Τι πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με κάποιον που έχει Παιδιά - Women's Bible

Τι πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με κάποιον που έχει Παιδιά

Τι πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με κάποιον που έχει παιδιά

Τα ραντεβού είναι αγχωτικά από μόνα τους. Όταν όμως βγαίνεις ραντεβού με ένα άτομο που έχει παιδιά, είναι ακόμα δυσκολότερο.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποκλείσεις έναν άντρα επειδή έχει παιδιά, αλλά να ξέρεις ότι θα είναι λίγο πιο δύσκολο και θέλει παραπάνω προσοχή. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για το τι θα αντιμετωπίσεις.

Τι πρέπει να προσέξεις όταν αυτός που βγαίνεις έχει παιδιά;

#1 Μη γνωρίσεις τα παιδιά αν δεν το πας σοβαρά

Είναι πολύ κακή ιδέα να γνωρίσεις τα παιδιά του στην αρχή της σχέσης σας, γιατί είναι πολύ πιθανό η σχέση να μη προχωρήσει. Δεν είναι σωστό να βάλεις τα παιδιά στη θέση αυτή. Τη μια μέρα να γνωρίζουν τη γυναίκα που βγαίνει ο μπαμπάς τους και την άλλη να μαθαίνουν πως χώρισαν.

Τα παιδιά χρειάζονται σταθερότητα. Δεν είναι καλό λοιπόν να δεθούν μαζί σου και μετά να σε χάσουν από τη ζωή τους. Έχουν ήδη υποστεί ένα διαζύγιο ή ακόμα χειρότερα το χαμό ενός γονέα. Δε χρειάζεται να μπουν στη διαδικασία να σε γνωρίσουν και μετά να σε χάσουν. Περίμενε λοιπόν μέχρι η σχέση σας να γίνει σοβαρή.

#2 Τα παιδιά του είναι πάνω απ’ όλα

Ίσως έχει πλήρη επιμέλεια των παιδιών ή είναι χήρος, που σημαίνει ότι είναι με τα παιδιά του συνέχεια. Ίσως πάλι, τα βλέπει μόνο τα σαββατοκύριακα. Όπως και αν έχει η κατάσταση, τα παιδιά του είναι πάνω απ’ όλα.

Πολλές φορές μπορεί να τύχει να ακυρώσετε συνάντησή σας γιατί κάτι προέκυψε με τα παιδιά του. Μπορεί να χρειαστεί να τα πάει στο φροντιστήριο, σε κάποιο πάρτι ή στο γιατρό. Μπορεί να ακυρώσει ραντεβού σας τελευταία στιγμή γιατί πρέπει να βρίσκεται μαζί τους.

Πρέπει λοιπόν να είσαι έτοιμη για αυτό το ενδεχόμενο και να μην του κάνεις σκηνή επειδή ακυρώνει τα ραντεβού σας.

#3 Να είσαι ξεκάθαρη με το αν θες παιδιά ή όχι

Όταν κάποιος έχει κάνει ήδη παιδιά, ίσως να μη θέλει να κάνει άλλα. Συνεπώς πρέπει να είσαι ξεκάθαρη με το αν εσύ θέλεις να κάνεις παιδιά στο μέλλον. Αυτή η συζήτηση πρέπει να γίνει από την αρχή για να ξέρετε αν μπορείτε να προχωρήσετε μαζί ή όχι.

Αν θέλετε και οι δύο να κάνετε παιδιά τότε είστε στην ίδια φάση και δε θα έχετε πρόβλημα με αυτό. Αν πάλι εσύ θέλεις αλλά αυτός είναι καλυμμένος με αυτά που έχει, δεν μπορείς ούτε να τον πιέσεις να κάνει παιδιά ούτε να πιεστείς εσύ να μην κάνεις. Πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρετε ξεχωριστούς δρόμους προτού δεθείτε πολύ.

#4 Υπάρχει μια πρώην που θα πρέπει να διαχειριστείς

Η μητέρα των παιδιών θα βρίσκεται στη ζωή σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Θα πρέπει να έρχονται σε επαφή για χάρη των παιδιών, είτε σου αρέσει είτε όχι, Αν δεν έχουν χωρίσει και με τον καλύτερο τρόπο, τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Θα σου είναι δύσκολο να το διαχειριστείς. Θα σου θυμίζει συνέχεια ότι έχουν ένα παρελθόν και ίσως εκδηλώσεις αισθήματα ζήλιας. Να θυμάσαι όμως πως είναι η μητέρα των παιδιών του και πρέπει να μιλάει μαζί της ή να τη βλέπει.

Παρ’ όλα αυτά όμως υπάρχει λόγος που χώρισαν, οπότε δε χρειάζεται να ανησυχείς. Αν καταφέρεις και φτιάξεις μια καλή σχέση με την πρώην του, τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα για όλους σας.Τι πρέπει να ξέρεις αν βγαίνεις με κάποιον που έχει παιδιά

#5 Τα παιδιά θα χρειαστούν λίγο χρόνο να σε συνηθίσουν

Είναι πολύ δύσκολο τα παιδιά να δεχτούν πως οι γονείς τους δεν είναι πλέον μαζί και πως θα αρχίσουν να βγαίνουν με άλλα άτομα. Όταν έρθει η ώρα λοιπόν να γνωρίσεις τα παιδιά του, μη βιαστείς και μη πιεστείς για να σε συμπαθήσουν. Άσε τη συνάντηση να κυλήσει φυσικά. Πάρε το χρόνο σου και δώσε τους χρόνο. Να είσαι ο εαυτός σου και σιγά σιγά θα σε αποδεχτούν.

Καλό είναι να θυμάσαι πως το να βγαίνεις με έναν άνδρα που έχει παιδιά, είναι αρκετά δύσκολο.

Μπορείς να προετοιμαστείς όσο θέλεις, αλλά στην πραγματικότητα πολλά μπορούν να πάνε εκτός ελέγχου και να δυσκολευτείς. Μπορεί εσύ να αγαπάς τα παιδιά και να τα πηγαίνεις καλά μαζί τους, αλλά για αυτά τα παιδιά θα είσαι κάποια που προσπαθεί να γίνει μαμά τους ή να τους πάρει το μπαμπά ή κάτι παρόμοιο.

Ίσως να μη σε θέλουν στην αρχή ή ίσως προσπαθήσουν να χαλάσουν τη σχέση σου με τον πατέρα τους.

Όλα αυτά δεν πρέπει να σε αποθαρρύνουν. Μπορεί να είναι δύσκολο αλλά σιγά σιγά θα τα καταφέρετε και θα βρείτε τις ισορροπίες σας. Όλη αυτή η κατάσταση θα σε ωριμάσει και ίσως βρεθείς με μια νέα υπέροχη οικογένεια!

Βγαίνεις με κάποιον που έχει παιδιά και να κάνεις τη σχέση αυτή την καλύτερη δυνατή; Δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.