Που έχουν πάει όλοι οι Καλοί Άνδρες; - Women's Bible

Που έχουν πάει όλοι οι Καλοί Άνδρες;

Που έχουν πάει όλοι οι καλοί άντρες;

«Που έχουν πάει όλοι οι Καλοί Άνδρες;». «Έχει κανείς από αυτούς τηλέφωνο; Ταχυδρομικό κώδικα; Ιστοσελίδα;» «Πού τους βρίσκω;»

Η αλήθεια είναι ότι η ερώτηση «Που έχουν πάει όλοι οι καλοί άντρες;» δεν θα έπρεπε να είναι αυτή που σε προβληματίζει. Όσο ιδανικό και να ήταν όλοι οι «καλοί» άνδρες να είχαν μαζευτεί σε ένα μέρος, τα πράγματα δεν λειτουργούν έτσι.

Η αγάπη δεν είναι ίσιος δρόμος… έχει πολλές στροφές.

Η ιδέα πίσω από αυτή την ερώτηση είναι παραπλανητική. Το πως επιλέγουμε να μιλήσουμε για την αγάπη, διαμορφώνει τις προσδοκίες μας σχετικά με το πως θα έπρεπε να είναι η αγάπη στην πραγματικότητα.

Εάν πιστεύουμε ότι αυτό που αρκεί για μας τις γυναίκες είναι να εμφανιστούμε κάπου (και φυσικά να είμαστε όμορφες) τότε ψάχνουμε για κάτι που δεν υπάρχει.

Φυσικά και θα είμαι ενοχλητική και θα σου πω ότι η αγάπη τελικά είναι μια κατάσταση στο μυαλό σου και όχι μια τοποθεσία.

1η νέα οπτική: Υπέροχοι άνδρες βρίσκονται παντού.

2η νέα οπτική: Όλοι έχουμε διαφορετική αντίληψη για το πως τελικά είναι ένας «καλός» άνδρας, οπότε είναι προσωπική υπόθεση το που να κοιτάξουμε και πως να το χειριστούμε.

Τι θα έλεγες λοιπόν να αντιστρέψουμε την ερώτηση αυτή και να την αντικαταστήσουμε με το «Τι είναι αυτό που ψάχνεις σε έναν άνδρα;»

Δεν μιλάω για την καριέρα κάποιου, εάν μιλάει ισπανικά ή το πόσο ψηλός είναι.

Σκέφτηκες ποτέ ποιος σε κάνει να νιώθεις άνετα; Ποιος σε στηρίζει; Ποιος νιώθεις ότι μπορείς να μιλάς για ώρες μαζί του; Ποιος σε κάνει να γελάς; Ποιον εμπιστεύεσαι σε μια ώρα ανάγκης;

Σκέψου αυτούς τους ανθρώπους στη ζωή σου – αυτή είναι μια καλή αρχή να αναγνωρίσεις ποια χαρακτηριστικά επιθυμείς να έχει κάποιος δίπλα σου. Δεν νομίζω όλες οι γυναίκες να θέλουν τον ίδιο κλώνο άνδρα.

Όταν σκεφτείς τον τύπο του άνδρα που σε ενδιαφέρει πραγματικά, θέλω να αναρωτηθείς πως μπορείς να βάλεις ένα πλάνο σε δράση. Θυμήσου, δεν είναι το που έχουν πάει όλοι οι καλοί άνδρες – οι καλοί άνδρες είναι παντού! Αλλά ίσως χρειαστεί να γνωρίσεις διάφορους άνδρες μέχρι να βρεις αυτόν που συνδέεστε πραγματικά και θα θέλετε τα ίδια πράγματα στη ζωή.

Μπορούμε να σε βοηθήσουμε να γίνεις καλύτερη στις νέες γνωριμίες! Δες εδώ

Με αυτή την οπτική λοιπόν θα πρέπει να ξεκινήσεις το πλάνο σου. Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις αυτή την στιγμή είναι να έχεις πάντα στο μυαλό σου τον τύπο του άνδρα που ψάχνεις και να ξεκινήσεις να γνωρίζεις νέο κόσμο.

Να θες να γνωρίσεις κάποιον χωρίς να αλλάξεις τις συνήθειες και την ρουτίνα σου είναι όπως το να θες να κάνεις σώμα για παραλία, να μην γυμνάζεσαι και να μην ακουμπάς ούτε καν λίγο μπρόκολο.

