει να κάνει στη ζωή του.

#9 Ρώτησέ τον τι θέλει

Δεν αγαπάνε όλοι με τον ίδιο τρόπο ούτε δείχνουν την αγάπη τους με τον ίδιο τρόπο. Αν για παράδειγμα στο σύντροφό σου δεν αρέσουν οι πολλές αγκαλιές ή το να κρατιέστε χέρι χέρι σε κόσμο, μην το κάνεις.

Δείξε του την αγάπη σου με τρόπους που ξέρεις ότι του αρέσουν.

#10 Δέξου τον όπως είναι

Τον ερωτεύτηκες έτσι όπως είναι. Αν ερωτεύτηκες κάποια εκδοχή που είχες στο μυαλό σου, είναι δικό σου πρόβλημα. Δε θα τον αναγκάσεις να αλλάξει για να γίνει αυτό που εσύ θεωρείς καλύτερο. Αν τον αγαπάς πραγματικά, θα τον αποδεχτείς έτσι όπως τον γνώρισες και τον ερωτεύτηκες.

#11 Δέξου όσα έχει να σου προσφέρει

Πολλές φορές πιστεύουμε πως αγάπη σημαίνει να δίνεις. Για να είναι όμως μια σχέση ισορροπημένη, πρέπει να δίνουν και οι δύο. Θα δώσεις αλλά θα δώσει και αυτός. Όσα μπορεί ο καθένας. Μην είσαι αχάριστη και μη ζητάς πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Αν για παράδειγμα σου πάρει ένα άρωμα σα δώρο και όχι ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μη θυμώσεις μαζί του. Αυτό που έχει σημασία είναι να κάνετε και να δίνετε ό,τι καλύτερο έχετε.

Η αγάπη δε φαίνεται μόνο στα λόγια. Πρέπει να δείχνεις και με πράξεις στο σύντροφό σου πως τον αγαπάς και πως είναι σημαντικός για εσένα. Ακολούθα τα παραπάνω και θα δεις πως η σχέση σας θα γίνει πιο δυνατή!

Θέλεις να βελτιώσεις τη σχέση σου; Δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.