5 Πράγματα που είναι καλό να θυμάσαι για τους Άνδρες - Women's Bible

5 Πράγματα που είναι καλό να θυμάσαι για τους Άνδρες

5 Πράγματα που είναι καλό να θυμάσαι για τους Άνδρες

Μερικές φορές αυτό που χρειαζόμαστε είναι απλά να μας θυμίσει κάποιος αυτά που ήδη ξέρουμε – όπως το να πηγαίνουμε για ύπνο μια λογική ώρα ή να πούμε όχι σε αυτό το «τελευταίο» σφηνάκι τεκίλα. Οι γυναίκες και οι άνδρες έχουν διαφορές μεταξύ τους, πέρα από την ανατομία, που όλοι ξέρουμε αλλά συχνά ξεχνάμε. Και αυτό συμβαίνει συνήθως όταν εμπλέκονται συναισθήματα.

Ας θυμίσουμε στους εαυτούς μας λοιπόν μερικά πράγματα για το ανδρικό φύλο, έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε πιο άνετες.

#1 Οι άνδρες φοβούνται την απόρριψη, ακριβώς όπως και εμείς

Στο φλερτ, πολλές γυναίκες θεωρούν ότι η απόρριψη είναι κάτι που οι άνδρες έχουν συνηθίσει, οπότε και δεν την φοβούνται. Λάθος! Μερικοί από τους άνδρες που έχω μιλήσει μαζί τους για το ζήτημα της απόρριψης, επιμένουν ότι φοβούνται την απόρριψη ακόμα περισσότερο και από εμάς τις γυναίκες. Μπορεί να την έχουν συνηθίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνει ευκολότερο για εκείνους να το διαχειριστούν.

Το να σε απορρίψει κάποιος ερωτικά είναι κάτι αρκετά επίπονο και μπορεί να εξαφανίσει την αυτοπεποίθηση ενός άνδρα στο δευτερόλεπτο. Όσο πιο επιλεκτικοί είναι σε σχέση με το ποια προσεγγίζουν, τόσο περισσότερο πονάει η απόρριψη όταν συμβαίνει.

Ο φόβος της απόρριψης για τους άνδρες ξεκινά από να τους αρνηθεί η γυναίκα που τους αρέσει ραντεβού μέχρι να τους ραγίσουν την καρδιά. Οι γυναίκες φυσικά και το ξέρουν αυτό – αλλά έχουμε επίσης γαλουχηθεί από κοινωνικά στερεότυπα που μας λένε ότι είναι υποχρέωση του άνδρα να αφήσει τα συναισθήματά του στην άκρη όσον αφορά το ερωτικό κομμάτι.

Για όλους τους καλούς, όχι τρομακτικούς τύπους εκεί έξω, είναι στο χέρι σου, να αρχίσεις να δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι και να αναπτύξεις την flirty διάθεσή σου έτσι ώστε να γνωρίζει ότι είναι πιθανό να πεις «ναι». Και όταν δεν ενδιαφέρεσαι, συμπεριφέρσου όπως θα ήθελες να σου συμπεριφερθεί εκείνος σε αντίστοιχη περίπτωση, υποθέτω με ειλικρίνεια.

#2 Είναι πιθανό να απολαμβάνει την παρέα σου και να σε βρίσκει ελκυστική, αλλά να μην θέλει να βγει ραντεβού μαζί σου

Είναι μια από τις πιο εξαντλητικές εμπειρίες για μια γυναίκα. Γνωρίζεις κάποιον, δεν έχει σχέση, είναι απίστευτα γοητευτικός, έχετε κοινά ενδιαφέρονται και παρ’ όλο που φαίνεται να του αρέσεις και εσύ, δεν κάνει ποτέ κίνηση για να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω αυτή η γνωριμία.

Μερικές φορές συμβαίνει μετά από ένα καταπληκτικό πρώτο ραντεβού. Φεύγετε από το εστιατόριο ή το μπαρ και η νύχτα τελειώνει με ένα παθιασμένο φιλί. Σκέφτεσαι «Επιτέλους! Γνώρισα κάποιον που μ’ αρέσει». Και μετά έρχεται η επόμενη ημέρα και δεν επικοινωνεί. Του στέλνεις κάποιο μήνυμα τύπου «Ευχαριστώ για χθες το βράδυ» και απαντά «Η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου» επιβεβαιώνοντας στο μυαλό σου ότι του αρέσεις όσο σου αρέσει.

Αλλά μετά, τίποτα. Ούτε μήνυμα, ούτε τηλέφωνο, καμία πρόσκληση για δεύτερο ραντεβού. Ρωτάς τους φίλους σου για συμβουλή και καταλήγεις να του στείλεις και άλλο μήνυμα.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα σου βαθιά γνωρίζεις ότι περάσατε όμορφα, πιστεύει ότι είσαι υπέροχη αλλά επίσης δεν θέλει να κάνει κάτι μαζί σου.

Το «γιατί» θα μπορούσε να είναι πολυάριθμοι λόγοι όπως για παράδειγμα ότι βλέπει κάποια άλλη ή ότι δεν είσαι αυτή τη δεδομένη στιγμή της ζωής του αυτό που ψάχνει, κλπ.

