Ποιον να διαλέξεις όταν είσαι ανάμεσα σε δύο άνδρες; - Women's Bible

Ποιον να διαλέξεις όταν είσαι ανάμεσα σε δύο άνδρες;

Ποιον να διαλέξεις όταν είσαι ανάμεσα σε δύο άνδρες;

Υπάρχουν δύο άνδρες στη ζωή σου αυτή τη στιγμή. Ή μπορεί να υπάρχουν δύο άνδρες που γνωρίζεις αυτή την περίοδο και νιώθεις ότι υπάρχει πιθανότητα σχέσης και με τους δύο. Το σημαντικό είναι πως είσαι διχασμένη ανάμεσα σε δύο άνδρες και δεν ξέρεις ποιον να διαλέξεις.

Είναι λογικό να νιώθεις μπερδεμένη. Μπορεί να μην τους έχεις γνωρίσει αρκετά καλά μέχρι στιγμής, αλλά ξέρεις ότι θα έρθει η στιγμή που πρέπει να επιλέξεις ποιος είναι ο καταλληλότερος για εσένα.

Εξ’ άλλου, είναι και οι δύο εκπληκτικοί με τον δικό τους τρόπο και δεν έχεις την παραμικρή ιδέα για τον ποιο να διαλέξεις. Όμως εάν η αποκλειστικότητα είναι κάτι σημαντικό για εσένα, υπάρχει μόνο λίγος καιρός ακόμα που θα μπορείς να βλέπεις παράλληλα και τους δύο, πριν ξεκαθαρίσεις το τοπίο.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να βγαίνεις με παραπάνω από έναν ανθρώπους όταν είσαι ελεύθερη, αλλά εάν έτυχε και γνώρισες δύο άνδρες την ίδια χρονική στιγμή και σε ενδιαφέρουν και οι δύο, τότε αργά ή γρήγορα θα χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση.

Οπότε, θα πρέπει να διαλέξεις εκείνον που θέλεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου με την ελπίδα η γνωριμία σας να εξελιχθεί σε μια μακροχρόνια και υγιή σχέση μεταξύ σας.

Ξέρω, ξέρω. Είναι μπέρδεμα, αλλά οι άνδρες συχνά είναι σαν τα λεωφορεία. Περιμένεις χρόνια να περάσει ένα και τότε είναι που έρχονται δύο μαζεμένα.

Οι παρακάτω ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να διαπιστώσεις με ποιον από τους δύο θα συνεχίσεις.

Αν είσαι ανάμεσα σε δύο άνδρες αναρωτήσου ποιος απ’ τους δύο θέλει τα ίδια πράγματα που θες κι εσύ από μια σχέση

Δεν υπάρχει νόημα στο να αναλύσεις κάθε στοιχείο της προσωπικότητας του καθενός για να διαπιστώσεις αν κάποιος από τους δύο είναι ο ιδανικός, εάν δεν ξέρεις ποιες είναι οι προθέσεις τους.

Μπορεί να συζητήσατε σχετικά με το τι ψάχνετε σε έναν σύντροφο και πως είναι η ιδανική σχέση για τον καθένα σας ή μπορεί και όχι. Ωστόσο, και για τις δύο περιπτώσεις εάν έχεις περάσει αρκετό χρόνο μαζί τους, σίγουρα θα έχεις αποκτήσει μια ιδέα για το τι ψάχνουν σε μια σχέση αλλά και ποιοι είναι οι στόχοι του καθενός στη ζωή.

Εάν είσαι μέρος στα μελλοντικά του σχέδια ή χρησιμοποιεί πληθυντικό όπως το «εμείς», τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι είναι ανοιχτός στο να είστε μαζί στο μέλλον.

Από την άλλη, εάν έχει ακόμα ανοιχτό το προφίλ του στο “Tinder” ή δεν προσπαθεί καν να σου γνωρίσει φίλους ή μέλη της οικογένειας του και βρίσκεστε μόνο για σεξ, τότε θέλω να ελπίζω πως αναγνωρίζεις ότι δεν έχει κάποιο σκοπό για μακροχρόνια σχέση μαζί σου.

