Τι να κάνεις όταν ο σύντροφος σου σε Αγνοεί - Women's Bible

Τι να κάνεις όταν ο σύντροφος σου σε Αγνοεί

Τι να κάνεις όταν ο σύντροφος σου σε αγνοεί

Το να σε αγνοεί κάποιος είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να σου κάνει. Σε πληγώνει και σε τρελαίνει. Λίγα πράγματα μπορείς να κάνεις όμως για να το σταματήσεις αυτό.

Το να σε αγνοεί κάποιος συμβαίνει συχνά στα ραντεβού. Σου αρέσει κάποιος και όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, μέχρι τη στιγμή που όλα αλλάζουν. Αρχίζει να απαντάει όλο και πιο αργά και νιώθεις ότι σε αγνοεί επίτηδες.

Αν νιώθεις λοιπόν πως το αγόρι σου ή αυτός που σου αρέσει σε αγνοεί, δες τι μπορείς να κάνεις:

Τι μπορείς να κάνεις όταν αυτός σε αγνοεί

#1 Πες του το

Αν νιώθεις πως το αγόρι σου σε αγνοεί, προσπάθησε να του μιλήσεις για αυτό. Πες του πως νιώθεις. Μπορείς να του πεις κάτι του τύπου «Φαίνεσαι λίγο απόμακρος τελευταία. Δεν τηλεφωνείς όσο πριν, δεν έχεις όρεξη να μιλήσουμε. Τι σε απασχολεί;»

Δε χρειάζεται να ξεκινήσεις να τον κατηγορείς και να του φωνάζεις. Πες του ήρεμα πως έχεις παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά του και δώσε του την ευκαιρία να σου εξηγήσει.

#2 Δοκίμασε άλλους τρόπους επικοινωνίας

Αν η βασική σας επικοινωνία είναι μέσω μηνυμάτων για παράδειγμα και βλέπεις πως έχει αρχίσει να μειώνει τη συχνότητά τους, δοκίμασε να αλλάξεις τον τρόπο επικοινωνίας. Μπορεί να νομίζεις πως σε αγνοεί αλλά ίσως να μην προλαβαίνει να στέλνει τόσα πολλά μηνύματα κατά τη διάρκεια της μέρας.

Δοκίμασε να τον καλέσεις ή να του στείλεις μήνυμα κάποια στιγμή που ξέρεις πως δεν έχει τόσο φορτωμένο πρόγραμμα. Αν εκείνες τις στιγμές σου απαντάει και σου μιλάει κανονικά, δε σε αγνοούσε τόσο καιρό, απλώς δεν προλάβαινε να απαντήσει στις κλήσεις και τα μηνύματά σου.Τα 4 σημάδια της Προβληματικής σχέσης, Ζευγάρι σε Σύγκρουση: 4 Σφάλματα Επικοινωνίας που οδηγούν έναν απλό Καυγά σε Θύελλα, Τι να κάνεις όταν ο σύντροφος σου σε αγνοεί

#3 Δώσε του την άδεια να σε χωρίσει

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο και να με θεωρείς υπερβολική, αλλά πολλές φορές ο άντρας μπορεί να είναι απόμακρος γιατί θέλει να χωρίσετε. Διστάζει όμως να στο πει γιατί φοβάται πως θα αντιδράσεις.

Αντί λοιπόν να κάθεσαι σε μια σχέση που το αγόρι σου θα σε αγνοεί, πες του πως αν δε βλέπει τη σχέση σας να προχωράει, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι καλύτερα να χωρίσετε και να προχωρήσετε μπροστά σε καλύτερα πράγματα.

Αν πάλι σου πει πως δε θέλει να χωρίσετε, θα έχεις ανοίξει μια συζήτηση που θα εκφράσετε τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας.

#4 Γίνε ευάλωτη

Μπορεί η πρώτη σου αντίδραση να είναι να το παίξεις άνετη για να μην πληγωθείς, αλλά ίσως φανεί ότι αδιαφορείς. Ίσως το ίδιο με εσένα να κάνει και αυτός. Ίσως να φοβάται μη πληγωθεί και για αυτό να φαίνεται απόμακρος.

Πες του ότι περνάς καλά μαζί του και αν νιώθει το ίδιο, ίσως πει και αυτός πως περνάει καλά μαζί σου. Αν πάλι δεν περνάει καλά μαζί σου, είναι ευκαιρία να το πει και να δείτε αν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να είστε μαζί ή όχι.

#5 Όχι περισσότερα τηλέφωνα ή μηνύματα

Μην προσπαθείς να τον κάνεις να ενδιαφερθεί παίρνοντάς τον 100 τηλέφωνα ή στέλνοντας 200 μηνύματα. Αν υπάρχει μια λογική εξήγηση για τη συμπεριφορά του, το να τον πρήξεις στα τηλέφωνα θα σε κάνει να φανείς πιεστική και τρελή.

Είδε σίγουρα την κλήση και το μήνυμά σου. Αν δεν απαντήσει σύντομα, ίσως πρέπει να αποδεχτείς πως σε άφησε.

#6 Άφησε τον μόνο του μερικές μέρες

Καθώς περιμένεις από αυτόν να απαντήσει, απασχόλησε τον εαυτό σου με δραστηριότητες που σου αρέσουν ή βγες με τους φίλους σου. Με αυτόν τον τρόπο θα αφήσεις το κινητό στην άκρη και θα ξεχάσεις ότι σε αγνοεί.

Αν δεν έχετε αποκλειστική σχέση, είναι ευκαιρία να γνωρίσεις νέα άτομα και να βγεις ραντεβού μαζί τους. Αν ποτέ σου απαντήσει, τότε μπορείς να σκεφτείς αν τον θες στη ζωή σου ή όχι.

Όταν κάποιος σε αγνοεί, μπορεί να σε οδηγήσει στη «τρέλα». Ειδικά αν έχεις αισθήματα για αυτό το άτομο. Ακολούθησε τις παραπάνω συμβουλές και μη ξεχνάς πως σου αξίζει ένα άτομο που θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίζει όταν το χρειάζεσαι.

Θες να βελτιώσεις τη σχέση σου; Δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.