Πως να γνωρίσεις το Αγόρι σου στην Παρέα σου - Women's Bible

Πως να γνωρίσεις το Αγόρι σου στην Παρέα σου

Πως να γνωρίσεις το αγόρι σου στην παρέα σου

Γνώρισες κάποιον που σου αρέσει και του αρέσεις, κάνατε σχέση και περνάτε τέλεια. Έχεις πρήξει την παρέα σου με το να τους μιλάς όλη την ώρα για το νέο σου αγόρι και τώρα ήρθε η ώρα να τους τον γνωρίσεις. Άλλο να ακούνε για αυτόν όμως και άλλο να τον γνωρίσουν προσωπικά.

Οι φίλοι σου είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και τώρα θέλεις να τους γνωρίσεις ένα άτομο που έχει κατακτήσει και αυτό την καρδιά σου. Πως όμως θα γίνει αυτή η γνωριμία; Αν δεν τον συμπαθήσουν; Αν δεν τους συμπαθήσει; Θα μπορούμε να βγαίνουμε όλοι μαζί; Αυτές είναι μερικές από τις σκέψεις που περνάνε από το μυαλό σου όταν αποφασίζεις να κάνεις τη μεγάλη γνωριμία.

Είναι λογικό να αγχώνεσαι για το πως θα γίνει η συνάντηση αφού θέλεις να τον συμπαθήσουν και να τους συμπαθήσει. Παρακάτω θα σου δώσω μερικές συμβουλές για το πως να κάνεις τη γνωριμία πιο ομαλή και εύκολη.

#1 Μην τον φέρεις απροειδοποίητα

Ποτέ μα ποτέ μην πεις στην παρέα σου, εκεί που θα πίνετε άνετοι τον καφέ σας, «Α θα περάσει και το αγόρι μου να σας γνωρίσει». Λάθος! Δεν πρέπει να τους πιάσεις απροετοίμαστους. Πρέπει να ξέρουν ότι θα γίνει η γνωριμία. Αν εμφανιστεί ξαφνικά, το κλίμα θα είναι αμήχανο και δεν το θέλεις αυτό. Γι’ αυτό φρόντισε να κανονίσεις τη συνάντηση, αφού έχεις ενημερώσει πρώτα και τους φίλους και το σύντροφό σου.

#2 Πρέπει να γίνει τη σωστή στιγμή

Το ξέρω πως θέλεις να γνωρίσεις το αγόρι σου στους φίλους σου και θέλεις να το κάνεις εδώ και τώρα, αλλά πρέπει να σκεφτείς και το αγόρι σου. Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτόν. Μίλησε του, ρώτα τον πως νιώθει για αυτήν τη γνωριμία και βρείτε από κοινού πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γνωρίσει τους φίλους σου.Πως να γνωρίσεις το αγόρι σου στην παρέα σου

#3 Μην αποφασίσεις μόνη σου για το μέρος και την ώρα

Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου και τους άλλους όταν κανονίσεις το μέρος αλλά και την ώρα της συνάντησης. Θέλεις όλοι να νιώθουν άνετα ώστε να κυλήσει ομαλά η γνωριμία. Αν λοιπόν ο φίλος σου είναι ντροπαλός, ίσως είναι καλύτερα η συνάντηση να γίνει είτε στο σπίτι είτε σε κάποιο ήσυχο μαγαζί. Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σου. Σκοπός είναι να περάσετε όλοι καλά, οπότε πρέπει να βγείτε σε ένα μέρος που να αρέσει σε όλους.

#4 Διάλεξε ένα χαλαρό μέρος

Θα πρότεινα να βγείτε σε ένα ήσυχο, χαλαρό και φιλικό μέρος για να είστε πιο άνετα και να μπορείτε να μιλήσετε. Θέλεις οι φίλοι σου να γνωρίσουν τη σχέση σου, άρα θα πρέπει να μπορούν να μιλήσουν. Αν βγείτε σε κλαμπ, όπως καταλαβαίνεις κανείς δε θα γνωρίσει κανέναν. Μπορείτε να βγείτε για φαγητό, καφέ ή χαλαρό ποτό.

#5 Μην αφήσεις κανέναν μόνο του

Πρέπει να δίνεις προσοχή στο σύντροφό σου και να τον «σώζεις» από αδιάκριτες ή πιεστικές ερωτήσεις που μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Καλό είναι να βρίσκεσαι δίπλα του για να καταλαβαίνεις αν είναι χαλαρός ή όχι. Μην τον παρατήσεις με τους ξένους για αυτόν φίλους σου. Όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχάσεις ότι εκεί βρίσκονται και οι φίλοι σου. Μην τους αφήσεις μόνους και μιλάς μόνο με το αγόρι σου. Σκοπός της συνάντησης είναι να γνωριστούν. Εσύ είσαι αυτή που θα τους βοηθήσει να το κάνουν.

#6 Μην του γνωρίσεις όλους σου τους φίλους μαζί

Μια συνάντηση με όλους σου τους φίλους μαζί δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Είναι καλύτερα να γνωρίσει τους φίλους σου λίγους λίγους για να μην πάθει σοκ. Σκέψου ποιοι είναι πιο σημαντικοί για σένα και αυτούς κάλεσε πρώτα για τη γνωριμία. Σιγά σιγά θα του γνωρίσεις και τους υπόλοιπους.

Μην ξεχνάς πως για το αγόρι και τους φίλους σου, αυτή η συνάντηση είναι πιο τρομακτική από ότι είναι για σένα. Αν ακολουθήσεις όμως τα παραπάνω, όλα θα πάνε καλά. Φρόντισε να τους σκεφτείς όλους, να μην παραμελήσεις κανέναν και είμαι σίγουρη πως θα περάσετε τέλεια!

Θες να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου; Δες εδώ

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.