Είμαι Κοντή / Ψηλή και δε με θέλουν οι άνδρες - Women's Bible

Είμαι Κοντή / Ψηλή και δε με θέλουν οι άνδρες

Είμαι Κοντή / Ψηλή και δε με θέλουν οι άνδρες

Μπορεί να πιστεύεις ότι δεν αρέσει μια πολύ κοντή ή πολύ ψηλή γυναίκα στους άνδρες, κι όμως όλοι έχουμε διαπιστώσει πως η πλειοψηφία των ανδρών δεν έχει θέμα με το ύψος της γυναίκας.

Αρκεί η γυναίκα αυτή να τους ανάβει και να τους κάνει να νιώθουν μέσα τους ερωτική έλξη. Και η έλξη που νιώθει ο άνδρας συνδέεται ευθέως με την ικανότητα της γυναίκα να τον ιντριγκάρει και να του προκαλεί τη φαντασία.

Οπότε όταν μια ψηλή και νευρική γυναίκα μιλάει με κάποιον άνδρα που της αρέσει εκείνος θα την απορρίψει επειδή φέρεται άτσαλα και δεν έχει αυτοπεποίθηση. Από την άλλη όταν μια γυναίκα που είναι αρκετά κοντή ή ψηλή αλλά σίγουρη για τον εαυτό της φλερτάρει με τον ίδιο άνδρα, τον ιντριγκάρει και τον κάνει να νιώσει έλξη τότε και εκείνος θα είναι μάλλον ανοιχτός στο να την γνωρίσει καλύτερα.

Άρα όταν ρωτάει κάποια αν αρέσουν στους άνδρες οι κοντές ή οι ψηλές γυναίκες, το ρωτάει επειδή νιώθει ότι η έλλειψη επιτυχίας της με τους άνδρες έχει να κάνει με το ύψος της. Μόνο που στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με αυτό.

Αν σε ενοχλεί το ύψος σου και νιώθεις ανασφάλεια εξαιτίας αυτού, δεν θα αρέσεις στους άνδρες λόγω της ανασφάλειας, όχι του ύψους σου. Αυτό που τον «ξενερώνει» και τον κάνει να σε απορρίπτει δεν είναι το ύψος, είναι το ότι δεν πιστεύεις στον εαυτό σου, δεν τον προκαλείς και δε διεγείρεις τη φαντασία του. Πίστεψέ με είναι αλήθεια και είναι το νούμερο ένα πράγμα που πρέπει να διορθώσεις για να αρχίσεις να έχεις επιτυχία με τους άνδρες.

Σκέψου και το εξής

Πως γίνεται και έχεις δει ωραίους άνδρες, με εμφανισιακά αδιάφορες κοπέλες; Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή αυτές οι κοπέλες έχουν χαρακτηριστικά (όπως αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα, κοινωνική και συναισθηματική νοημοσύνη) που υπερκερούν την έλλειψη εξωτερικής εμφάνισης.

Η μεγάλη πλειοψηφία των (δήθεν) «άσχημων» γυναικών που είναι με ωραίους άνδρες, είναι επειδή έχουν την προσωπικότητα και τον τρόπο που είναι ελκυστικός για τις άνδρες.

Αν είσαι αρκετά κοντή ή ψηλή, φυσικά και σου αξίζει να έχεις επιτυχία στο φλερτ και έναν άνδρα στη ζωή σου που να σε κάνει ευτυχισμένη. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το ότι είσαι κοντή η ψηλή. Πρέπει να αποδεχτείς αυτό που είσαι και να αρχίσεις να απολαμβάνεις τη ζωή σου.

Άσε πίσω την ανασφάλεια του ύψους

Αν δεν έχεις την επιτυχία που θες με τους άνδρες και πιστεύεις ότι φταίει το ύψος σου για αυτό, λυπάμαι που στο λέω, αλλά κάνεις λάθος. Δεν σε απορρίπτουν για το ύψος σου, αλλά για αυτό που πιστεύεις για τον εαυτό σου.

Για την ώρα, αυτό που πρέπει να καταλάβεις προκειμένου να αλλάξεις τις πιθανότητές σου με τους άνδρες, είναι ότι πρέπει να πάρεις το μυαλό σου από το ύψος σου και να προσπαθήσεις στη θέση του να βελτιώσεις την αυτοπεποίθηση σου. Ή για να το πω αλλιώς: μια ψηλή χωρίς αυτοπεποίθηση είναι το ίδιο με μια  κοντή χωρίς αυτοπεποίθηση, καμιά από τις δύο δεν είναι ελκυστική για τους άνδρες.

Είναι αλήθεια ότι η τηλεόραση και το lifestyle έχουν κάνει πολλούς από εμάς να πιστεύουν ότι οι άνδρες θέλουν μόνο ψηλές, γυμνασμένες, ωραίες ερωμένες. Και ότι επιπλέον μετράνε τα αρώματα, τα κοσμήματα και τα ακριβά ρούχα.

Ας επιστρέψουμε όμως στην αλήθεια: Και μια ματιά μόνο γύρω σου, θα σε πείσει. Πολλές από τις γυναίκες που βλέπεις με ωραίους άνδρες δεν φαίνεται να είναι ακριβώς μοντέλα, σωστά; Άρα με αυτή την πραγματικότητα, το να μένεις κολλημένη στο θέμα του ύψους σου και να εστιάζεις σε αυτό που δεν έχεις είναι απλά χάσιμο χρόνου και ενέργειας.

Στα μάτια των ποιοτικών ανδρών, δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση που μετράει, είναι και τα εσωτερικά χαρακτηριστικά που έχουν πολύ μεγάλο βάρος. Ή όπως ένας φίλος μου είχε πει μια φορά: «Το άγχος κάνει τους ανθρώπους άσχημους. Η αυτοπεποίθηση τους κάνει πολύ sexy».

Οπότε μην κάθεσαι απλά κι ανησυχείς για το ύψος σου και βρίσκεις δικαιολογίες για να μην έχεις αυτοπεποίθηση και να μην πιστεύεις στην αξία σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και θα διαπιστώσεις ότι το ύψος σου δεν αποτέλεσε ποτέ θέμα.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.