Πως να δημιουργήσεις Ερωτική Χημεία - Women's Bible

Πως να δημιουργήσεις Ερωτική Χημεία

Πως να δημιουργήσεις ερωτική χημεία

Το φλερτ είναι βιολογικό ένστικτο καθώς είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το σεξ και την ερωτική χημεία. Είναι κάτι το οποίο οι πρόγονοι μας εξέλισσαν για πάρα πολύ καιρό.

Εάν δεν εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου απλά να κάνει αυτό που ξέρει και να αφήσεις το ένστικτο να αναλάβει δράση, μην φοβάσαι. Εδώ έχω μαζέψει αποτελεσματικούς και δοκιμασμένους τρόπους για να φλερτάρεις με επιτυχία και να δημιουργήσεις ερωτική χημεία.

Για να δημιουργήσεις ερωτική χημεία, πρώτα καλλιέργησε αυτοπεποίθηση

Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά. Η αυτοπεποίθηση είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά και για τα δύο φύλα. Αυτό συμβαίνει γιατί ως άνθρωποι είμαστε κοινωνικά όντα. Αγαπάμε την ανθρώπινη επαφή.

Εφόσον την αγαπάμε λοιπόν τόσο, δεν μας ελκύει το αντίθετο της, δηλαδή η απόρριψη. Όταν μας απορρίπτουν νιώθουμε ντροπή και μελαγχολία.

Μερικές φορές ο φόβος της απόρριψης μπορεί να είναι τόσο δυνατός που δεν θέλουμε να εκθέσουμε τον εαυτό μας σε μια τέτοια διαδικασία ξανά και να γνωρίσουμε κάποιον άγνωστο. Προτιμούμε να κινηθούμε στην ζώνη της ασφαλείας μας προκειμένου να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.

Αν νιώθεις έτσι, θα είναι πιο δύσκολο να αρχίσεις να φλερτάρεις. Θα χρειαστεί να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση για να μπορέσεις να μπεις στο παιχνίδι του φλερτ. Ο ρόλος της αυτοπεποίθησης είναι τεράστιος στον κόσμο των ερωτικών γνωριμιών.

Για να γίνεις καλή σε αυτό θα πρέπει να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και να έχεις σιγουριά. Όταν αποκτήσεις αυτά τα χαρακτηριστικά, θα μπορείς με ευκολία να προσεγγίζεις τον οποιονδήποτε και θα πιστεύεις ότι μπορεί να σε αγαπήσει όπως αγαπάς και εσύ τον ίδιο σου τον εαυτό.

Το να έχεις αυτοπεποίθηση σημαίνει ότι δεν σε επηρεάζει η απόρριψη των ανθρώπων και δεν την παίρνεις προσωπικά.

Να θυμάσαι πάντα κάτι που λέω σε όλες μου τις μαθήτριες. Η απόρριψη είναι ένα φυσιολογικό κομμάτι της ζωής. Θα σου συμβεί ούτως ή άλλως κάποια στιγμή ανεξάρτητα με το πόσες άμυνες έχεις.

Εξάλλου, υπάρχουν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι και άλλες τόσες προσωπικότητες. Αναγκαστικά θα έρθεις σε «σύγκρουση» με κάποιες από αυτές.

Το να δείχνεις λοιπόν αυτοπεποίθηση θα σου κάνει πιο εύκολο τον δρόμο για να ανοιχτείς σε κάποιον.

Φαντάσου ότι βρίσκεσαι σε ένα πολυσύχναστο μέρος και κάποιος με αυτοπεποίθηση έρχεται προς το μέρος σου και συστήνεται. Η αυτοπεποίθηση του θα το κάνει ευκολότερο για εσένα να μπορέσεις να του ανοιχτείς.

Όταν νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου και εκπέμπεις σιγουριά, δείχνεις σε αυτόν που σε ενδιαφέρει ότι μπορεί να ρίξει τις άμυνες του και να ξεκινήσει μια κουβέντα μαζί σου.

Πιάσε κουβεντούλα

Το να γίνεις καλή στο να ξεκινάς μια συζήτηση θα σε βοηθήσει πολύ με το φλερτ. Παρ΄ όλο που το φλερτ έχει να κάνει περισσότερο με την γλώσσα του σώματος, το να μην ξέρεις πως να ξεκινήσεις έναν διάλογο θα σε δυσκολέψει στο να την αναδείξεις.

Να θυμάσαι ότι η κουβεντούλα δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον καιρό ή παντελώς άσχετα ζητήματα. Στην πραγματικότητα έχει να κάνει με την δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος πάνω στο οποίο θα μπορέσεις να προβάλεις την flirty διάθεση σου.

Όταν προσεγγίζεις κάποιον που δεν ξέρεις πολύ καλά, δεν έχεις σκοπό προφανώς να του αποκαλύψεις τα πιο σκοτεινά σου μυστικά αλλά ούτε και εκείνος.

