Φλερτάρει με Άλλες: 4 Συμβουλές για να το Διαχειριστείς - Women's Bible

Φλερτάρει με Άλλες: 4 Συμβουλές για να το Διαχειριστείς

Το Αγόρι μου Φλερτάρει με Άλλες: 4 Συμβουλές για να το Διαχειριστείς

Αν το αγόρι σου φλερτάρει με άλλες γυναίκες και η όλη κατάσταση σε κάνει να νιώθεις άβολα, τότε ας  δούμε μαζί τι συμβαίνει και τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό.

Μερικοί άνδρες φλερτάρουν σε κοινωνικές συναθροίσεις διότι είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας που γνωρίζουν ώστε να αλληλοεπιδρούν με το αντίθετο φύλο. Άλλοι, φλερτάρουν με σκοπό το σεξ.

Και άλλοι πάλι φλερτάρουν επειδή είναι ανασφαλείς και το φλερτ τους τονώνει την αυτοπεποίθηση.

Με άλλα λόγια, προσπαθεί να καταλάβει εάν είναι επιθυμητός από την αντίδραση που θα λάβει. Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο συμβεί μπροστά στα μάτια σου, τότε πιθανότατα βάζει σε δεύτερη μοίρα τη σημασία τη σχέση σας, καθώς το μόνο που τον νοιάζει είναι οι δικές του ανάγκες και ο εγωισμός του εκείνη τη στιγμή.

Δυστυχώς, κάποιες φορές μερικοί άνδρες δεν κατανοούν τη «ζημιά» του να φλερτάρουν με άλλες γυναίκες, καθώς δε θεωρούν πως έχουν κάνει κάτι κακό.

Αν και δεν σε έχει απατήσει σωματικά, το να φλερτάρει με άλλες γυναίκες μπορεί να είναι η απαρχή μιας παράλληλης σχέσης, ειδικά εάν υπάρχει και ιστορικό απιστίας από μέρους του.

Βέβαια, αν το καλοσκεφτείς, το αγόρι σου φλερτάρει μπροστά στα μάτια σου με άλλες γυναίκες, πράγμα που σημαίνει ότι πιθανόν να μη θεωρεί πως κάνει κάτι κακό. Επομένως, τα καλά νέα εδώ είναι πως ξέρεις ακριβώς τι γίνεται και άρα μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό!

Αν δεν υποψιάζεσαι ότι συμβαίνει κάτι περισσότερο, ακολούθησε αυτές τις βασικές συμβουλές για το τι πρέπει να κάνεις όταν ο φίλος σου αναζωπυρώσει το ερωτικό του παιχνίδι:

1. Μην κάνεις απολύτως τίποτα

Ή τουλάχιστον στην αρχή. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί ωστόσο είναι να σας ακούσει όλο το μαγαζί.

Το κλειδί αυτής της κατάστασης όμως είναι να μείνεις ψύχραιμη και να συνεχίσεις παρακάτω μέχρι να ηρεμήσεις.

Είμαι σίγουρη πως τα μάτια σου θα αρχίσουν να πετάνε φωτιές προς το μέρος του αγοριού σου όταν συνειδητοποιήσεις ότι φλερτάρει με άλλες. Αλλά το να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου θα σε βοηθήσει να του δώσεις το μήνυμα πιο αποτελεσματικά, καθώς θα επιδείξεις περισσότερη ωριμότητα απ’ ότι έχει ο ίδιος.

Επομένως, μη κάνεις τίποτα στην αρχή μέχρι να αποφασίσεις πως θα χειριστείς την κατάσταση. Βρες τα λόγια που θες να του πεις όταν καθίσετε να συζητήσετε γι’ αυτό το θέμα.

2. Κάνετε μια μικρή κουβέντα

Είναι πιθανό το αγόρι σου να μην καταλαβαίνει καν ότι φλερτάρει.

Οι άνδρες και οι γυναίκες νιώθουν πολύ διαφορετικά όσον αφορά το φλερτ, το φιλί και το σεξ. Και ειδικά το τελευταίο εμείς οι γυναίκες το αντιμετωπίζουμε διαφορετικά κάποιες φορές σε σχέση με τους άντρες.

Φυσικά, αυτό δε συμβαίνει με όλους, αλλά αυτό που εννοώ είναι πως οι άνδρες δε βλέπουν το φλερτ ως τρομερό ζήτημα.

Επομένως, ήρθε η ώρα να κάτσεις μαζί του και να μιλήσετε σοβαρά για το τι σε ενόχλησε και για ποιο λόγο. Στην τελική, είναι το αγόρι σου, είναι μαζί σου, σε αγαπάει και μπορεί να καταλάβει τα όσα έχεις να του πεις.

Να του δώσεις την ευκαιρία να σου απαντήσει και να εξηγήσει και τη δική του πλευρά.

Αν βρεις περισσότερη αντίσταση από αυτή που περιμένεις, μάλλον ήρθε η ώρα για να δείτε λίγο βαθύτερα στη σχέσης σας.