Υπάρχουν λοιπόν 4 κύριοι τρόποι για να γνωρίσεις νέο κόσμο.

#1. Κοινωνικός Κύκλος

Αυτός είναι ο πιο κοινός τρόπος να γνωρίσεις κάποιον. Είναι αποτελεσματικός επειδή οι φίλοι των φίλων σου είναι πιο πιθανό να έχουν κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι με σένα και έτσι να υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να ακυρώσουν ένα ραντεβού.

Ακόμα γιατί να μην επεκτείνεις τον κύκλο σου κάνοντας νέους φίλους; Μην απογοητεύεσαι εάν δεν υπάρχουν άνδρες που σου αρέσουν, υπάρχει πάντα χώρος για νέες επαφές και φίλους.

#2. Χόμπι

Τα χόμπι μπορούν να σου αλλάξουν την ζωή! Σου δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσεις κόσμο και να ανακαλύψεις τον χαρακτήρα τους με τον καιρό.

Κάτι το οποίο είναι πολύ χρήσιμο, εάν πιάνεις τον εαυτό σου να ερωτεύεται συνέχεια άνδρες που αποδείχτηκαν ότι δεν ήταν αυτό που νόμιζες στις αρχές. Ο χορός, ο διαλογισμός, οι πολεμικές τέχνες και πολλά άλλα έχουν κοινότητες που μπορείς να γίνεις μέλος!4 Χόμπι που μπορούν να σου Αλλάξουν τη Ζωή, Που έχουν πάει όλοι οι καλοί άντρες;

#3. Διαδίκτυο

Ναι το ξέρω, μπορεί να μην είσαι και η πιο φανατική φαν των διαδικτυακών γνωριμιών, αλλά εάν δεν προλαβαίνεις λόγω δουλείας ή/και προγράμματος είναι ένας εύκολος τρόπος να γνωρίσεις κόσμο.

Φυσικά πάντα να μένεις στο πλάνο σου και να διακρίνεις όσους ενδιαφέρονται για ραντεβού: όσους απαντούν γρήγορα στα μηνύματα σου, κάνουν ερωτήσεις για εσένα και φαίνονται ανοιχτοί για συνάντηση.

Όλα αυτά είναι καλές ενδείξεις για το εάν ένας άνδρας ενδιαφέρεται για ραντεβού.

#4. Παντού

Είτε είναι σε κάποιο καφέ, στην αγορά, στην βιβλιοθήκη, το γυμναστήριο, στο αεροδρόμιο ή σε κάποιο μπαρ, οι άνδρες αποτελούν το 50% περίπου το παγκόσμιου πληθυσμού. Εάν νομίζεις  ότι όλοι οι καλοί άνδρες είναι ήδη σε σχέσεις, έχουν πεθάνει ή είναι ομοφυλόφιλοι, υπερβάλλεις!

Αυτό που ισχύει, ειδικά το 2019, είναι ότι οι άνδρες είναι πιο συγκρατημένοι και πιο επιφυλακτικοί στην προσέγγιση τους. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να το διορθώσουμε αυτό πηγαίνοντας πίσω στις παλιές κακές μέρες της παρενόχλησης, αλλά αντίθετα είναι πραγματικά όμορφο και για τους δυο να συναντηθείτε κάπου στη μέση, ίσως ακόμα και να φτάσεις πρώτη και να κανείς εσύ την πρώτη κίνηση.

Δεν εννοώ να κυνηγήσεις κάποιον – αλλά να αρπάξεις την ευκαιρία και να γίνεις η ίδια δημιουργός της ζωής σου.

Όλα έχουν να κάνουν με το να αποδεχτείς ότι το εμπόδιο που στέκεται ανάμεσα σε σένα και στους «καλούς» άνδρες, είναι η πεποίθηση σου για το αν υπάρχουν εκεί έξω και αν είναι στο χέρι σου να τους συναντήσεις.

Τι κάνουμε

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δημιουργήσαμε το πρώτο Εργαστήριο προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικών σχέσεων για γυναίκες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εσωτερικά και εξωτερικά, να φλερτάρεις, να επικοινωνείς και να ζεις ελεύθερη.