Αντίθετα, θέλεις να συζητήσεις κάτι πιο ανάλαφρο έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα περιβάλλον που θα νιώθετε ασφάλεια. Ένας χώρος που θα νιώθετε ότι είναι οικείος και θα σας επιτρέπει να μιλήσετε για προσωπικές ιστορίες και βιώματα.

Πως δημιουργείς όμως μια ανάλαφρη συζήτηση;

Μπορεί να ακούγεται δύσκολο αλλά τα καλά νέα είναι ότι το να είσαι καλή στην κουβεντούλα έχει να κάνει περισσότερο με το να ακούς παρά με το να μιλάς.

Σε μια κοινωνία που πάσχει από χρόνια διαταραχή απόσπασης της προσοχής, το να δώσεις σε κάποιον την πλήρη προσοχή σου, είναι κάτι που θα θυμάται και θα το εκτιμήσει απίστευτα.

Μπορείς εύκολα να δείξεις το ενδιαφέρον σου κάνοντας ερωτήσεις όπως:

«Πως ήταν η εβδομάδα σου μέχρι στιγμής;»

«Επιτέλους Παρασκευή, τι σχέδια έχεις για το σαββατοκύριακο;»

Το να τον κάνεις να ανοιχτεί είναι ο καλύτερος τρόπος να νιώσει ασφάλεια και επιπλέον διώχνει την πίεση από πάνω σου καθώς δεν χρειάζεται να μιλήσεις εσύ.

Διατήρησε οπτική επαφή

Οι πρώτες δύο συμβουλές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στην περίπτωση που απλά θέλεις να κάνεις φιλικές γνωριμίες. Τι είναι αυτό λοιπόν που κάνει την προσέγγιση ερωτική; Λοιπόν, το φλερτ συμπεριλαμβάνει κάτι άλλο. Την ερωτική χημεία.

Πολλές φορές βλέπω ότι οι μαθήτριες μου βιάζονται και θέλουν όλα να γίνουν πολύ γρήγορα γιατί «δεν έχουν χρόνο να σπαταλήσουν και ειδικά σε παιχνίδια». Αλλά η χημεία δεν μπορεί να δημιουργηθεί έτσι απλά. Η χημεία έχει να κάνει με τις μικρές λεπτομέρειες.

Έχει να κάνει με το να καταλαβαίνεις τις κινήσεις του, τα υποννοούμενα που κάνει, τον τρόπο που σου μιλάει και σε κοιτάει.

Αυτή η αβεβαιότητα που δημιουργείται ενώ αναρωτιέσαι γιατί κάνει ή λέει κάτι με έναν συγκεκριμένο τρόπο βοηθάει στο να εξελιχθεί η γνωριμία σας σε χημεία γιατί ακόμα κανένας από τους δύο σας δεν ξέρει αν ο άλλος ενδιαφέρεται ερωτικά ή απλά είναι ευγενικός.

Είναι στο χέρι σου να βεβαιωθείς ότι δείχνεις τα σωστά σημάδια, δηλαδή ότι ενδιαφέρεσαι ερωτικά χωρίς να είναι υπερβολικά εμφανές. Η οπτική επαφή είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να ξεκινήσεις.

Όταν κοιτάζεις έναν άνδρα, όχι μόνο δείχνει αυτοπεποίθηση, αλλά δείχνει επιπλέον ότι για εσένα είναι ο μόνος που σε ενδιαφέρει εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή.

Όταν κρατάς οπτική επαφή ενώ υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι τριγύρω είναι σαν να λες το εξής: «Θέλω μόνο εσένα» Τι είναι πιο ελκυστικό από αυτό;

Ερωτική χημεία και χαμόγελο

Ένας άλλος τρόπος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις την γλώσσα σώματός σου είναι απλά να χαμογελάσεις. Αυτό που ψάχνουν οι άνδρες πάνω απ’ όλα σε μια γυναίκα είναι να είναι διασκεδαστική και εκφραστική.

Όταν χαμογελάς δείχνει ότι είσαι θετικός χαρακτήρας, διασκεδαστική και μαγνητική προσωπικότητα. Επιπλέον το χαμόγελο ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου.

Όσον αφορά την συζήτηση, χρειάζεται να δείξεις ότι απολαμβάνεις την παρέα του, οπότε είναι απαραίτητο να αφεθείς ώστε να μπορείτε να γελάσετε μαζί όταν ειπωθεί ένα αστείο ή γίνει κάποιο πείραγμα.

Αυτό αυτόματα τον κάνει να νιώθει καλύτερα που είναι μαζί σου, κάτι το οποίο αυξάνει την ερωτική χημεία μεταξύ σας.Πως να δημιουργήσεις ερωτική χημεία

Άγγιγμα και ερωτική χημεία

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να φλερτάρεις είναι να βάλεις στο παιχνίδι το άγγιγμα. Φυσικά είναι κάτι πιο άμεσο από την γλώσσα του σώματος οπότε χρειάζεται να το δουλέψεις για να είναι όσο το δυνατόν πιο φυσικό γίνεται.