3. «Πλήρωσέ» τον με το ίδιο νόμισμα

Αν και δε θα σου το πει κανένας σύμβουλος σχέσεων, καμιά φορά το να δώσεις στο αγόρι σου να δοκιμάσει από το ίδιο «φάρμακο» δεν είναι και τόσο κακή ιδέα. Από τη στιγμή που το αγόρι σου φλερτάρει με άλλες γυναίκες ακόμα και αφού μιλήσατε γι’ αυτό, ήρθε η ώρα για αλλαγή τακτικής.

Την επόμενη φορά που θα είσαι με τους φίλους του ή τους άνδρες συναδέλφους του, σκέψου να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα που κάνει μπροστά σου. Άρχισε να φλερτάρεις (ήρεμα όμως) μπροστά του.

Καμιά φορά οι συνάνθρωποί μας δεν κατανοούν τι σημαίνει προσβολή σε μια σχέση, μέχρι να τους συμβεί προσωπικά. Βέβαια και το «οφθαλμός αντί οφθαλμού» δε συνιστάται σε καμία περίπτωση για πιο βαριά περιστατικά προσβολής.

Όταν πρόκειται για έναν άνδρα που φλερτάρει με άλλες γυναίκες μπροστά στα μάτια σου, το να του δείξεις πως ακριβώς είναι να νιώθει κανείς όταν συμβαίνει αυτό, θα τον ταρακουνήσει και επιτέλους θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

Πραγματικά, αυτή είναι μια τακτική που είναι αποτελεσματική και πιάνει στους άνδρες προκειμένου να καταλάβουν. Το Αγόρι μου Φλερτάρει με Άλλες: 4 Συμβουλές για να το Διαχειριστείς4. Ανακάλυψε γιατί φλερτάρει με άλλες

Ίσως κουράστηκες να λες συνέχεια στους φίλους σου ότι το αγόρι σου φλερτάρει με άλλες γυναίκες. Και αν το ζήτημα εμμένει, τότε ίσως υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο πρόβλημα στη σχέση σας.

Δυστυχώς, όταν ένα άτομο μέσα σε μια σχέση ψάχνει επιβεβαίωση ή σεξουαλική διέγερση από άλλους ανθρώπους, τότε σίγουρα το ζήτημα είναι σοβαρό. Όμως, μέσα από ψύχραιμη και ειλικρινή συζήτηση, μπορείς να φτάσεις στη ρίζα του προβλήματος.

Υπάρχει πιθανότητα να μην αισθάνεται σεξουαλικά ικανοποιημένος και ότι έχετε χάσει την επικοινωνία στο κρεβάτι πια. Μερικοί άνδρες φλερτάρουν με άλλες γυναίκες επειδή νιώθουν πως η σύντροφός τους δε τους εκτιμάει πλέον.

Άλλοι πάλι, φλερτάρουν επειδή σκέφτονται ανώριμα πως το να φλερτάρεις ασύστολα ενώ βρίσκεσαι σε σχέση είναι απολύτως φυσιολογικό.

Κάπου εδώ χρειάζεται να αξιολογήσεις τι είναι σημαντικό για σένα στη σχέση σου. Μια καλή ιδέα είναι να συζητήσετε μεταξύ σας με πάσα ειλικρίνεια όλα όσα σας κάνουν να νιώθετε ανικανοποίητοι με τη σχέση σας.

Είναι πολύ πιθανό ότι με μερικές μικρές αλλαγές, το αγόρι σου θα σταματήσει να φλερτάρει με άλλες γυναίκες και έτσι δεν θα βασανίζεσαι περισσότερο.

Θέλεις το αγόρι σου να σταματήσει να φλερτάρει με άλλες γυναίκες; Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε!

Αν το πρόβλημα λυθεί, τότε μπορείς να συνεχίσεις να έχεις μια χαρούμενη και γεμάτη σχέση. Αν πάλι δεις πως το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο, τουλάχιστον θα το έχεις ανακαλύψει και έτσι θα συνεχίσεις τη ζωή σου με κάποιον άλλο που δε θα νιώθει την ανάγκη να φλερτάρει με άλλες γυναίκες.

Στην τελική, οι σχέσεις έχουν να κάνουν με το σεβασμό, ο οποίος είναι αμφίδρομος. Από τη στιγμή που θα νιώσεις ότι δε σε σέβεται, ενημέρωσέ τον άμεσα.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να είσαι υπομονετική, πιστή στον εαυτό σου, να κάνεις την κουβέντα που πρέπει και να του δώσεις την ευκαιρία να εξηγήσει και την δική του πλευρά.

Εξάλλου, καμία σχέση δεν εξελίσσεται μέσα από έντονες διαφωνίες. Και από τη στιγμή που η σχέση δε θα προχωράει άλλο, ξέρεις πολύ καλά πως σου αξίζει κάτι καλύτερο και επομένως συνέχισε τη ζωή σου παρακάτω.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.