Είναι αυτό που θέλεις και εσύ;

Ήρθε η ώρα να γίνεις ειλικρινής με τον εαυτό σου σχετικά με το τι θέλεις πραγματικά. Είσαι έτοιμη για μια μακροχρόνια και αποκλειστική σχέση;

Εάν αυτός που σε ενδιαφέρει είναι ξεκάθαρα σε μια φάση της ζωής του που θέλει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια και εσύ δεν το σκέφτεσαι καν αυτό το σενάριο, τότε δεν χρειάζεται καν να μπαίνεις σε δίλημμα.

Εάν όμως ξέρεις ότι θες και εσύ οικογένεια, τότε ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει αυτό.

Ίσως και να θες να εξερευνήσεις κι άλλο τον κόσμο και το μέλλον σου και να θέλεις να μείνεις στο εξωτερικό. Η δουλειά εκείνου όμως μπορεί να μην το επιτρέπει.

Παρ’ όλο που δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συμβείς το μέλλον, υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται ξεκάθαρα όσο γνωρίζεις τον άλλο, οπότε και μπορείς να ξεκαθαρίσεις αν βαδίζετε στο ίδιο μήκος κύματος ή όχι.

Πως νιώθουν για εσένα;

Είναι καλό να ξέρεις ότι θέλετε τα ίδια πράγματα από τη ζωή, αλλά ανεξάρτητα με το πόσο ταιριάζουν οι στόχοι σας δεν σημαίνει ότι είναι ξετρελαμένος μαζί σου.

Πως νιώθει για εσένα;

Τι σε κάνει να το πιστεύεις αυτό;

Σου έχει πει κάποιος από τους δύο πως νιώθει ή το σκέφτηκες μόνη σου;

Εάν ισχύει το τελευταίο, τότε ίσως ήρθε η ώρα να συζητήσετε για το τι θέλετε από την γνωριμία σας, έτσι ώστε να ξέρετε και οι δύο τι ισχύει για τον καθένα προτού αποφασίσεις να προχωρήσεις με κάποιον.

Ταιριάζετε σε απόψεις και αξίες;

Υπάρχει κάτι εξαιρετικά σημαντικό στο οποίο έχετε διαφορετικές απόψεις; Μήπως έχετε διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις; Μήπως υπάρχουν διαφορές σε θρησκευτικά ζητήματα; Τέλος, πόσο σημαντικό είναι για σένα κάτι τέτοιο;

Αν είσαι ανάμεσα σε δύο άνδρες σκέψου τι σε ελκύει στον καθένα

Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου, σκέψου καθαρά και γράψε τι είναι αυτό που σε εκλύει στον καθένα. Μερικά πράγματα είναι πιθανό να είναι κοινά αλλά σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Να είσαι ειλικρινής και να τα γράψεις όλα αναλυτικά έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα σχετικά με το τι σε κάνει να τους θέλεις και τους δύο αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής σου.

Και τι δεν σε ελκύει;

Παρ’ όλο που κάποιος μπορεί να μας φανεί τέλειος στο πρώτο ραντεβού, εάν έχεις γνωρίσει αρκετά και τους δύο, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι κάποιες συμπεριφορές ή πεποιθήσεις σε ενοχλούν ή σε ανησυχούν.

Ήρθε η ώρα για άλλη μια λίστα! Γράψε αυτή τη φορά τα αρνητικά στοιχεία του καθένα από τα πιο μικρά όπως για παράδειγμα το ροχαλητό τις ήσυχες νύχτες του χειμώνα, μέχρι και τα μεγάλα όπως για παράδειγμα ότι έχετε τελείως διαφορετική αντίληψη για τη ζωή.

Παραδέξου αυτά που σε ενοχλούν και αναρωτήσου αν κάποιο από αυτά είναι τόσο ισχυρό ώστε να σε κάνει να επιλέξεις πιο εύκολα ανάμεσά τους.

Ανάμεσα σε δύο άνδρες: Πως νιώθεις όταν είσαι μαζί τους;

Σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα κάθε φορά που τους βλέπεις και οι δύο;

Νιώθεις ότι σε ωθούν ώστε να γίνεις καλύτερος άνθρωπος;

Σε κάνουν να νιώθεις σέξι;

Μπορείς να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου μαζί τους;

Εάν κάποιος από τους δύο σε κάνει να νιώθεις περισσότερο όλα αυτά, τότε έχεις την απάντηση σου.Ποιον να διαλέξεις όταν είσαι ανάμεσα σε δύο άνδρες;

Ανάμεσα σε δύο άνδρες: Τι λένε οι φίλοι σου;

Εάν οι φίλοι σου έχουν γνωρίσει κάποιον από τους δύο, τότε σίγουρα θα σου έχουν πει τη γνώμη τους. Εάν δεν σου είπαν κάτι τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν τους άφησε και την καλύτερη εντύπωση, περισσότερο κάτι «χλιαρό» και μέτριο.