Βασική προϋπόθεση είναι να έχεις ακολουθήσει τα προηγούμενα βήματα έτσι ώστε να έχεις καταλάβει αν ενδιαφέρεται ή όχι. Όταν έχεις σιγουρευτεί ότι του αρέσεις, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή να τον αγγίξεις.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να τον ακουμπήσεις απαλά στον ώμο ή στο γόνατο (εάν κάθεστε φυσικά) ή ακόμη και να χαϊδέψεις απαλά στον ώμο. Καλό είναι να το κάνεις με φιλικότητα και όχι με σεξουαλικό τρόπο.

Αυτό θα τον κάνει να αναρωτιέται εάν ενδιαφέρεσαι ή εάν απλά είσαι φιλική. Και αυτό ακριβώς θέλεις να πετύχεις να τον κάνεις να σε σκέφτεται.

Θέλω επίσης να σου θυμίσω ότι η γλώσσα του σώματος σου θα πρέπει να είναι ανοιχτή και χαλαρή. Καμιά φορά δίνουμε την εντύπωση ότι δεν ενδιαφερόμαστε επειδή είμαστε πολύ κλειστές και μαζεμένες σωματικά.

Όταν ενδιαφέρεσαι λοιπόν για εκείνον καλό είναι να έχεις ανοιχτούς ώμους και το σώμα σου προς το μέρος του έτσι ώστε να μπορεί να το καταλάβει.

Πείραξε τον

Το φιλικό πείραγμα ή το να τον κοροϊδέψεις λιγάκι είναι αρκετά σέξι. Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξεις είναι να μην το παρατραβήξεις. Αν το κάνεις αυτό θα φανείς κακιά και όχι φιλική, οπότε πρόσεξε δεδομένου ότι δεν τον γνωρίζεις κιόλας.

Θέλεις να τον φλερτάρεις και να τον κάνεις να νιώσει όμορφα όχι να τον στεναχωρήσεις. Ένας τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να κάνεις μια φορά ένα αστείο για εκείνον και να μην το επαναλάβεις στην συνέχεια. Για παράδειγμα είναι οκ να πεις μια φορά «Νομίζω ότι μπορώ χαλαρά να σε νικήσω σε δύναμη, απλά το λέω».

Αν το επαναλάβεις θα φανείς προκλητική και ανταγωνιστική χωρίς λόγο και είναι πολύ πιθανόν να τον κάνεις να νιώσει μειονεκτικά.

Θες να τον κάνεις να σε κυνηγήσει; Δες εδώ

Αντίγραψε την ενέργεια του

Ο καλύτερος τρόπος να κρατήσεις τον έλεγχο του επιπέδου που βρίσκεστε στο φλερτ είναι να μιμηθείς τις κινήσεις του. Εάν τον αγγίξεις για παράδειγμα στον ώμο και τραβηχτεί, τότε τράβηξε και εσύ το χέρι σου.

Εάν κάνεις ένα αστείο και δεν γελάσει ή τον δεις ότι νιώθει άβολα, απλά μην επαναλάβεις κάτι αντίστοιχο.

Θέλεις να καταλάβεις ποια είναι η διάθεση και οι προθέσεις του οπότε είναι καλό να μείνεις στο ίδιο επίπεδο με εκείνον προκειμένου να κυλήσει ομαλά η γνωριμία.

Απομακρύνσου

Όταν έχεις φλερτάρει για λίγο, μία από τις πιο αποτελεσματικές τακτικές που μπορείς να ακολουθήσεις είναι να απομακρυνθείς.

Θέλεις να τον κάνεις να σε σκέφτεται και να επιθυμεί να σε ξαναδεί. Έτσι θα επιδιώξει κιόλας να κρατήσει επαφή. Όταν φλερτάρεις για πολύ είναι πολύ πιθανό να σκοτώσεις την χημεία μεταξύ σας.

Όταν νιώσεις ότι η συζήτηση και τα αστεία έρχονται λίγο με το ζόρι, βρες έναν τρόπο να τελειώσεις την κουβέντα.

Εάν θέλεις να σου ζητήσει τον αριθμό σου, μπορείς να πεις κάτι του τύπου «Πως πέρασε έτσι η ώρα! Οι φίλοι μου θα αναρωτιούνται που εξαφανίστηκα».

Αυτό θα τον κάνει να καταλάβει ότι θα φύγεις και ότι χρειάζεται να δράσει γρήγορα αν θέλει να σε ξαναδεί.

Τώρα που έμαθες κάποιους από τους καλύτερους τρόπους για να φλερτάρεις το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εξασκηθείς! Μην ανησυχείς θα σου έρχεται όλο και πιο φυσικά με τον καιρό. Τέλος, φρόντισε όποιος και να είναι να το αξίζει!

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.