Το συμπέρασμα είναι ότι μπορεί να μην μάθεις ποτέ τον λόγο, αλλά χρειάζεται να προχωρήσεις ανεξάρτητα από αυτό και να μην το αφήσεις να σε επηρεάσει. Όσο πιο σύντομα το κάνεις, τόσο πιο σύντομα θα γνωρίσεις κάποιον που θα ταιριάζετε και θα θέλει να είστε μαζί.Πως να γίνεις καλή στις γνωριμίες μέσω Διαδικτύου, 5 Πράγματα που είναι καλό να θυμάσαι για τους Άνδρες

#3 Η επιθυμία του για σεξ δεν σημαίνει αυτόματα ότι θέλει να είναι και μαζί σου

Από μικρή ηλικία, οι γυναίκες έχουμε μάθει να εξισώνουμε την επιθυμία ενός άνδρα για εμάς με την αξία του ως άνθρωπο. Στο φλερτ αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα, ειδικά αν κάποιος λέει ότι περιμένεις να ακούσεις και ταυτόχρονα σε επιθυμεί ξεκάθαρα σωματικά.

Ως εκπαιδεύτρια, συχνά έρχομαι σε επαφή με γυναίκες που πιστεύουν ότι κάποιος που γνώρισαν δεν θα προσπαθήσει να κάνει σεξ μαζί τους εάν δεν ενδιαφερόταν για κάτι σοβαρό, επειδή ξέρει από την γνωριμία τους ότι εκείνη θέλει κάτι σοβαρό. Μέσα τους αυτές οι γυναίκες ξέρουν την αλήθεια αλλά συχνά την «ξεχνούν».

Κράτησε λοιπόν αυτή την συμβουλή: Ποτέ μην συμπεραίνεις ότι κάποιος είναι στην ίδια φάση με εσένα σε σχέση με το σεξ, χωρίς να εξακριβώσεις πρώτα ότι είναι μέσα από τις πράξεις του.

Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να σε θέλει κάποιος σεξουαλικά. Για την ακρίβεια, είναι κολακευτικό. Όμως, εάν ψάχνεις για δέσμευση, δώσε του την ευκαιρία να στο δείξει με πράξεις και τότε θα μάθεις αν έχετε και οι δύο τον ίδιο στόχο.

Αυτό συνήθως έχει ως προϋπόθεση να απέχεις για λίγο από το σεξ, ακόμα και αν θες πάρα πολύ να κάνεις κάτι μαζί του. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα έχει να κάνει με παιχνίδια υπομονής ή κάποια τιμωρία ή οτιδήποτε αλλά θα έχει να κάνει με τον εαυτό σου και το να είσαι ειλικρινής σχετικά με τι μπορείς να διαχειριστείς και τι όχι συναισθηματικά.

Θες να τον κάνεις να θέλει να είναι μαζί σου; Δες εδώ

#4 Οι άνδρες επικοινωνούν κατά κύριο λόγο με πράξεις και όχι με λέξεις

Η εμπειρία της ζωής σου έχει ήδη διδάξει ότι οι άνδρες συνήθως δεν είναι τόσο ομιλητικοί όσο οι γυναίκες, αλλά αυτό δεν σε σταματά από το να το επιζητάς ή να το ελπίζεις. Οι περισσότεροι άνδρες δεν θα εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους και ειδικά μέσα από λέξεις. Ωστόσο, οι πράξεις τους τα δείχνουν όλα.

Από τις πράξεις του μπορείς να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται ή όχι. Εάν πει «Θα ήθελα πολύ να σε ξαναδώ» και το εννοεί, τότε θα κάνει όντως πλάνα για να σε ξαναδεί. Εάν πει «Θα σε καλέσω μέσα στο Σαββατοκύριακο» και δεν το κάνει, δεν έχει σημασία αν σου είπε ότι θα ήθελε πολύ να σε ξαναδεί ή ότι πέρασε τέλεια μαζί σου κλπ. Οι πράξεις του είναι αυτό που θα πρέπει να δώσεις προσοχή.

Μην αγνοείς τις πράξεις του απέναντί σου, ποτέ. Αυτός είναι ο τρόπος που επικοινωνούν οι άνδρες με αυθεντικότητα.

#5 Οι άνδρες είναι ρομαντικοί, απλά με τον δικό τους τρόπο

Εντάξει, όχι όλοι οι άνδρες. Ωστόσο, οι περισσότεροι είναι. Ενδιαφέρονται για την εμπειρία της αγάπης ακριβώς όπως και εμείς, ακόμα και για να κρατήσουν τον ενθουσιασμό και το πάθος αυτής της αγάπης. Οι ρομαντικές κινήσεις του μπορεί να μην είναι ίδιες με τις δικές σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικές.

Οι άνδρες κατά κύριο λόγο εκφράζουν τον ρομαντισμό διαφορετικά. Μπορεί να μην σου φέρει λουλούδια αλλά θα κάνει κράτηση στο νέο εστιατόριο που ανέφερες ότι ήθελες να δοκιμάσεις. Ή θα σου φέρει φίλτρα για τον καφέ όταν έρθει απ’ το σπίτι σου επειδή του είπες στο τηλέφωνο ότι ξέχασες να πάρεις από το σουπερμάρκετ.

Να είσαι προσεκτική με τους τρόπους που εκφράζουν οι άντρες την ρομαντική τους πλευρά, και έκφρασε την δικιά σου επίσης. Με τον κατάλληλο για εσένα σύντροφο, θα μπορέσετε έτσι να δημιουργήσετε έναν κύκλο εκτίμησης και0 ρομαντισμού.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.