Εάν σου είπαν όμως πραγματικά ότι δεν τους άρεσε, να ξέρεις ότι οι καλύτεροι μας φίλοι συνήθως έχουν δίκιο γιατί πρώτα απ’ όλα μας γνωρίζουν καλά και επίσης είναι καλύτεροι κριτές για τις ερωτικές σχέσεις απ’ ότι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Ακόμα όμως και αν οι φίλοι σου δεν έχουν συναντήσει κάποιον από τους δύο ή και τους δύο, σίγουρα θα τους έχεις ενημερώσει για το πως περνάς, για τις εξόδους σας, για πράγματα που σε ενόχλησαν.

Έτσι, ίσως να είναι καλή ιδέα να πάρεις ξανά τη γνώμη τους καθώς δεν θα έχουν ξεχάσει «επίτηδες» κάποια πολύτιμη πληροφορία που θα παρεμποδίζει τη διαδικασία της επιλογής σου. Μην ακολουθείς τις συμβουλές των φίλων σου τυφλά, αλλά μάθε τη γνώμη τους και αναλογίσου τη σοβαρά.

Πως είναι τα πράγματα στο σεξ;

Ίσως να μην έχεις φτάσει σε αυτό το στάδιο ακόμα με κάποιον ή και με τους δύο, αλλά σίγουρα θα μπορείς να έχεις μια εικόνα από το πως νιώθεις με τα φιλιά που θα έχετε ανταλλάξει όσον αφορά τη χημεία και το πάθος μεταξύ σας.

Η σεξουαλική χημεία δεν ορίζει τα πάντα, αλλά είναι σημαντική.

Εάν έχεις κάνει σεξ με έναν από τους δύο ή και με τους δύο, τότε πως ένιωσες;

Το σκέφτεσαι ακόμα και το αναζητάς; Έμεινες ικανοποιημένη; «Διαβάσατε» σωστά ο ένας τον άλλο;

Αν αφαιρούσες το σεξ, ποιον θα διάλεγες;

Αυτό μπορεί να μην σε βοηθάει πάντα αλλά αξίζει να προσπαθήσεις. Φαντάσου ότι το σεξ δεν υπάρχει στην εξίσωση.

Μήπως σε βοηθά καλύτερα να αποφασίσεις για το ποιος είναι καταλληλότερος για εσένα;

Βαθιά μέσα σου, ποιον θέλεις πραγματικά;

Μπορείς να σκέφτεσαι και να ξανασκέφτεσαι και να κάνεις κύκλους και αυτό να συνεχιστεί για μια αιωνιότητα, αλλά εάν είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου, τότε έχεις πάρει ήδη την απόφαση βαθιά μέσα σου.

Άκου αυτή την εσωτερική φωνή. Συνήθως έχει δίκιο.

Για να μπορείς να παιρνεις τις σωστές αποφάσεις στο φλερτ και τις σχέσεις, δες εδώ

Αν είσαι ανάμεσα σε δύο άνδρες θυμήσου πως καλύτερα μόνη παρά με κακή παρέα

Ναι χρειάζεται να επιλέξεις ανάμεσα στον άνδρα ν.1 και στον άνδρα ν.2, αλλά είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι υπάρχει και άλλη επιλογή: Κανένας.

Δεν είναι απαραίτητο να διαλέξεις κάποιον.

Εάν δεν μπορείς να αποφασίσεις, αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή κανένας από τους δύο δεν είναι αυτό που ψάχνεις και που επιθυμείς πραγματικά στη ζωή σου.

Σε αυτή την περίπτωση, η καλύτερη επιλογή που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις μόνη και να αρχίσεις να γνωρίζεις νέο κόσμο μέχρι να συναντήσεις κάποιον που δεν θα σου προκαλεί την παραμικρή αμφιβολία για το αν είναι ο κατάλληλος.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.